L lilya Nirvana Kayıtlı Üye 10 Haziran 2007 966 154 3 Ocak 2010 Konu Sahibi lebis #2 cok güzel olmus elinize saglık benim oglumda odasını süslememi istiyor rakamların yerine cıkartmaları yapıstırmıssınız sanırım kenardaki hazır satılan lastikli sifon fırfırmı yoksa kurdeledenmi acaba cok begendim güle güle kullansın oglusunuz
cok güzel olmus elinize saglık benim oglumda odasını süslememi istiyor rakamların yerine cıkartmaları yapıstırmıssınız sanırım kenardaki hazır satılan lastikli sifon fırfırmı yoksa kurdeledenmi acaba cok begendim güle güle kullansın oglusunuz
alkim Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2009 582 5 60 3 Ocak 2010 Konu Sahibi lebis #3 elinize saglık :hulya:
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 889 4 Ocak 2010 Konu Sahibi lebis #4 ellerine sağlık canım çok hoş olmuş bayıldım, rakamlar yerine kullandığın o minik oyuncakları hazır aldınmı yoksa tokalardan falan mı çıkardın?
ellerine sağlık canım çok hoş olmuş bayıldım, rakamlar yerine kullandığın o minik oyuncakları hazır aldınmı yoksa tokalardan falan mı çıkardın?
lebis Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 473 1 38 7 Ocak 2010 Konu Sahibi lebis #5 o sarı şeyler evde kullanmadığım kurdelalardı. çicek cicek yapıp yapıştırdım.. rakamların yerine kullandığım şeylerde oyuncak deil. int.den indirdiğim resimler.. kesip yapıştırdım. hepinize yorumlarınız icin teşekkür ederim...
o sarı şeyler evde kullanmadığım kurdelalardı. çicek cicek yapıp yapıştırdım.. rakamların yerine kullandığım şeylerde oyuncak deil. int.den indirdiğim resimler.. kesip yapıştırdım. hepinize yorumlarınız icin teşekkür ederim...
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 28 Ocak 2010 Konu Sahibi lebis #6 Valla süper bir fikir.:hulya:
mfuro Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2008 49 0 29 Ocak 2010 Konu Sahibi lebis #7 akıllıca bir fikir tebrik ederim ellerinize sağlık