Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Senin yuvan batsın lanet olsun Koca şeyine oğlunu mu degistirceksin

Az önce bir vidyo denk geldi,şerefsiz kadının biri ev köpeğini arabasından sokağa terkediyor .köpek öylece bakıyor...İçim parcalandi.ya sen öz.oglunu sevgi evine terkedip gidince onun hissedecekler o..konu akldan çıkmıyor bir umut pişman olacağınızı vazgececeginizi yazmanızı bekliyorum.
O köpek sahiplenildi, çok mutlu bir yuvada yaşıyor içiniz rahat olsun

Yerim öyle aşkın ızdırabını. Anneysen anneliğini yapacaksın. Küçücük çocuktan olgunluk bekleyeceğinize siz koca yetişkinler olgunluk gösterip çocuğun iç dünyasında neler yaşadığını anlayın önce. Bu çocuk anne ve babasının boşanmasını sindirebildi mi ki annesinin evliliğini sindirmesini bekliyosun? Bir çocuğun hele ki erkek annesine düşkün olması, onu paylaşamaması, kıskanmasından daha doğal ne olabilir ya? Sorun bu değil ki sorun siz yetişkinlerde. Bir anne olarak o kadar sinirlendim ki anlatamam. Evlat Allah emanetidir anneye babaya. Emanete ihanet eden benim gözümde insan olamaz.

İlk kez sevgiyi tatmışsınız(!) E ilkinden çocuk yapmışsınız belki daha evlendiğiniz zaman uyuşturucu bağımlısıydı, 6 sene sonra ikinciyi yap. En az 7 sene evli kalmışsınız ilk eşinizle. Madem adamla aranızda sevgi bağı yoktı ne diye iki tane hem de uzun aralarla çocuk doğuruyosunuz yahu!

Ayrılıp maşallah daha iki yıl dolmadan yeni biri ile evlenmişsiniz, ilk çocuğunuzu başınızdan atma derdindesiniz. İki yaşındaki kız çocuğu en tatlı ve en sorunsuz dönemdedir. Onu kabullenmesi sevmesi normal zaten. (Umarım iyi bir insandır ve doğru bir sevgi bağıdır aralarındaki) He belki onu da yenisini doğurunca ya da en kötü ergenliğe doğrı gönderirsiniz evden.

Sizi gerçekten seven oğlunuzu da severdi. Bir şekilde gerekirse yardım alırdınız. Ancak çocuğu anası sevmezken başka adamdan sevmesini beklemek de imkansız değil mi?

Koca delisi diyolar sizin gibilere!

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Bence ver
Senin gibi birinin yanında büyümesin garibim
Şu düşünceye sahip biri nasıl sağlıklı annelik yapabilir ki....
Ama kendini de kısırlaştır bi zahmet, gördüğün gibi ana olamıyorsun başka çocuklarında günahına girme, rezil seni....

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
umarım fakedir bu konu.
anne olmamalıymışsın,bencede ver çocuğunu seni hatırlıyor şimdi ama sevgi evinden sonra alakan kalmayacak o çocukla bunun bilincinde ol,gidip ayda 1 görmen ve koruyucu aileye gittiğinde seni daha isteyeceğini mi sanıyorsun utanmadan konu açmışsın bi ŞEY uğruna çocuğundan vazgeçiyosun

Eşim istiyor diye kedimi bırakmam.

Bu nasıl bir merhamet ve duygu yoksunluğudur? Konu sahibi siz nasıl bir yokluktaydınız da bi adam bulunca böyle evladından geçecek kadar sarıldınız? Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun sizin gibi anneye diyeceğim ama siz anne değilsiniz. Sadece sevişip hamile kalmakla anne olunmuyor çünkü, en güzel örneğisiniz.

Fake isen korkunç bir ruh halin var

Gerceksen de çok merhametsizsin

İlk eşinizden olan çocuklarınızın biri 8 , diğeri 2 yaşında. İlk evliliğiniz ne zaman sona erdi , ne zaman tanışıp yeni biriyle yuva kurmaya karar verdiniz ?

İlk eşiniz bağımlıysa , son 3 yıl içinde mi bağımlı oldu ?

Diyelim ki oğlunuzu yurda verdiniz ; oğlunuzu yurda vermeden önce geri dönüşü olmayacak şekilde tüplerinizi bağlatacak mısınız ?

Siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar için, çocuklar yurda alınmadan önce bu operasyonun yaptırılması şartı getirilmeli ve çocuğun aylık bakım masrafları da sizlerden tahsil edilmeli.

** Sadece kadın için değil, buna rıza gösteren çocuğun babası içinde aynı operasyonun yaptırılması zorunlu tutulmalı.
Z Hanım, o kadar mantıklı bir şey yazmışsınız ki, hayran kaldım. Oh valla millet üremesine sahip çıkamasın, anası babası ola ola başından atmak için çocukları yurda versin. Devlet bedava baksın. Oldu canım, başka? Devletin de tek görevi senin yapıp yapıp bakmadığın çocuklara bakmaktı zaten. :olamaz:
Devlet bakar, çocukluktan çıkıp eli ekmek tutunca da tepesine çökmesini iyi bilirsiniz.
Konuya da yorumum inşallah bir daha doğurmazsınız. Ama sanmıyorum, bu adamdan da yaparsınız birkaç çocuk. Sonra aranız bozulunca film başa sarar. Gündüz kuşağı kadın programları vakası, çok klasik. Siz muhtemelen 5+ çocuğu mağdur edeceksiniz bu gidişle. Ama sizin gibiler yıllar sonra yıkanıp paklanıp köşeye çekilip "ana" oluyor.

Z Hanım, o kadar mantıklı bir şey yazmışsınız ki, hayran kaldım. Oh valla millet üremesine sahip çıkamasın, anası babası ola ola başından atmak için çocukları yurda versin. Devlet bedava baksın. Oldu canım, başka? Devletin de tek görevi senin yapıp yapıp bakmadığın çocuklara bakmaktı zaten. :olamaz:
Devlet bakar, çocukluktan çıkıp eli ekmek tutunca da tepesine çökmesini iyi bilirsiniz.
Konuya da yorumum inşallah bir daha doğurmazsınız. Ama sanmıyorum, bu adamdan da yaparsınız birkaç çocuk. Sonra aranız bozulunca film başa sarar. Gündüz kuşağı kadın programları vakası, çok klasik. Siz muhtemelen 5+ çocuğu mağdur edeceksiniz bu gidişle. Ama sizin gibiler yıllar sonra yıkanıp paklanıp köşeye çekilip "ana" oluyor.
Aynen öyle. Sevgi evinde büyüyen çocuklar çocukların memur olma hakkı var. Sırf bu sebepten bilerek bırakılanları duydum. Memur olunca bu anne yanaşır oğlum oğlum der yalandan.

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Anne misiniz gerçekten??? Buradan bakınca koca meraklısı biri gibi duruyorsunuz!!!
Konu umarım gerçek değildir umarım!!!

Sizin gibi birine söylenecek o kadar söz var ki ama kendimi tutuyorum. Ne demek bi adam için evladını bırakmak ya ne bicim insansınız siz!!!!

X