Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

bu konu sizi asla ilgilendirmez. önceki yazımda daben bu konuya çok takılmadığımı yazmıştım ha çok merak ediyorsanız söyleyim aram gayet çok iyi bir dediğimi iki etmez benim kv...
Eh demin öyle dememiştiniz :)
Öyle olmuyor o işler demiştiniz.
Ne beni ilgilendirir mesela?
Söyleyin de onlara göre yorum yapayım

Bir anne oğlunun mutlu olmasını istiyorsa gelininin ya da başkalarının yanında olması gerektiği gibi davranmalı.. Abartmaya gerek yok.. Oğluyla yalnızken abartabilir o başka (ki bu da gereksiz bana göre)
Agzina saglik canim
en ama en yerinde ve en dogru yorumu sen yaptin. Tebrik ediyorum. Olmasi gereken bu

HayyaL ve okypete .. arkadaslar neden designian_girl arkadasin uzerine gidiyorsunuz ki :/ kiz yanlis birsey soylemedi
herkesin bakis acisina saygi duymaliyiz

benim konumda, kimsenin kimseyi rencide etmesini istemiyorum
lutfen arkadaslar

HAZIR DAHA YOLUN BAŞINDAYKEN GERİ DÖN DERİM

Bir anne oğlunun mutlu olmasını istiyorsa gelininin ya da başkalarının yanında olması gerektiği gibi davranmalı.. Abartmaya gerek yok.. Oğluyla yalnızken abartabilir o başka (ki bu da gereksiz bana göre)

bu arkadaşta editör ve gayet güzel bir şekilde empati yapmış. Teşekkür ederim Meg

Çocuğunun nişanlısına, karısına çektirince çok sevdiği oğlunu korumuş mu oluyor
Karısı ile kendisi arasında bırakınca evde huzur kalmadığında yine çok sevgisinden mi olmuş oluyor.
O zaman çocuklarımızı çok seviyoruz diye fanusa koyalım en önemli bizim çocuklarımız olsun karşı taraf elimizden aldı diye pü kaka, zaten o başkasının çocuğu değil ağaçta yetişme.
Ellerinden alma neyse artık, kadın oğlumun sevdiği kadın diye davransa bu kadar kadın psikopat değil yani onlarda sever kvlerini
Normal davransa içten samimi olsa herkes görmek için can atar, sever baş üstüne koyar.
O kadar istiyorsa oğlunun elinden alınmamasını, oğlunu kimseyle evlenmemek üzere yetiştirsin

HayyaL ve okypete .. arkadaslar neden designian_girl arkadasin uzerine gidiyorsunuz ki :/ kiz yanlis birsey soylemedi
herkesin bakis acisina saygi duymaliyiz

benim konumda, kimsenin kimseyi rencide etmesini istemiyorum
lutfen arkadaslar
üstünne gitmek. ne alaka. sadece düşüncemi yazıyorum.
rencide derken. hangi mesajımda var bu. bir insanıı suççlarken objektif olun.

kk da şu anda maalesef gelinler çok,kaynanaların teknolojiyle tanışanı az.
kimbilir kaynanalar da ne kadar şikayetçidir gelinden.
ayrıca hayyal daha genç kız

Çektirmek eziyet etmek başka birşey.
Kayınvalide de yapsa gelin de yapsa aynı tepkiyi veririm.
Olayı başka bir yerden yorumluyorsunuz.
Kayınvalide hiçbirşey yapmaz iken bile gelinler ya da gelin adayları, en ufak birşeyden bir anlam çıkarabiliyor.
Adı sırf kayınvalide diye cephe alanlar yok mu sanki?
Benim kastım bu...

hayyalcim bebeği doğsun diyecek ki,bebeğim benden başkasında durmasın,bebeğim benden başkasını sevmesin,bebeğime kimse dokunmasın,daha evlenmeden yaşayacak

üstünne gitmek. ne alaka. sadece düşüncemi yazıyorum.
rencide derken. hangi mesajımda var bu. bir insanıı suççlarken objektif olun.

su an boyle birsey oldu demedim, konuyun gidisatina bakinca devam etmemesini istedigim icin bu sekilde ifade ettim kendimi
Sizden ricam, benim konum ve sorum hakkinda yardimci olabileceginiz birsey varsa buyrun sayfalarca yazin
ama bir uyeyle laf dalasina girmesin kimse, sadece sana degil diger arkadaslarada diyorum
Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…