Benimki de bi yemek yedirmiyor onu da çok şükür eşim istemiyor ama yedir dese oyy kurban olurum diye oturur önüneBenim kayınvalidem de böyle. Cıvık cıvık öpmeler, yemek yedirmeler.. eşim de ayak uyduruyor tam çıldırmalık bir görüntü
Bunlarda oralardan elaziglilarOlabilir, çeşitli kurban olma yöntemleri var Erzurumluların. Önünde ölim falan da diyorlar. djdjsk
Bence kocanla yalnızken açık açık kahkahayı bas çok komik falan de dalga geç bu durumla. Hiç annesini kötüleme, kocana öyle bir muamele yap ki kendisiyle dalga geçildiğini anlasın ve utansın kızarsın annesi böyle yaptıkça. Sana da annelik yapmamı istiyor sanırım diyip gül, bilmem kaç yaşında diye aldık seni ama annenin hallerine bakılırsa 5 yaşında çıktın kocacım falan de kahkaha at yanağına bir öpücük kondur. Ayarla yani sen bunun edebiyle adabıyla dozunuKızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyorEşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorumNot:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla
Ayyy benim ogluslarimda böylemi olacakKızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyorEşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorumNot:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla
Ay çok doluyum aynılar ya nasıl sabır ediyorsunuzKızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyorEşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Benimki de böyle der oğluna ben de içimden “amin inşallah” derimYani kurban olayım sana gibi fjdkdkls
Şaka gibiler gerçekten ya. Benimkide salatayı dolapta unutmuşum oğlunun önüne koymamisim diye fırçalamaya kalkmıştı. Nefretlik gerçekten. Bir kadın olarak böyle bir tutumda bulunması çok rahatsız edici. Bide emir kipiyle konuşuyor sürekli en nefret ettiğim şey. Kalk onun yemeğini ısıt, salatasını yap vs gibiAy çok doluyum aynılar ya nasıl sabır ediyorsunuzben delirdimde üstünüze afiyet. Sinirden ağlıyorum gerçekten nefret ediyorum nefret. Daha yeni nişanlanmışız ve ilk defa eltimlere geldim. Birsürü tanımadığım insan (herkes beni inceliyor ilk defa görüyorlar)elitim deidki sen bu iki bardağı götür dierleirni ben getireyim bardakları götürüdüm aile büyüklerinin önüne koydum. kulplu diye elime bu bardakları almıştım eltimde tepsiyi aldı gelirken kaynanam birden atladı sen oğluma çay getirmedne gelmiş oturuyormusun dedi git getir bende utandım daha küçüğüm geri gittim mutfağa eltim benden yaşça büyük noldu diyo çaya bakıcaktım dedim getirdim gel dedi. Ord aherkesin önü boş oğlunun çayı olmazsa allah korusun bir yerleri eksilir.
Kocasına b.k yesin diyor sürekli hatta bazen oğlumun b.kunu yesin diyoAnnenin koskoca adam olmuş oğluna sevgisini böyle hizmet yoluyla göstermesi hiç hoş değil. Kocasını da bu kadar düşünüyor mu Allah bilir. Geleceğin kaynanaları!! Ders çıkarıyorsunuz inşallah
Kesinlikle evet. Her konuda sistem böyle çalışır. Yargıladığımız her şey, uygun zaman ve onu algılayacak bilince geldiğimiz anda aynısını yaşatır.Kv olunca istemsizce bu huylar mı yükleniyor yoksa
Sanırım bütün erkek anneleri kv’ler böyleKızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyorEşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Ama bu huyların barınamadığı kvlerde var…Kesinlikle evet. Her konuda sistem böyle çalışır. Yargıladığımız her şey, uygun zaman ve onu algılayacak bilince geldiğimiz anda aynısını yaşatır.
Aynısı geldi başıma. Eşim bazen rahat yatalım diye salonda yatıyor o zamanlar kaynana depresyona giriyor. O koltuk hiç rahat değil,nasıl yatiyor orda,beli ağrır onun,çözüm bulmak lazim vs dedi ve sonra çok zekice bir çözüm buldu. Bebeğin beşiği taşıyalım sen yat salonda koltukta o yatakta yatsın dedi. Artık suratına nasıl baktiysam hmm gerçi senin de belin ağrır dimi dedi yalandanBen yeni doğum yapmıştım bebek 2 haftalık falan, normal doğum yaptım bacağımın birinde sinir sıkışması oldu yürüyemiyorum dikişlerim acıyor oturamıyorum bizimki ağlamaklı telefonda ah oğlum geceleri uykusuz kalıyorsun çok üzülüyorum demişti, nefret etmiştim.
Şimdi o ağlamaklı olmadan ben oluyorum, “ahh senin yemeklerini çok özledi, lahana sarması diyip duruyor ben bebekle nasıl yapayım” diyorum. Çenesi çalışacağına eli çalışsın
Yine de benim kV yi anlatmanız hiç hoş değilKızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyorEşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Bu şaka mı? Doğum yapan bir kadını en iyi anlayabilecek kişiyken hem de, evlat sevgisi bu değil, utanmazlık bu. Ay Allah size sabır versin ne diyimAynısı geldi başıma. Eşim bazen rahat yatalım diye salonda yatıyor o zamanlar kaynana depresyona giriyor. O koltuk hiç rahat değil,nasıl yatiyor orda,beli ağrır onun,çözüm bulmak lazim vs dedi ve sonra çok zekice bir çözüm buldu. Bebeğin beşiği taşıyalım sen yat salonda koltukta o yatakta yatsın dedi. Artık suratına nasıl baktiysam hmm gerçi senin de belin ağrır dimi dedi yalandan
Eskiden de tek tük böyle şeyleri vardı bebekten sonra oğlu daha da kıymete bindi nedense. Sanki eşim 5 yaşında çocuk bebeği kıskanma ihtimali var kaynanada dengeyi sağlamaya çalışıyorBu şaka mı? Doğum yapan bir kadını en iyi anlayabilecek kişiyken hem de, evlat sevgisi bu değil, utanmazlık bu. Ay Allah size sabır versin ne diyim
Kocasıyla arası kötü olmasa oğluna böyle lütufkar davranmaz zaten, bilimsel gerçekler sözkonusuKocasına b.k yesin diyor sürekli hatta bazen oğlumun b.kunu yesin diyopis ağız dersin alasını çıkarıyorum şahsen. Zaten kendimi oğluma hizmet edilsin diye direktif verirken hayal bile edemiyorum. Ben muhtemelen tam tersi oğlum gelinime yapsın isterim. Değer göstermeyi bilsin,kendini kral zannetmesin.
Ve en önemlisi üstünden aylar geçsin yıllar geçsin dün gibi hatırlıyorsun bunalrı unutmuyorsunŞaka gibiler gerçekten ya. Benimkide salatayı dolapta unutmuşum oğlunun önüne koymamisim diye fırçalamaya kalkmıştı. Nefretlik gerçekten. Bir kadın olarak böyle bir tutumda bulunması çok rahatsız edici. Bide emir kipiyle konuşuyor sürekli en nefret ettiğim şey. Kalk onun yemeğini ısıt, salatasını yap vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?