Amaan ne güzel işte. Yapsın getirsin taşısın dursun.Torun görmeye geliyorbide oğluna yemek getiriyor sen bebekle yapamazsin diye o kısım işime geliyor ama tarz sıkıntı
Bu torun görmeye gelmek değil ki sabahtan akşama kadar her gün sizde gibi anlatmışsınız, bu beraber yaşamak gibi bir şey.Torun görmeye geliyorbide oğluna yemek getiriyor sen bebekle yapamazsin diye o kısım işime geliyor ama tarz sıkıntı
Canım mı çıksın sanaOy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor.
Kızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyorEşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorumNot:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla
Aa hatırladım. Tam tersi annesiyle evi taşımalarına yardıma gelmediler diye kızmıştı. Doğru.Bu torun görmeye gelmek değil ki sabahtan akşama kadar her gün sizde gibi anlatmışsınız bu beraber yaşamak. Ben sizi hatırlıyorum. Yine böyle kvden şikayet etme konunuz vardı. Taşınırken temizliğe gelmişti her şeye karışıyordu falan. Şimdi de yemek yapıyo demişsiniz. Bu kadından ya yardım kabul etmeyin ya da böyle kabullenin, değişmez bu kadın.
Bu kvyi çekeceğime kendi yemeğimi kendim yaparım. Gerek yok. At fırına bir yemek, yiyen yer yemeyene de aha kapı aha da sapıTorun görmeye geliyorbide oğluna yemek getiriyor sen bebekle yapamazsin diye o kısım işime geliyor ama tarz sıkıntı
Evet kayınvalidesi maddi manevi her türlü konuda çok yardımcı olan bir kv. Ancak çok çenesi de düşük birisi. kaç kere söyledik ya bir şey bekleme bu kadından ya da çenesini görmezden gel diye. Hem her türlü işi görülsün istiyor hem de dilsiz gibi davransın istiyor, sürekli şikayet ediyor ama kvden de ayrı kalamıyor.Aa hatırladım. Tam tersi annesiyle evi taşımalarına yardıma gelmediler diye kızmıştı. Doğru.
Konu sahibi sizin de hem beklentiniz çok hem gözünüze batmasın istiyorsunuz.
Yardım ederse böyle eder. Ya kendi işinizi yapacaksınız, umursamayacaksınız yada yardımını da kabul edip diğer şeyleri görmeyeceksiniz
Yani kurban olayım sana gibi fjdkdklsCanım mı çıksın sana
Tövbe estağfurullahKızlar merhaba. 7 aylık bebeğimle uğraşmak yetmiyormuş gibi kv ile başım dertte. Oğluna resmen küçük çocuk muamelesi yapıyor ve dahası benden de aynısını bekliyor. Her günümüz karşılıklı birbirimize laf sokmakla,atışmakla geçer oldu. En son kendisi bizdeyken oğluşu sabah 6da işe giderken ne yiyeceğini düşünmedik yorgun argın oğlu kendisi hazırladı diye ciddi anlamda bi dovunmedigi kaldı. Evde 2 kariymisiz(üslup aynen böyle) ama çocuk kendine kahvaltı hazırlıyormuş, böyle saçmalık olmazmış. Çok yoruluyormus, tamam bizde yoruluyormusuz ama biz evdeymisiz isteyince dinlenebiliyormusuz,o yoğun çalışıyormuş yazikmis. Esim eve geldiginde esnese kv bizdeyse ve görürse resmen ağlamaklı oluyor. Oy ölem ben sana,canım çıksın sana diye başlıyor. Hiç tarzım olmayan şeyler resmen midem bulanıyorEşim de onun tavrından rahatsız ama onu bile anlamıyor kadın. Aslında rahatsız değil biz uzulmeyelim ,kafamıza onu takmayalim diye rahatsız gibi davraniyor diyo Beni de eşimin ne yiyip ne içeceğini hiç dusunmemekle suçluyor. Kazık kadar adam vs diye lafa girdigimde suratima vah benim oğlum kimlerin eline kaldı der gibi bakıyor. Yakında TV ye çıkıp benim oğlumu kurtar esraaa diye bagircak gibi bir havası var işten gelince yada gitmeden önce bebeği bile doğru düzgün kucağına vermiyor. Ver biz tutarız sen yorgunsun diye atlıyor. Bana donup al oğlanı çocuktan diyo
Bebekten dolayı su an çalışmıyorum ama normalde eşimle aynı mesleği yapıyoruz. Kalibimi basarim ki işe döndüğümde benim yorgunluğum hiç umrunda olmayacak üstüne evin işini eksiksiz yapmam beklenecek. O zaman bunların hepsini hatırlatmayı planlıyorum ama o zamana kadar bu saçma ötesi "oğlum benim,paşam" muhabbetleriyle nasıl baş edicem hiç bilmiyorumNot:erkek annesiyim ama yine de empati yapamıyorum bu kadınla
Ayy kanser hücresi gibilerBenim kayınvalidem de böyle. Cıvık cıvık öpmeler, yemek yedirmeler.. eşim de ayak uyduruyor tam çıldırmalık bir görüntü
Çok saçma ya anlatım bozukluğu resmen.Yani kurban olayım sana gibi fjdkdkls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?