Oglunu kocasi sanan kaynana, anasinin etrginden cikamayan koca. Nolur bi akil verin?

Eşiyle boşandıktan sonra çocukları bahane edip kadınlara dünyayı dar eden adamlardan ne farkınız var? Boşanmışsınız işte. Adamın da muhtemelen hayatında başka biri hatta başka evi var. Çocukları ona atmayın diye sizi alttan alıyor ama patlıyor, siz hala nereye gittiğinizi söylüyosunuz ki, " bak dönersen ben seni bekliyorum" demeye getiriyorsunuz. O da olmayınca çocuklar üzerinden darlıyorsunuz. Sevmiyor işte bunu anlamak neden bu kadar zor? Allah ailenizin ve çocukların yardımcısı olsun.

Annesinden bağımsız eşiniz şuursuz, esiniz haddini bildirmiyosa ve en önemlisi kendisi de haddini bilmiyosa başkalarına anca tepe tepe kullanmak düşer boşanmaya geç kalmışsınız bile sizi manipüle etmeye çalişiyo siz de itiraz edince sizi aşağalamaya başliyor resmen size psikolojik şiddet uyguluyo buna izin vermeyin. Zaten çocuklarınla annenin evine dönecektin madem neden evlendin o zaman şimdi de döndüysen niye hala boşamiyosun

Evliyiz 29 ben eşim 31. Yıllardır ayrıl barış bir ilişkimiz var annesi yüzünden hep böyleydi zaten
Ayrıl barış ilişkiniz annesi değil sizin yüzümzden. Annesi yüzünden ayrılan biriyle barışıp durduğunuz için. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum. Adam eşinin yanında ve arkadında zaten arayıp durup kıskandırmayın adamın eşini.

Eşiyle boşandıktan sonra çocukları bahane edip kadınlara dünyayı dar eden adamlardan ne farkınız var? Boşanmışsınız işte. Adamın da muhtemelen hayatında başka biri hatta başka evi var. Çocukları ona atmayın diye sizi alttan alıyor ama patlıyor, siz hala nereye gittiğinizi söylüyosunuz ki, " bak dönersen ben seni bekliyorum" demeye getiriyorsunuz. O da olmayınca çocuklar üzerinden darlıyorsunuz. Sevmiyor işte bunu anlamak neden bu kadar zor? Allah ailenizin ve çocukların yardımcısı olsun.
Ya Allah aşkına boş boş konuşmayın, niye çocuklar üzerinden darlayip zorla adama yapışayım. Evliyiz ayrı falan değiliz diyorum inatla siz ayrısınız yok adama yapıştın şu bu yeter ya. İnsan gibi derdimi paylaştım. Bi metressin demediğinizi kaldı şaka gibi =)

Eklentiler

• 1000019893.jpg
    1000019893.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 108
Ya Allah aşkına boş boş konuşmayın, niye çocuklar üzerinden darlayip zorla adama yapışayım. Evliyiz ayrı falan değiliz diyorum inatla siz ayrısınız yok adama yapıştın şu bu yeter ya. İnsan gibi derdimi paylaştım. Bi metressin demediğinizi kaldı şaka gibi =)
Bu konuşmada 4 gün öncesine falan ait, gene ayrılmaz bu diyenler gelmeden belirteyim.

Dediğiniz gibiyse neden annesinden bu kadar korkuyor?
Annesi sizinle konuşmasına neden karışıyor?
Yada neden sizinle kalamıyor?
Çok tuhaf saçma sapan bir şey. Beden karısı varken annesinde kalıyor? Neden karısının telefonuna dahi karıştırıyor kocanız
Kusura bakmayın ama sizin eş pısırık.
Benim 6 yaş oğlum geçenlerde küs arkadaşıyla ilgili soru sorunca arkadaşımla ilişkime karışma dedi. Şu durumu 30 yaşında adam gösteremiyorsa boşanın zaten.

Dediğiniz gibiyse neden annesinden bu kadar korkuyor?
Annesi sizinle konuşmasına neden karışıyor?
Yada neden sizinle kalamıyor?
Çok tuhaf saçma sapan bir şey. Beden karısı varken annesinde kalıyor? Neden karısının telefonuna dahi karıştırıyor kocanız
Kusura bakmayın ama sizin eş pısırık.
Benim 6 yaş oğlum geçenlerde küs arkadaşıyla ilgili soru sorunca arkadaşımla ilişkime karışma dedi. Şu durumu 30 yaşında adam gösteremiyorsa boşanın zaten.
Aynen öyle pısırık sorunda bu. Ama bana onun dışında her yaftayı yapistirdilar
Buraya derdimizi anlatıp destek istiyoruz diye kimsenin şamar oğlanı da değiliz. Kimseye yapistigim falan yok ayrılmak isteyene de dur nolur demiyorum. Annesiyle görüşmüyorum kavgaliyiz hanfendi rahatsız oluyor oğluyla konuştuğumu görünce ayrılalım istiyor çünkü açık açık da söylüyor. Şuan da da annesigilde olduğu için bir kaç gün sonra iş bulup gidicem sabret huzursuz etmesn beni qnnem diyordu sorun bu.. bende dün arayınca kavga etmişler mesele bu yani.

Buraya derdimizi anlatıp destek istiyoruz diye kimsenin şamar oğlanı da değiliz. Kimseye yapistigim falan yok ayrılmak isteyene de dur nolur demiyorum. Annesiyle görüşmüyorum kavgaliyiz hanfendi rahatsız oluyor oğluyla konuştuğumu görünce ayrılalım istiyor çünkü açık açık da söylüyor. Şuan da da annesigilde olduğu için bir kaç gün sonra iş bulup gidicem sabret huzursuz etmesn beni qnnem diyordu sorun bu.. bende dün arayınca kavga etmişler mesele bu yani.
Gitmeyecek o zaman. Kusura bakma diyecek gitmeyecek. Böyle yaparak sizi çiğniyor. Arkanızda durmuyor. Kayınvalide değil kocanız yapıyor bunu

Gitmeyecek o zaman. Kusura bakma diyecek gitmeyecek. Böyle yaparak sizi çiğniyor. Arkanızda durmuyor. Kayınvalide değil kocanız yapıyor bunu
Evet farkındayım.. kv böyle bir söylemde bulunabilir, eşimin ona ya anne benim bir ailem var sen görmek istemeyebilirsin ama onun dışında karışamazsın deyip yerini bildirmesi.gerekiyordu.. ama yapamiyor demeyim yapmak istemiyor demekki umrundadegilim yani :KK70: farkındayım merak etmeyn

Dur gitme demene gerek yok. Mesajlarda bi yalvarmadığın kalmış zaten. Uğraş didin kapmışsın "sizi seviyorum"u iyisin yine.

Bu adam bu küfürleri size ilk defa etmiyor değil mi?
Mesele annesi falan değil ki annesine o yüzü veren de kendisi. Çoluk çocuğuna sahip çıkmayan, annesinden arta kalan parayı da kumarda yiyip, utanmadan ailesinin yanına sığınmış olan sizin üzerinden bankadan 25 bin para çektiren bu adama gayet yapışmış duruyorsunuz işte. Nesi zorunuza gidiyor?

Evet farkındayım.. kv böyle bir söylemde bulunabilir, eşimin ona ya anne benim bir ailem var sen görmek istemeyebilirsin ama onun dışında karışamazsın deyip yerini bildirmesi.gerekiyordu.. ama yapamiyor demeyim yapmak istemiyor demekki umrundadegilim yani :KK70: farkındayım merak etmeyn
Maşallah ne güzel aynen devam edin.
Ben böyle küfürlere de katlanmam. Bu muameleye de katlanmam. Boşarım.
Annemin evinde oturup arayamadığım adamla devam edeceğime ayrılırım.

Gider nafaka davası açarsın diye oyalayıp duruyor seni, iki güzel lafa mayışıyon zaten uğraştırmıyon da.

Mesele annesi falan değil ki annesine o yüzü veren de kendisi. Çoluk çocuğuna sahip çıkmayan, annesinden arta kalan parayı da kumarda yiyip, utanmadan ailesinin yanına sığınmış olan sizin üzerinden bankadan 25 bin para çektiren bu adama gayet yapışmış duruyorsunuz işte. Nesi zorunuza gidiyor?
Tamam

Öyle deme, açık açık söylemek gerekiyor. Dur gitme diye paçasına yapışması lazım ki yapıştı denebilsin.

burda sizin yapacağınız hiçbir şey yok ki. Olay tamamen eşinizle alakalı. Ne demek karısı kocasını aradı diye kaynananızın kızması? Tabiki de arayacak. Kocanız burda annesine “o benim karım istediği zaman arar” diyemiyor ama size o tepkiyi çok rahat bir şekilde gösteriyor. Çünkü annesini kırmaktan korkuyor ama sizi kırmaktan korkmuyor. Üstelik kocanızın size karşı üslubu çok sert. Demek ki annesinin duyguları önemli, ama sizin kırılmanız o kadar da önemli değil kocanız için.

Böyle bir kocanın hakkı “annenin dizinde otur o zaman” demektir. Böyle erkekler annesinden kopamıyor. Kopmayı geç sınır bile koyamıyor.

Erkekler sadece kaybetmekten korktuğu kadın için mücadele eder. Bence biraz kocanıza bu korkuyu yaşatın. Sizi kaybedebilme ihtimalinin olduğunu bilirse o zaman sınır koyabilir.

Evet ve bunu dediğimde bana diyorki zTen hiç bie zaman normal bi evliligimiz olmadı =) biz ayrıldık tekrar barıştık bana zaten önceden sana kopek gibi aşıktım artık değilim seni seviyorum ama eskisi gibi değilim falan dedi. Gerçekten de değil zaten ve birsey dediğimde zamana bırak deyip duruyor.. yada boş yapma tantana yapma kafamı şişirme falan =) üzülmemi vs umursamıyor kaybetme korkusu da zaten yok. Sen beni sevmiyorsun dediğim de de ozaman niye senle beraberim senim yüzünden annemle.kotu oluyorum sevmesem.birairim diyor
Koca olacak herif zaten yanınızda yok. Çocukların babası olarak saat üzerinden konuşmaya devam etsin. Boşanın gitsin. Anasından kopamamış, olgunlaşamamış. Doyamadım vs ile de teselli buluyorsanız geçmiş bile Bor'un pazarı.

Bana böyle mesaj atanın alnını karışlarım. Saygısız ergen gibi döktürmüş pislik herif.

X