Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

seninkiyle benimki al birini vur otekine, ayni tarzdalar.. bilmiyorum katlanabilecegimi sanmiyorum yani tatsizlik cikacak yok yere baska birsey olacagi yok

valla aynı dertler hepimizde varmış beni da uzun boyluyum die sevmezler

seninkiyle benimki al birini vur otekine, ayni tarzdalar.. bilmiyorum katlanabilecegimi sanmiyorum yani tatsizlik cikacak yok yere baska birsey olacagi yok

ben takmıyorum canım isterse girdiği yere töbe töbee insanı durduk yere çileden çıkarıyolar. ama tatlım bunlar daha ne ki diceksin ilerleyen dönemlerde korkutmak gibi olmasında. benim gibi kıl insanın daha buna rahatsız olmaya fırsat kalmadı bu kadar olan şey arasında.

ahhaahhahaha Allah sabırlar versin sana. Benimki Almanyada da kafam rahat

Sanki bu konuyu açan kişi benim çok yakından tanıdığım biri dedim:)))
Kız kardeşimin kaynanası tamda böyle
3oğlu var kız kardeşim evleneli 1yıl oldu ve en büyük oğluyla
Teyze en küçüğüne bilmiyoki neyapa ne diye:)
Düşünüş bir yıllık gelinine diyoki Oğluma dualar ediyorum KPSS kazansın yada evlensin evladı olsun kurban kesicem
Ki kız kardeşimin henüz çocuğu yok vede eşi KPSS hazırlanıyor
Demiyo oğullarına ediyorum
Evli hali hazırda torun yapabileceklere torun demiyo dua etmiyorda
Kız kardeşim diyo kaynımın Karısı buna nasıl tahammül edecek:)

demek ki küçük oğluna karşı daha fazla sevgisi var belkide küçüktür diye, görmeyin sizde sevsin ne var, bir de şu uslübünüz yanlış insan olsaydıda sevseydim demeniz çok yanlış, sevsin oğlunu ne var bunda, benide babam çok sever ilgi gösterir, eşim laf etse kızarım valla kimsenin hakkı yok..

Gulrengi burdaki bayanlar evli ve tecrübe sahibi bende evliyim bekar olsam belkide derdim niye evlenme diyorlar flan ama evlenince anyayi konyayi gösteriyorlar nisanlilik birbirini tanıma dönemi zaten bende arkadaşlar gibi arkana bakmadan kaç diyorum bende 2 yıl sonrayi şimdiden gördüm yinede kendi bilecegin is canim ama bizden demesi

sevmesine bir karsiligim yok, benide annem cok sever, canim kizim guzel kizim diye dakikalarca sever sarilir
ama sozlum bize gelmis yemege mesela, neden sozlumun yaninda beni bu tarz sevsin ki tekrar tekrar? ne gerek var?
herkes evladini sever ama birilerinin gozune soka soka yillardir oglunu gormemisde yeni kavusmus gibi yapmasina ne gerek var ki
baban esinin yaninda, canim kizim biricik kizim biricik yavrum diye 5 dakikada bir seni seviyor mu?

ay yok gözüne soka soka değil tabiki saçma, bikaç dakka sevilir, uzatıyorsa tabi bir şey diyemem

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim, aslinda kendimide sorguluyordum, gercekten kiskandigim icin mi boyle hissediyorum, hata mi ediyorum, ben mi yanlisim diye
ama gelen yorumlardan goruyorum ki hayir ben tamda hissetmem gerektigi gibi hissediyorum, sorun bende degilmis yani

bundan sonra nasil bir tavir sergilemeliyim onu bilmiyorum, nasil davransam

öfff şu sevgililerinizin,nişanlılarınızın,kocalarınızın aile ilişkilerine karışmayın.sizi ne enterese ediyor.aynısı bizde de var.bizim gelin kardeşime vay neden senin annen oğlışum demiyor,vayyy senin annen neden sana kuzucum demiyor diye diye bizden uzaklaştırdı.benim geri zekalı kardeşim de benim annem hep öyleydi,hiç birimize oğlum kızım demedi,şimdiden sonra mı değişsin diyemedi.

ben kimseyin iliskisine karismiyorum

tabii tabiii bu kadar rahatsızsan evlenme bence

tesekkur ederim yorumunuz icin
sadece size degil, sizin yaptiginiz sekilde yorum yapan diger arkadaslar icinde diyorum bunu - ben sizce bu durumda evleneyim mi ayrilayim mi diye konu acmadim, benim sorum bu duruma karsi nasil yaklasmaliyim, nasil davranmaliyimdi ..
yinede tum arkadaslara tesekkur ederim sagolun yorumlariniz icin

Kac kurtul o aileden
Annesi ogluna, oglu annesine asik
Annesi kasitli olarak yapiyor oyle bsnce senin yaninda.
Birak nisanlin annesinin dizinin dibinde otursun.
Ayril gitsin cektirirler sana tecrubeyle sabit, anneci annesini asiri sevenle cok zor

ayyy aynı benim kv. ve eşimin abisinden nefret ediyor. eşimi pohpohlaya pohpohlaya seviyor. sanki 3 yaşındaki çocuk gibi. bana da ters açıkçası. hiç dikkate almayın derim. yoksa sözlünüzle aranız açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…