- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Ben sana söyliyeyim evleneceksin ve kaynanan daha bi kıskanacak seni rakip görecek ve sen bunları adım adım yaşayacaksın evlendikten takriben 1 sene içindede buraya kaynanam beni kocamdan kıskanıyo diye konu açacaksınn.. olay budur.. kardişş.sadece benim degil digerlerininde dikkatini cekiyor inan .. Sozlumun teyzesi o an sofrada (iftara davetliydik o gun) ama sen hep ogluna diyorsun hic GULRENGI'ne demiyorsun misafir olan o dedi gulumseyerek, kayinvalidem gulumsedi, ogluma diyecegim tabiki dercesine :)
sozlumun teyzeleri, halalari akrabalari kayinvalidemden cok daha sicak davraniyor bana onlari daha cok seviyorum, herkes bir olmaz tabiki ama nebileyim iste
O kısma hiç değinmek bile istemiyorum ablacım...hayyalcim bebeği doğsun diyecek ki,bebeğim benden başkasında durmasın,bebeğim benden başkasını sevmesin,bebeğime kimse dokunmasın,daha evlenmeden yaşayacak
bakın ben neyi savunuyorum biliyormusunuz. gelinin yanında yavrum tatlım demesini yada sarlmasını garip karşılanması olayı bana garip geldi.su an boyle birsey oldu demedim, konuyun gidisatina bakinca devam etmemesini istedigim icin bu sekilde ifade ettim kendimi
Sizden ricam, benim konum ve sorum hakkinda yardimci olabileceginiz birsey varsa buyrun sayfalarca yazin
ama bir uyeyle laf dalasina girmesin kimse, sadece sana degil diger arkadaslarada diyorum
Tesekkurler.
hayyalcim bebeği doğsun diyecek ki,bebeğim benden başkasında durmasın,bebeğim benden başkasını sevmesin,bebeğime kimse dokunmasın,daha evlenmeden yaşayacak
Ben kayınvalide olsam oğlumu kızın yanında öpüp koklayıp durmam.. Ne gereksiz bir durumdur yahu.düşüncemizi yazacak mıyız.
meg ne germesi lütfen sen yapmma bari
Yalnışş bende kaynana adayıyım ama oğluma 18 yaşına kadar annelik sorumluluğum vardır.. aa evet kolarım gözetirim ama o bir erkektir ve erkek gibi davranmalıdırr ne demek mucuk mucuk şu an öpüyorum kokluyorum ama bir gün adam olduğunda o benim gözümde bir erkek ve evleneceği kadına aitdirr..Hamilesiniz. İleride bir gün anne olunca ve çocuğunuz büyüyüp de eş seçtiği zaman, karşıdaki kişi sizi oğlunuzdan ya da kızınızdan koparmaya çalıştığında size de tuhaf gelecek.
Hepimiz kayınvalide adayıyız, unutmayın.
neden. canın ya. yavrun. neden sarılmayacaksın. inanamıyorum ya. kızın olsa damadın yanındada yapmayacakmısın pekiBen kayınvalide olsam oğlumu kızın yanında öpüp koklayıp durmam.. Ne gereksiz bir durumdur yahu.
Abartı varsa işin içinde ben haklı bir sebep arayamam Okim.. Gülrengi ve designian bunu söylüyor..
Kaynananızı sevmeyin ya da kaynana oğlunu zinhar sevmesin demiyor.
bakın ben neyi savunuyorum biliyormusunuz. gelinin yanında yavrum tatlım demesini yada sarlmasını garip karşılanması olayı bana garip geldi.
tırnak kesmesi hoş değil. o mesajı görnmedim.
ama bir anne çocuğuna sarılabilmeli,canım diyebilmeli. evlenince bunları neden yapmasın. sadece savunduğum bu. çocuklar evlenince el olmmuyor .
Peki Meg sevince ne oluyor?Ben kayınvalide olsam oğlumu kızın yanında öpüp koklayıp durmam.. Ne gereksiz bir durumdur yahu.
Abartı varsa işin içinde ben haklı bir sebep arayamam Okim.. Gülrengi ve designian bunu söylüyor..
Kaynananızı sevmeyin ya da kaynana oğlunu zinhar sevmesin demiyor.
İşte annelerin yanlışlarından biri bu.bakın ben neyi savunuyorum biliyormusunuz. gelinin yanında yavrum tatlım demesini yada sarlmasını garip karşılanması olayı bana garip geldi.
ama bir anne çocuğuna sarılabilmeli,canım diyebilmeli. evlenince bunları neden yapmasın. sadece savunduğum bu. çocuklar evlenince el olmmuyor .
Çektirmek eziyet etmek başka birşey.
Kayınvalide de yapsa gelin de yapsa aynı tepkiyi veririm.
Olayı başka bir yerden yorumluyorsunuz.
Kayınvalide hiçbirşey yapmaz iken bile gelinler ya da gelin adayları, en ufak birşeyden bir anlam çıkarabiliyor.
Adı sırf kayınvalide diye cephe alanlar yok mu sanki?
Benim kastım bu...
Peki Meg sevince ne oluyor?
Kime ne zararı var oğlunu öpmesinin?
hani yazmış ya hep kaynanalar şöyle böyle,burada da yazılıyor.işte bende burada açılan konularar dem vurdum.onlarca konu açıldı kaynanam bebeğime dokunmasın,bebeğim benden başkasını sevmesin,bebeğim başkasına gidince hiç ağlamıyor yoksa bebeğim beni sevmiyor mu,diyecok afedersinde nereden biliyorsun boyle olacagini
bahsettigin kisiyi taniyormusun? kisiligini karakterini biliyormusun? burada yazdigi 3-5 cevaptan bunlari nasil cikarabildin acaba?
Sen boyle yapacaksin herhalde, nasil olsa *kisi kendinden bilirmis isi* :)
Benim kayinvalidem de eşime yavrum cocugum der sarilir falan ama bana da yapar aynilarini sag olsun ayirmaz. Gonlunde tabi ki herkesin evladi cok baskadir ama o ayirmadigini hissettirmeye calisir. Boyle yapinca da guzel oluyor, insan kendini dislanmis hissetmiyor, kendisini de o aileye ait hissediyor. Ama tabi herkes ayni sekilde dusunmuyor, bence kayinvalidemin yaptigi da guzel bir davranis, ince dusunuyor.bakın ben neyi savunuyorum biliyormusunuz. gelinin yanında yavrum tatlım demesini yada sarlmasını garip karşılanması olayı bana garip geldi.
hani yazmış ya hep kaynanalar şöyle böyle,burada da yazılıyor.işte bende burada açılan konularar dem vurdum.onlarca konu açıldı kaynanam bebeğime dokunmasın,bebeğim benden başkasını sevmesin,bebeğim başkasına gidince hiç ağlamıyor yoksa bebeğim beni sevmiyor mu,diye