Küçük yaşta baba zoruyla akrabasiyla evlenmiş. Aşk nedir bilmiyor. O yüzden oğluna aşık benceKocasıyla arası kötü olmasa oğluna böyle lütufkar davranmaz zaten, bilimsel gerçekler sözkonusu
Yöresel bir tabir o direkt şehri anladımÇok saçma ya anlatım bozukluğu resmen.
Yargıladığı halde yaşamayan mı demek istediniz?Ama bu huyların barınamadığı kvlerde var…
Yemegi kacta getiriyor yahu sabah 6 da kahvalti hazirladigini nerde goruyor. Valla yemek kismi iyide cekilmez bu tarz. Iki kadınız bu evde diyorsa kendi hazirlarsin ustelik kendi oglu. Koca adam tek basina da yasayabilirdi ?Torun görmeye geliyorbide oğluna yemek getiriyor sen bebekle yapamazsin diye o kısım işime geliyor ama tarz sıkıntı
Eşimin huyudur son dk ya bırakmaz, 6da yemek için önceki gün akşamdan hazırladı o zaman gördü. Biz niye düşünmedik niye hazirlamadik diye dovundu durdu. O saatte gitcegini bana niye söylemiyon ben hiç ona bırakır mıydım diye bana cemkirdi. Sonrada hiç dusunmuyon ne yicek ne iccek,o yorgun haliyle düşünmek zorunda kalıyor diyoYemegi kacta getiriyor yahu sabah 6 da kahvalti hazirladigini nerde goruyor. Valla yemek kismi iyide cekilmez bu tarz. Iki kadınız bu evde diyorsa kendi hazirlarsin ustelik kendi oglu. Koca adam tek basina da yasayabilirdi ?
Çüş artık ya. Ama cevap çok güzel olmuş ağzınıza sağlık valla. Yemeyi de genelde kaynana dert haline getiriyor. O karışmasa bizim daha iyi bir düzenimiz var. Eşim bile kaç kez dedi sormadan getirme,yerim dedim mi diye ama yok anlamıyor. Hem kiziyon hem yiyon diyo. Bozulmasın diye yiyorum diyo o da ama yok işte, anlayacak kapasite yok.Oğlum kakan bitti mi diye de soruyor mu ? Tövbe estagfurullah benimkide ilk zamanlar ne yapacagini sasiriyordu kucagina oturmalar habire sarılmalar hatta bikeresinde benim yanımda eşime aynen şöyle dedi ben bunu çok emzirdim ilkokulda bile gelip memelerimi koklardı çok severdi memeyi hala seviyon mu oğlum deyince evet hala çok seviyo benimki daha tatlıymış öyle söylüyo dedim sert bi şekilde kızardı bozardı hakikaten ağzından çıkanı kulağın duymuyor senin dedim son oldu
Ama bizimki görüntüde yapar düşünüp de yemek aş getirmez canim senin pişinden çekti demisti bikere onu bile yapmadisizinki en azindan yemek derdinden kurtariyor
Ay masallah ne sabirlisin sen nasil susuyorsun bu saatte gidiyor bundan sonra her sabah menemenini hazir et kapiya birak ogrendin artik diyeceksin. Her sabah osaatte cikmasa da sen diyeceksin onum maksati sana yaptirmak. Ayrica bende calisan biriyim dogum izninde wc ye gidecek zaman bulamiyodum ne demek istediginde dinlenirsin?Eşimin huyudur son dk ya bırakmaz, 6da yemek için önceki gün akşamdan hazırladı o zaman gördü. Biz niye düşünmedik niye hazirlamadik diye dovundu durdu. O saatte gitcegini bana niye söylemiyon ben hiç ona bırakır mıydım diye bana cemkirdi. Sonrada hiç dusunmuyon ne yicek ne iccek,o yorgun haliyle düşünmek zorunda kalıyor diyohazırladığı 1 dk sürmedi,eline yapismadi diyorum,ben bilseydim menemen yapardım adam gibi bişey yerdi diyor hala
Sabırlı değilim de artık cevap vermekten vazgeçtim. Cevap da vermiyorum,dediğini de yapmıyorum. Ben yapmadıkça iyice kuduruyor. O gün konuştu konuştu ben lafını bölüp çok alakasız başka bişey söyledim sinirden morardı resmen. Ama işe yaradı sustu en azındanAy masallah ne sabirlisin sen nasil susuyorsun bu saatte gidiyor bundan sonra her sabah menemenini hazir et kapiya birak ogrendin artik diyeceksin. Her sabah osaatte cikmasa da sen diyeceksin onum maksati sana yaptirmak. Ayrica bende calisan biriyim dogum izninde wc ye gidecek zaman bulamiyodum ne demek istediginde dinlenirsin?
Birak bakalim nolacak. Lafini edecek mi sende dene onu. Aşırı gıcık oldumSabırlı değilim de artık cevap vermekten vazgeçtim. Cevap da vermiyorum,dediğini de yapmıyorum. Ben yapmadıkça iyice kuduruyor. O gün konuştu konuştu ben lafını bölüp çok alakasız başka bişey söyledim sinirden morardı resmen. Ama işe yaradı sustu en azındanİsteyince bebeği ona bırakıp dinlenebilirmisim onu diyor. Emen ve aynı zamanda ek gıdaya başlamış bebekle ne kadar uzun dinlenebiliyorsam...
Çok uykum varken yaptım bir kaç kez. Bi keresinde alarmı kapatip uyumaya devam etmişim yorgunluktan,gece ufaklık uyumamisti. Geldi kendi kaldırdı sözde espri yapıyor,oğluma anan seni unuttu diyo. Sabır çekmekten evliya olcam yakındaBirak bakalim nolacak. Lafini edecek mi sende dene onu. Aşırı gıcık oldum
Bunu bnm kv de de yapmisti hepi topu bir kac gun yardima gelmisti sozde. Bir kez verdim kucagina uyumaya gittim. Allahtan uykum hafif yanima bisey koyuluyor. Baktim bebegi yanima koyuyor neymis kokumda uyusunmus. Be n uykulu halde yanima cocuk koymak nedir ya dusursem ben kendim de hic yanimda yatirmadim hele uyurken cocuk mu konur hix unutmucam bu yaptiginiÇok uykum varken yaptım bir kaç kez. Bi keresinde alarmı kapatip uyumaya devam etmişim yorgunluktan,gece ufaklık uyumamisti. Geldi kendi kaldırdı sözde espri yapıyor,oğluma anan seni unuttu diyo. Sabır çekmekten evliya olcam yakında
Bu tarz KV kıskanç ve yarışmacı oluyor. Yapmam gereken duymamazliktan gelmek ve oğluna sarmak. Mesela hoşuna gitmeyen bir şey derse duymamış gibi yap sonra da tekrar söyleyince ne dedin dalmisim anlamadım de. Böyle böyle davranışları sonumlenmeye başlıyor. Bir de senin başında çok durursa direk eşine pas et, al anneni gezdir, al alışverişe çıkar, git dışarda çay için vs de. Zaten sen ortamda olmayınca giciklik yapmanın tadı kalmazÇok uykum varken yaptım bir kaç kez. Bi keresinde alarmı kapatip uyumaya devam etmişim yorgunluktan,gece ufaklık uyumamisti. Geldi kendi kaldırdı sözde espri yapıyor,oğluma anan seni unuttu diyo. Sabır çekmekten evliya olcam yakında
Yok bu şey benimkiler kıymetli... Bizim de bi ananın evladı olduğumuzu unutuyorlarBu şaka mı? Doğum yapan bir kadını en iyi anlayabilecek kişiyken hem de, evlat sevgisi bu değil, utanmazlık bu. Ay Allah size sabır versin ne diyim
Torununu hep kuzumun kuzusu,paşamın paşası diye seviyor zaten. Bir gün dayanamayıp paşa kuzun tek başına yaptı zaten dicem o olcakYok bu şey benimkiler kıymetli... Bizim de bi ananın evladı olduğumuzu unutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?