Okim ''kaynana/gelin'' derin mevzuunu masaya mı yatıralım şimdi burda?neden. canın ya. yavrun. neden sarılmayacaksın. inanamıyorum ya. kızın olsa damadın yanındada yapmayacakmısın peki
gelinim.. allah nasip ederse k.valide olmama da bir 20 sene var.. k.validem eşimi öper, koklar, yavrum der, sarılır, sırtını kaşır (eşim mayışır).. bayılırım onların bu hallerine.. rabbim ayırmasın bu sevgiden derim hep..
Allah herkesin karşısına kendisi gibi gelinler çıkartsın derim bu yüzden..
konu sahibi, şu anlattıklarının hiç birisi ne sorun, ne dert.. k.validen oğlunu kaybediyor havasına girmiş olsa bile bunu değiştirecek olan sensin.. 2 kere "ne güzel bayılıyorum sevginize" desen o da bu havadan çıkar, sen de kıskanç sevgili modundan anında çıkarsın.. evlilik zor, şu an yaşadıklarından çok daha zor..
öpmek var...öpmek varda ondann mucuk mucuk vıcık vıcık ah oğlum canım kurban olurum sana yanında yatmalar bu ne yaaa. biri açıklasın bana bunu bu hareketler ne tabiki sevmek sevildiğini hisstmek hissettirebilmek çok güzel ama bunun bir sınırı olmalı..Peki Meg sevince ne oluyor?
Kime ne zararı var oğlunu öpmesinin?
işte bumudur. budur. deminden beri anlatmak istediğim buydu.gelinim.. allah nasip ederse k.valide olmama da bir 20 sene var.. k.validem eşimi öper, koklar, yavrum der, sarılır, sırtını kaşır (eşim mayışır).. bayılırım onların bu hallerine.. rabbim ayırmasın bu sevgiden derim hep..
Allah herkesin karşısına kendisi gibi gelinler çıkartsın derim bu yüzden..
konu sahibi, şu anlattıklarının hiç birisi ne sorun, ne dert.. k.validen oğlunu kaybediyor havasına girmiş olsa bile bunu değiştirecek olan sensin.. 2 kere "ne güzel bayılıyorum sevginize" desen o da bu havadan çıkar, sen de kıskanç sevgili modundan anında çıkarsın.. evlilik zor, şu an yaşadıklarından çok daha zor..
OKim ''kaynana/gelin'' derin mevzuunu masaya mı yatıralım şimdi burda?
Oğlan anası bir kadın. Oğlanın sevgilisi ya da karısı da bir kadın.
BUrda iki kadın ve ezelden beridir süregelen rekabet ve çekişme ve paylaşamama durmumu var!
Yani demem o ki oğlan anaları daha dikkatli olmalı kıskançlık olmaması için. Oğlan anasının öngörüsü güçlü olmalı çünkü kendisi de bir gelin nihayetinde ve gelinin nasıl olursa daha kötü hissedeceğini bilir.. Tecrübesi vardır çünkü..
Kız annesi kızını öper ve bu batmaz. Çünkü orda bir rekaber sözkonusu değildir.
Meg, sana bayildim benOKim ''kaynana/gelin'' derin mevzuunu masaya mı yatıralım şimdi burda?
BUrda iki kadın ve ezelden beridir süregelen rekabet ve çekişme ve paylaşamama durmumu var!
Yani demem o ki oğlan anaları daha dikkatli olmalı kıskançlık olmaması için. Oğlan anasının öngörüsü güçlü olmalı çünkü kendisi de bir gelin nihayetinde ve gelinin nasıl olursa daha kötü hissedeceğini bilir.. Tecrübesi vardır çünkü..
Yapmayın oğlunu özlemesi neden yalan olsun Allah aşkına?Bu bayanı anlayabiliyorum..
Kaynanam dışardan hiçbir şey yapmıyor mükemmel kaynana görünür, beni sever bende severim aslında
Ama bazen gerçekten yalandan yaptığı şeyleri insan anlıyor, bunu kelimelere dökünce aa bak bişey yok diyorsun ama yaşayınca çok farkediliyor.
Mesela evlenmeden önce oğlu nerede kaç gün kalmış evde 1 ay yokmuş diye takmayan kv'm
Evlenince 1 hafta görmeyince seni özledim nerdesin yoksun kötü oldum vs muhabbetlere giriyor.
(Kötü olması da kolesterolü olmadığı halde bunun ilacını içirmişler o da dokunmuş, ama sorsan eşimi 1 hafta göremediği için kötü olmuş)
Şimdi bunun yalan olduğunu bile bile oğlunu çok seviyor ondan diyemem, daha önce sevmiyor muydu.
Benim kv bana eziyet etmez, çektirmez, baştan çok sevmiştim ama ben bir şey yapmadığım halde alttan alttan hareketleri soğutuyor bi nebze.
demekki sorun yine kadınlarda..Okim ''kaynana/gelin'' derin mevzuunu masaya mı yatıralım şimdi burda?
Burda iki kadın ve ezelden beridir süregelen rekabet ve çekişme ve paylaşamama durmumu var!
Yani demem o ki oğlan anaları daha dikkatli olmalı kıskançlık olmaması için. Oğlan anasının öngörüsü güçlü olmalı çünkü kendisi de bir gelin nihayetinde ve gelinin nasıl/ne olursa daha kötü hissedeceğini bilir.. Tecrübesi vardır çünkü..
Yapmayın oğlunu özlemesi neden yalan olsun Allah aşkına?
Bir anne oğlunu özleyemez mi?
Hem yaşlandıkça insanlar çocuklaşır o kadar normal geliyor ki bu...
..
Deseydi bile nereden bileceksiniz?bence farkli acilardan bakiyoruz, siz cok farkli dusunuyorsunuz
ozlemiyor ozlemedi demiyor
bekarken 1 ay eve gelmese bile ozledim demezdi
simdi 1 hafta gormeyince ozledim demeye basladi diyor
sizin dediginizle onun anlattigi farkli
evet canim cok tesekkur ederim, gercekten bana garezi yok sadece oglunu cok seviyor.. haklisin oz oglunu bile takmiyor sozlum gibi, beni hic takmaz :)Arkadaşım eğer nişanlın "anneci" tavırlar içinde değilse, kayınvaliden seni rakip olarak görmüyorsa, nişanlınla aranıza girmeye çalışmıyorsa, tek yaptığı oğluna aşırı ilgi göstermek ise bence hiç takılma. :)
Baksana kadın nişanlının yanında kendi büyük oğlunu bile silmiş, seni tabi ki hiç gözü görmez. :) Oğlunu aşırı seviyor hepsi bu, sana bir garezi yok gibi. Bence sen ona sevgi göster o sana göstermese de. Nişanlını mutlu etmiş olursun ve kötü gelin olmazsın kimsenin gözünde.
Benim annem de erkek kardeşimi ve onun eşini benden çok sever. Oluyor böyle şeyler.. yapıyor bunu anneler.. bu aklıma geldiğinde anne olmak istemiyorum.. ama böyle işte..
Gerçekten oky ya...demekki sorun yine kadınlarda..
kadının kadını kıskanmasında. erkek olmak lazımmış bu dünyada
sarılmaktan,duygularınızı sevginizi belli etmekten korkmayın. sevelim . hele bunlar çocuklarımızsa. yoksa, sorunlu bireyler oluyor çocuklar. sevginin tatlı sözlerin yaşı medeni hali yok
Yapmayın oğlunu özlemesi neden yalan olsun Allah aşkına?
Bir anne oğlunu özleyemez mi?
Hem yaşlandıkça insanlar çocuklaşır o kadar normal geliyor ki bu...
..
Ben sizi anlıyorum...Kv min eşimle daha önceki diyaloğunu biliyorum, şimdiki diyaloğunu da
Hiçbir zaman sarılmalı öpmeli bi diyaloğu yok
Kv önce akrabalarım der oğluna bunu açık açık der, oğlundan önce akrabaları gelir.
Bize size gelicem der ben yemek hazırlarım, akrabaları gel seni yemeğe götürelim der bizi aramaz bile oraya gider
Biz nerdesin deyince unuttum ay der. Oğlunu seven kv bu mu??
Oğlu ile kuzeni kavga etse oğluna kin kusar, nefret eder,
Eşimin rahatsız olacağı ortama akrabalarım laf eder diye ağlaya ağlaya getirtir.
Bu kadar şeyden sonra kv oğlunu abartılı şekilde özledim deyince abartılı geliyor.
yani sevgiliyle 24 saat beraber mi yaşıyor.bazı erkekler kız arkadaşları olunca aile ilişkilerini farklı anlatıyor.Deseydi bile nereden bileceksiniz?
Kimsenin içini göremezsiniz bilemezsiniz.
Bence aynı şeyden bahsediyoruz...
Evet rekaber dünya varolduğundan beri olabilir ama rekabet edilecek kişiler en azından benzer kulvarda olmalı.Rekabet denen şey dünya varolduğundan beri var arkadaşlar.
Büyükler idareci olmalı ki küçükler onları sevsin ve saysın..
Düşüncem bu şekilde..