N
ninom
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ninom
tavsan ve hamster buyudugu zaman ısırıyor tavsiye etmem kedi olabilir daha uysal oldugu icin bakımıda kolaydır
a.s hamster kemirgen olduğu için ısırma güdüsü vardır ve elde yiyecek kokusu alırsa elinizi de ısırabilir:sinifsinif: ayrıca tahtadan olan eşyaları parçalayabiliyorbenneyaptımki geceleri aktif olurlar gündüzleri uyuma ve dinlenme zamanıdır. temiz bir hayvandır, kafesinin devamlı temiz olmasını ister, mikroba duyarlıdır. yavru hamsteri insana,sevip okşamaya alıştırmak çok daha kolaydır ama ben hamsteri önermiyorum yada hamster almadan önce bakımı hakkında bilgi edinmenizi öneririmbuyrunnnnnnnnn
bana kalırsa benim kuş bile bakacak tahammülüm yok vede haksızlık geliyo tek hayvan alıp onları doğal ortamlarından alıp hapsetmek gibi bişey ama çocuklar anlamıyo malesef
bana kalırsa benim kuş bile bakacak tahammülüm yok vede haksızlık geliyo tek hayvan alıp onları doğal ortamlarından alıp hapsetmek gibi bişey ama çocuklar anlamıyo malesef
hamsterlerin ömrü azami iki yıl...ve hassas hayvanlardır...gece evde dolaşırlar birde allah korusun tv kablosu kemirriler yada çamaşır makinesinin arkasına girerler bulamazsın çünkü duydum böyle vakalar..tavşan çok pis hakikaten...
köpeklerde yazık bence apartmana hapsedilmemeli bahçeli ev en doğrusu..teyzemden ibliyorum ne kadar temiz olursa olsun inanın leş gibi kokuyor...
bende kedi var tavsiye ederim..kumunu temiz tuttukça koku yapmaz...saatlerce yalanır ve de temizlenir ..inanın o yalanma merasimi başlamışsa ciğerde koysam bakmıyor...
ben sokakta annesiz bir yavru kedi aldım.sizce bende öyle yapın..çünkü petshoplarda kar amaçlı fahiş fiyatlara satılıyor ve küçük kafeslerde sömürü yapıyorlar hasta hayvancıklarla...
ama çocukların hayvanla büyümesi psikolojileri açısından sağlıklı..paylaşmayı ve sevgiyi biliyorlar..