- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
bende biraz değişik versiyonu var,benim kayınvalidem sadece kendini,çocuklarını ve torunlarını sever beğenir,başka hiç kimseyi beğenmez.bugün yine benim oğlum dörtdörtlük sana pırlanta gibi evlat verdim dedi durdu,insan arada yalanda olsa gelinim sende iyisin vs...der,hepsi aynı bunların
Ayni benim kayınvalidem. Iki oğlu var ama gözü eşimden Başkasını gormuyo. Oğlusum aşağı oğlusum yukarı. Neyse ki benim askim daha fazla da sorun yasamıyoruz :)
Allahim kendilerini ne saniyorlar Allah askina, cocugunu mu daha cok seveceksinÇok iyi düşün derim . Bende böyle bir ana kuzusuyla evlendim aynen dediğin gibi sevmeler artık ben utaniyodum ya sanki bebek seviyor. Mesela ben annemin eşimin yanında beni öyle sevmesini hayatta istemem. Ne o gormemisler gibi. Bi umut yakın oturmayacaksin belki fazla gorusmezsin. Biz ayni apartmandayiz gerçekten çok zor. Şu anki aklım olsa kabul etmezdim. Kaynanam hatta bir gün şaka yapıyor güya diyoki eşime çocuğunu mu daha çok seveceksin yoksa beni mi (hamileydim o zaman) düşünebiliyor musunuz.
peki senin tavrin nasil canim? kv ile iliskin nasil, nasil davraniyosun? cok afedersin kendimi ovmek degil amacim ama begenilen guzel bir kizim, sozlum ilk sevdigim erkek namusuma dikkat eden insan oldum bu yasima kadar, universite okuyorum vs .. sozlum dis gorunusune pek dikkat etmeyen, lise terk, onceki yillarda hovardalik yapan birisi... kayinvalide her seferinde "baksaniza benim oglum ne yakisikli, benim oglum cok tatli, bu renk pekte yakismis ogluma, oglum cok iyi, cok becerikli vs vs vs bu liste uzadikca uzuyor ama birkerede bana sende iyisin guzelsin diyen olmadibende biraz değişik versiyonu var,benim kayınvalidem sadece kendini,çocuklarını ve torunlarını sever beğenir,başka hiç kimseyi beğenmez.bugün yine benim oğlum dörtdörtlük sana pırlanta gibi evlat verdim dedi durdu,insan arada yalanda olsa gelinim sende iyisin vs...der,hepsi aynı bunların
sen nasil davraniyosun kayinvalidene ve onun yanindayken esine canim?Ayni benim kayınvalidem. Iki oğlu var ama gözü eşimden Başkasını gormuyo. Oğlusum aşağı oğlusum yukarı. Neyse ki benim askim daha fazla da sorun yasamıyoruz :)
canim cok iyi bildin gercekten, sozlum dogdugunda kayinpederim yurdisina gitmis calismaya ve yillarca uzak kalmislar birbirlerinden, kayinvalidede benimkiyle askini sevgisini buyutmus herhalde ama bu bir bahane degil, bosanip yalniz cocuk buyuten anneler bile bu tarz olmuyorcanım sen şimdiden ben o kadını sevmiyorum diyorsun, ileride ben o kadını gebertmek istiyorum diyeceksin. kv olacak kadın kocasında aşk bulamamış, ilgi görmemişse aha da bu durum patlak veriyor. anne oğluna oğuldan başka bir gözle bakıyor ve gelini kıskanıyor, ne var ki toplum bu aşırı ilginç sevgiyi bastırmasını salık veriyor. kehanet değil bunlar. senin kv örneği de tek değil.
ben asla kayınvalidemi şşikayet etmiyorum, ondan hoşlanmadığımı söylemiyorum hep geyiğe vuruyorum işi hatta arada oğluşuuuum diye eşime takılıyorumsen nasil davraniyosun kayinvalidene ve onun yanindayken esine canim?
ben asla kayınvalidemi şşikayet etmiyorum, ondan hoşlanmadığımı söylemiyorum hep geyiğe vuruyorum işi hatta arada oğluşuuuum diye eşime takılıyorum
Merhaba ben 22 yaşında sözlüyüm. Kayınvalide adayım sözlüme resmen aşık. Annedir, tabikide sever, sevecek zaten ama bizimkisi çok farklı. Bitanem, herşeyim, canım yavrum, biricik oglum kelimeleri olmadan asla konuşmaz. Beni misafirlige davet eder ama misafir yerine koymaz hatta insan yerine bile koymaz, sanki sözlüm aylarca eve gitmemiş gibi dakikalarca sarılıp öper, seni çok özledim yavrum der, sofrada yemek yerken GULRENGI sende misafirsin buyur bundanda ye demez, varsa yoksa biricik oglu ondanda yesin bundanda yesin bilmem ne. Anlatsam roman olur, umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Bu arada tek çocuk degil, abiside var sözlümün ama kaynana onu sözlüm gibi sevmez, abide bunu biliyor ve bir keresinde ben ordayken eve geldiginde kaynanamla aralarında geçen dialog:
Kaynana: Geldin mi oglum
Abi: Senin oglun yanında ya zaten (sözlümden bahsediyor)
Kaynana: aaa neden oyle diyorsun oglum
Abi: hadi hadi tamam ...
Ve ben sözlümun abisine cok hak veriyorum. Kim olsa alinir, gücenir. Dahada kotüsu sözlumun bu hoşuna gidiyor. Hareketlerinden ve sözlerinden anliyorum, hoşuna gidiyor annem beni daha cok seviyor, annem beni abimden daha cok seviyor, ailede en cok ben seviliyorum'bu tarz düşündügünu biliyorum.
Bir keresinde annen neden sadece hep seni seviyor neden bir kez olsun evlatlarim, cocuklarim, yavrularim demiyor, benim annem senin yaninda durmadan hep beni sevse sen alinmazmisin dedim. Benim annem böyle, sevgisini böyle gosteriyor, napalim beni cok seviyor işte, sen kiskaniyorsun, sen kiskancsin, sen annemi istemiyorsuna getirdi olayi. Su an ben kayinvalidemi hic sevmiyorum onun gozünde böyle ve ne olursa olsun annesi hakli. Dogru sevmiyorum, insan olsaydida sevdirseydi kendisini.
Arkadaşlar böyle durumla karşılasan var mi, nasıl bir davraniş icinde olmalıyım hem sözlüme hem annesine karşi, bir araya gelmemek icin cabaliyorum ama kacınılmaz olarak illa ki geliniyor ve ben tahammül edemiyorum buna. 25 yaşinda adam bebek gibi pohpohlaniyor ve bu onunda hoşuna gidiyor. Ne yapmalıyım sizce?
Ya tamam evlenirken aileyle de evlenilir derler ama şimdi sözlüsünü seviyorsa ''evlenme'' demek de neyin nesi