Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim bulalım mı teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mrblar bence takımla ilgili isim koymayın direk çocuğun seçeceği takımı zorluyo gibi oluyo. Biz de gsliyiz aslan koyalımmı diye sorddum eşime o da böyle dedi. Bi öğrencim var adı arda turan ama çocuk gsli deil. Yine de siz bilirsiniz tabi. İsim konusu çok zor. Biz erkek ismi bulamadık bi türlü sonra kız dedi doktor. Kız ismimiz hazırdı. Koyduk kurtulduk :))) kolay gelsin.

Bişey demiyorum demiyorum ama gerçekten çok munafıksın. sitede fal baktırıyosun. ama falın helal olduğunu hangi ktaptan öğrendin

ay psikopatmısın sen ya ne saçmalıyorsun

kabus gibisin.saçmalama arkadaşım.
Allah şifa versin canım

benımde tanıdıgım 3 yasemın var ve hıc oyle durumları yok
onlar ne ayak : d

TUİK gibi mübarek tüm türkiyede sadece 56 yasemin var gerçi bu 56 sınında yalan olduğu aşikar ama
Allah gerçekten şifa versin

okudum kahkaha attım ya ne garip tipler var Allah'ım.

keşke bi de kazen ismini araştırsaymış acaba kazenlerden kaçı ne yapmış

Ali Can isimikulağa hoş gelmiyor. Ali ismi geleneksek ve güzel bir isim (çok severim ) yanına daha seküler bir isim bulun ama Can Süha da çok güzel bir isim ki Ali Süha da çok hoşşş:) Ayyy çok özendim inşallah kendi oğluma koyarım:) hayırlısı... Sevgiler.

ismi içinde CAN /GÜL hecesi geçen kişilerin bahtı gayet kapalıdır. işleri hep ters gider çok kolay nazara gelir. bastığı yer kurur tuttuğu dal kırılır ve zorlu bi hayatı olur
ha hahaha:)) çok tatlısın bunlar ne yorummuş be:)

tecrube ile mi söylüyorsun yoksa biyerden mi aldın. Ben de içinde gül simi geçen isimlere ısınamyorum.

arkadaş espri yapıyordu, anlamamışsınız
Neyse ben ihtarımı yineliyeyim, sitede cifir vb konular hakkında yazmayınız, isimler hakkında cifirli vb yorumlarda yazmayınız yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…