Oğluna bebek muamelesi yapan kv

Konu sahibi sen sınır çizemezsin asla bu kadına. Böyle gelmiş, böyle gider. Hem ayranım dökülmesin, hem tatsız olaylar yaşanmasın diyorsun da öyle bir dünya yok. Taşınırken ev temizliğinizi bile o yapıyor, çocuğunuza da o bakacak. Muhtemelen zaten her gün sizdedir. Alışın bunlara.

Umursamadım olmadı,tartıştım olmadı yok yani kadın değişmiyor. Bana laf etmese bende takmicam ama istiyor ki oğluna 7/24 hizmet edeyim,sofralar donatayim,etrafında döneyim.
Empati yapacak bir durum yok zaten. Çok üzülüyorsa gelsin evi temizlesin sabah kalkıp kahvaltısını hazırlasın ayaklara masaj hatta duşunu da o aldırsın. Böylelerini tersliceksin ondan anlar bunlar.
Yemin ederim eşim izin verse yapar

Bizimkiler de eşim sahura kalkmıyor diye üzülüyordu. Eşim yiyip yattığından bahsettiğinde vah vah der gibi bakıyorlardı. Ahahhshs. Bebekle zaten uykusuzum bir de sahur mu hazırlayacağım yahu çok istiyorsa kendi hazırlasın yesin diyordum.

Aynı şeyleri yaşamışız yemin ederim bende hamileyim diye uğraşma diyordu ama annesi bir türlü ikna olmuyordu çünkü oğluşkosu eşine karşı hassas davranamaz ya hani en sonunda anne açlıktan ölmüyorum evimde merak etme dedi

Tabiki sizden bişey kaçmıyor o konuların üstüne baya değişiklikler oldu. Artık sadece herşeye karismaktan başka bişey yapmıyor. Yardım bi yemek getirmesi var oda oğlunu düşündüğünden çünkü ben bebek nedeniyle diyetteyim ve oğlu benim yediklerimi sevmezmis yazık adam gibi biseyler yesinmis( ben öleyim o zaman ) eskisi gibi sık gelip gitmesi yok çok şükür ama eşimin ona attığı bebeğin bir resmi üzerine bile bana mesaj atıyor. Üstünü ört,yelek giydir vs diye. Cevap bile vermiyorum artık. Bide oğlanı çok vermiyon dimi yorgundur o diyo sürekli

Kadın sonuçta eve yemek getiriyor, bebeğe az çok bakıyor. Oturup evde hizmet beklemiyor ayağına. Yelek giydir vs, her anneanne/babaanne yapıyor. Kusura bakma ama sen kötü niyetli, kötü kaynana görmemişsin. Kadının hem yardımı dokunsun hem sen nasıl istersen öyle davransın istiyorsun. Bunu kime yapmaz.

Erkek anneleri lütfen kayınvalideyi yargılamamaya çalışın. Sistem çok fena çalışıyor.
En çok da ondan korkuyorum da yok ya sırf gözlemlerime dayanarak böyle olmam diye umuyorum
Evde yemek varken yemek getiriyor. Amacı bak oğlum seni bi ben düşünüyorum demek. Bazen açıkça da söylüyor zaten şaka yollu. Termometreler 36 dereceyi gösterirken yelek giy diyince bana geliyolar her babaanne böyle diyemiyorum. Birebir görmediğiniz için tam anlatamiyorum ama çoğu şeyi sadece bana muhalefet olmak için. Ayrıca yardım istemiyorum karışmasın ve oğluna annelik yapmamı istemesin yeter benim için.

Hepsi mi aynı bunların ya? Bi kendi annemi gördüm öyle olmayan. Bir de babaannem o da sadece küçük oğluna öyleydi diğer erkek cocuklarına çok aşırı düşkün değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…