Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

şu an kk dan da okuduğumuz ve etrafımızdan duyduğumuz ölçüde bunu yapan gelin sayısı bir elin parmağını geçmiyor. siz kayınvalidesiniz galiba.. ama gerek çevremin yüzde 90 ı gerek kk dan olsun gelinler genelde ılımlı ve kv ile anlaşma yoluna gidiyorlar. maalesef kv'ler..

dun benim kayinvalidem de, "oglum gel tirnaklarini keseyim" diyordu

allahtan benim esim annesine duskun ama o kadar degil :) deli sacmasi walla..

gozum doldu yaa bunlarin hepsi mi ayni acaba
kendimi dusunuyorum, ileride Rabbim nasip ederde anne olursam oglum olursa tabiki cok severim canimdan can ama birak gelini, insan arasinda boyle yapamam yapmam yaa
Kendisi kessin tirnagini, corabini giysin bir birey olsun, simarik olmasin, karakterli olsun diye cabalarim
devamli pohpohlayinca ne oluyor, omru mu uzuyor bunlarin ne gerek var ki

Hamilesiniz. İleride bir gün anne olunca ve çocuğunuz büyüyüp de eş seçtiği zaman, karşıdaki kişi sizi oğlunuzdan ya da kızınızdan koparmaya çalıştığında size de tuhaf gelecek.
Hepimiz kayınvalide adayıyız, unutmayın.

Kayinvaliden torununu da pohpohlar tatlim senin yerine
Bir hayal et bak, kiymetli oglundan torunu oluyor dusun nasil davranir

kayınvalide olması için en az bir 25 yıl var hayyalin:)

arkadaşım ben gelinimin yanında çocuğuma bu denli samimiyetsiz davranışlar sergilemem kendime de sergiletmem. bu benim karakterim. erkek ya da kız evlenio alt tarafı bırakırım kendi hayatını kursun yok koparmakmış yok koparılmakmış bu nasıl ifadeler.... kendinize gelin..

vay vay vay.demekki çocuklar evlenince anneler çocuklarına samimi davranamayacaklar. samimiyetsiz derken. siz çocuklar evlenince anneler yokmu oluyor duyguları bitiyormu çocukklarına sanıyorsunuz.
ha sanıyorsanız bir daha düşünün. çocuk 50 de olsa o çıocuk o annenin herşeyidir

ARKADAŞIM KIZ YAPMACIK DAVRANIO KV DİYOR EŞŞEK KADAR ADAMIN TIRNAĞININ KESİLDİĞİNDEN BAHSEDİOLAR HAYAL DÜNYASINDASINIZ YANİ BRAVO. KONUYU SAPTIRIYORSUNUZ...

bu sitenin avukatı değil editörüsünüz hanfendi (NOKTA)

Bu konuşma tarzını kayınvalidenize de kullanıyorsanız aranızın iyi olmaması gayet normal...

Anne onu binbir zorlukla bakacak, büyütecek.
Evlenince gelin karşısına geçecek o annenin 'artık kenara çekil, sarılma öpme samimi davranma.' diyecek.

Bu konuşma tarzını kayınvalidenize de kullanıyorsanız aranızın iyi olmaması gayet normal...

bu konu sizi asla ilgilendirmez. önceki yazımda daben bu konuya çok takılmadığımı yazmıştım ha çok merak ediyorsanız söyleyim aram gayet çok iyi bir dediğimi iki etmez benim kv...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…