Oğluna bebek muamelesi yapan kv

Kocasıyla arası kötü olmasa oğluna böyle lütufkar davranmaz zaten, bilimsel gerçekler sözkonusu
Küçük yaşta baba zoruyla akrabasiyla evlenmiş. Aşk nedir bilmiyor. O yüzden oğluna aşık bence aşk evliliği yaptığım için onun bu davranışları benim için asla anlaşılabilir olmayacak muhtemelen. Oğlumun yeri her zaman ayrı olacak ama kocamın yerine de koymam söz konusu olamaz. Allah tadimizi kacirmaz,yuvamız dagilmazsa işin sonunda yine edi büdü başbaşa kalcaz. Çocuğun turşusunu kuracak değiliz. Ama kaynanaya kalsa kurar. Hatta bir fanusun içinde yaşatır oğlunu.

Torun görmeye geliyor bide oğluna yemek getiriyor sen bebekle yapamazsin diye o kısım işime geliyor ama tarz sıkıntı
Yemegi kacta getiriyor yahu sabah 6 da kahvalti hazirladigini nerde goruyor. Valla yemek kismi iyide cekilmez bu tarz. Iki kadınız bu evde diyorsa kendi hazirlarsin ustelik kendi oglu. Koca adam tek basina da yasayabilirdi ?

Aaaaa ee bu benim kaynanam.
Her bizi gördüğünde klasik ben kilo almış eşim zayıflamış olur. ( ben zayıflıktan kırılsam yinede kilo almış olurum bunun altında oğluma bakamıyorsun mesajı var)

Eşim yeni evlendiğimizde çay koydu diye trip yaptı bana kadın.

Yıllarca çalıştım, işten geldim koştur koştur yemek yaptım onlar benim görevim oldu oğlu su içse kendi yorgunluktan ölücek muamelesi yaptı.

Sonra ne oldu biliyormusun yıllar sonra başka bir gelin aldı. Bunların hiç birini yapabildiğini sanmıyorum. 2 yıldır oğluyla görüşmüyor umrunda değil. Çünkü ben resti çekince oğlunun kıymeti bitti.

Onlar bizimle uğraşıyor bizi çekemiyorlar net.
Ver cevabını üzülürse üzülsün, kendilerine bakmadan şimdiki gelinler saygısız diyorlar.

İnsanında gerçekten bir tahammül seviyesi var.
Bu kendini yetiştirmemiş insan müsveddeleri ile mi uğraşacağız.

Yemegi kacta getiriyor yahu sabah 6 da kahvalti hazirladigini nerde goruyor. Valla yemek kismi iyide cekilmez bu tarz. Iki kadınız bu evde diyorsa kendi hazirlarsin ustelik kendi oglu. Koca adam tek basina da yasayabilirdi ?
Eşimin huyudur son dk ya bırakmaz, 6da yemek için önceki gün akşamdan hazırladı o zaman gördü. Biz niye düşünmedik niye hazirlamadik diye dovundu durdu. O saatte gitcegini bana niye söylemiyon ben hiç ona bırakır mıydım diye bana cemkirdi. Sonrada hiç dusunmuyon ne yicek ne iccek,o yorgun haliyle düşünmek zorunda kalıyor diyo hazırladığı 1 dk sürmedi,eline yapismadi diyorum,ben bilseydim menemen yapardım adam gibi bişey yerdi diyor hala

Oğlum kakan bitti mi diye de soruyor mu ? Tövbe estagfurullah benimkide ilk zamanlar ne yapacagini sasiriyordu kucagina oturmalar habire sarılmalar hatta bikeresinde benim yanımda eşime aynen şöyle dedi ben bunu çok emzirdim ilkokulda bile gelip memelerimi koklardı çok severdi memeyi hala seviyon mu oğlum deyince evet hala çok seviyo benimki daha tatlıymış öyle söylüyo dedim sert bi şekilde kızardı bozardı hakikaten ağzından çıkanı kulağın duymuyor senin dana gibi olmuşlar evlendirmişsin farkindamsn dedim son oldu

Ama bizimki görüntüde yapar düşünüp de yemek aş getirmez canim senin pişinden çekti demisti bikere onu bile yapmadi sizinki en azindan yemek derdinden kurtariyor

Çüş artık ya. Ama cevap çok güzel olmuş ağzınıza sağlık valla. Yemeyi de genelde kaynana dert haline getiriyor. O karışmasa bizim daha iyi bir düzenimiz var. Eşim bile kaç kez dedi sormadan getirme,yerim dedim mi diye ama yok anlamıyor. Hem kiziyon hem yiyon diyo. Bozulmasın diye yiyorum diyo o da ama yok işte, anlayacak kapasite yok.

Ay masallah ne sabirlisin sen nasil susuyorsun bu saatte gidiyor bundan sonra her sabah menemenini hazir et kapiya birak ogrendin artik diyeceksin. Her sabah osaatte cikmasa da sen diyeceksin onum maksati sana yaptirmak. Ayrica bende calisan biriyim dogum izninde wc ye gidecek zaman bulamiyodum ne demek istediginde dinlenirsin?

Sabırlı değilim de artık cevap vermekten vazgeçtim. Cevap da vermiyorum,dediğini de yapmıyorum. Ben yapmadıkça iyice kuduruyor. O gün konuştu konuştu ben lafını bölüp çok alakasız başka bişey söyledim sinirden morardı resmen. Ama işe yaradı sustu en azından İsteyince bebeği ona bırakıp dinlenebilirmisim onu diyor. Emen ve aynı zamanda ek gıdaya başlamış bebekle ne kadar uzun dinlenebiliyorsam...

Birak bakalim nolacak. Lafini edecek mi sende dene onu. Aşırı gıcık oldum

Birak bakalim nolacak. Lafini edecek mi sende dene onu. Aşırı gıcık oldum
Çok uykum varken yaptım bir kaç kez. Bi keresinde alarmı kapatip uyumaya devam etmişim yorgunluktan,gece ufaklık uyumamisti. Geldi kendi kaldırdı sözde espri yapıyor,oğluma anan seni unuttu diyo. Sabır çekmekten evliya olcam yakında

Bunu bnm kv de de yapmisti hepi topu bir kac gun yardima gelmisti sozde. Bir kez verdim kucagina uyumaya gittim. Allahtan uykum hafif yanima bisey koyuluyor. Baktim bebegi yanima koyuyor neymis kokumda uyusunmus. Be n uykulu halde yanima cocuk koymak nedir ya dusursem ben kendim de hic yanimda yatirmadim hele uyurken cocuk mu konur hix unutmucam bu yaptigini

Bu tarz KV kıskanç ve yarışmacı oluyor. Yapmam gereken duymamazliktan gelmek ve oğluna sarmak. Mesela hoşuna gitmeyen bir şey derse duymamış gibi yap sonra da tekrar söyleyince ne dedin dalmisim anlamadım de. Böyle böyle davranışları sonumlenmeye başlıyor. Bir de senin başında çok durursa direk eşine pas et, al anneni gezdir, al alışverişe çıkar, git dışarda çay için vs de. Zaten sen ortamda olmayınca giciklik yapmanın tadı kalmaz

Yok bu şey benimkiler kıymetli... Bizim de bi ananın evladı olduğumuzu unutuyorlar
Torununu hep kuzumun kuzusu,paşamın paşası diye seviyor zaten. Bir gün dayanamayıp paşa kuzun tek başına yaptı zaten dicem o olcak şu paşa kelimesinden de bunlardan sonra tiksindim

Benim kv de benzerdi, görümcemin vefatından dolayı değişti.

Minnoş(180, 100kg kadar minnoş) tatlı oğlu vardı onun. Tuhaf gelse de onu öyle kabul ettim ben. Size de tavsiye ederim. Hayat kısa saçma şeyleri kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…