- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
Genelleme yapmıyor musunuz sizce de?
Erkek anneleri kıskançtır gelinlerini kıskanır.
Hayatı zindan eder.
O zaman birisi de çıkıp 'gelinler kıskançtır. Kayınvalide ile oğul arasına girer. Koparır.' dese hoş olur mu?
Herkesin yanlışları olabilir, ama önce çuvaldızı kendimize batırmalıyız...
dun benim kayinvalidem de, "oglum gel tirnaklarini keseyim" diyordu
allahtan benim esim annesine duskun ama o kadar degil :) deli sacmasi walla..
Hamilesiniz. İleride bir gün anne olunca ve çocuğunuz büyüyüp de eş seçtiği zaman, karşıdaki kişi sizi oğlunuzdan ya da kızınızdan koparmaya çalıştığında size de tuhaf gelecek.şu an kk dan da okuduğumuz ve etrafımızdan duyduğumuz ölçüde bunu yapan gelin sayısı bir elin parmağını geçmiyor. siz kayınvalidesiniz galiba.. ama gerek çevremin yüzde 90 ı gerek kk dan olsun gelinler genelde ılımlı ve kv ile anlaşma yoluna gidiyorlar. maalesef kv'ler..
O kadar sıkıntı dertleri var ki bu tarz şeyler komik geliyorvalla aynı dertler hepimizde varmışbeni da uzun boyluyum die sevmezler
Kayinvaliden torununu da pohpohlar tatlim senin yerinegozum doldu yaa bunlarin hepsi mi ayni acaba
kendimi dusunuyorum, ileride Rabbim nasip ederde anne olursam oglum olursa tabiki cok severim canimdan can ama birak gelini, insan arasinda boyle yapamam yapmam yaa
Kendisi kessin tirnagini, corabini giysin bir birey olsun, simarik olmasin, karakterli olsun diye cabalarim
devamli pohpohlayinca ne oluyor, omru mu uzuyor bunlarin ne gerek var ki
kayınvalide olması için en az bir 25 yıl var hayyalin:)şu an kk dan da okuduğumuz ve etrafımızdan duyduğumuz ölçüde bunu yapan gelin sayısı bir elin parmağını geçmiyor. siz kayınvalidesiniz galiba.. ama gerek çevremin yüzde 90 ı gerek kk dan olsun gelinler genelde ılımlı ve kv ile anlaşma yoluna gidiyorlar. maalesef kv'ler..
nokta.Hamilesiniz. İleride bir gün anne olunca ve çocuğunuz büyüyüp de eş seçtiği zaman, karşıdaki kişi sizi oğlunuzdan ya da kızınızdan koparmaya çalıştığında size de tuhaf gelecek.
Hepimiz kayınvalide adayıyız, unutmayın.
Hamilesiniz. İleride bir gün anne olunca ve çocuğunuz büyüyüp de eş seçtiği zaman, karşıdaki kişi sizi oğlunuzdan ya da kızınızdan koparmaya çalıştığında size de tuhaf gelecek.
Hepimiz kayınvalide adayıyız, unutmayın.
kayınvalide olması için en az bir 25 yıl var hayyalin:)
nokta.
Bence de.otoyoldan önceki son benzinliktesin...
e v l e n m e !!!
s a k ı n e v l e n m e
vay vay vay.demekki çocuklar evlenince anneler çocuklarına samimi davranamayacaklar. samimiyetsiz derken. siz çocuklar evlenince anneler yokmu oluyor duyguları bitiyormu çocukklarına sanıyorsunuz.arkadaşım ben gelinimin yanında çocuğuma bu denli samimiyetsiz davranışlar sergilemem kendime de sergiletmem. bu benim karakterim. erkek ya da kız evlenio alt tarafı bırakırım kendi hayatını kursun yok koparmakmış yok koparılmakmış bu nasıl ifadeler.... kendinize gelin..
vay vay vay.demekki çocuklar evlenince anneler çocuklarına samimi davranamayacaklar. samimiyetsiz derken. siz çocuklar evlenince anneler yokmu oluyor duygulasrı bitşyormu çocukklarına sanıyorsunuz. ha sanıyorsanız bir daha düşünün. çocuk 50 de olsa o çıocuk o annenin herşeyidir
arkadaşım ben gelinimin yanında çocuğuma bu denli samimiyetsiz davranışlar sergilemem kendime de sergiletmem. bu benim karakterim. erkek ya da kız evlenio alt tarafı bırakırım kendi hayatını kursun yok koparmakmış yok koparılmakmış bu nasıl ifadeler.... kendinize gelin..
bu sitenin avukatı değil editörüsünüz hanfendi (NOKTA)
iyide kimse kimseyi kimseden koparmaya calismiyor.
Boyle dusunenler cocuklarini evlendirmesinler madem, aman koparirlar seni benden diyerek
vay vay vay.demekki çocuklar evlenince anneler çocuklarına samimi davranamayacaklar. samimiyetsiz derken. siz çocuklar evlenince anneler yokmu oluyor duyguları bitiyormu çocukklarına sanıyorsunuz.
ha sanıyorsanız bir daha düşünün. çocuk 50 de olsa o çıocuk o annenin herşeyidir
büyük harfle yazmak sitede yasaktırARKADAŞIM KIZ YAPMACIK DAVRANIO KV DİYOR EŞŞEK KADAR ADAMIN TIRNAĞININ KESİLDİĞİNDEN BAHSEDİOLAR HAYAL DÜNYASINDASINIZ YANİ BRAVO. KONUYU SAPTIRIYORSUNUZ...
Bu konuşma tarzını kayınvalidenize de kullanıyorsanız aranızın iyi olmaması gayet normal...
vah vah ki vahAnne onu binbir zorlukla bakacak, büyütecek.
Evlenince gelin karşısına geçecek o annenin 'artık kenara çekil, sarılma öpme samimi davranma.' diyecek.