Ust mesajimda hakimiyet diye yazdigim hakimin olacakti, yanlis yazilmis ama anlamissiniz zaten.
Esiniz sanirim hastalikli boyutta bagimli bu cok aci, yani kendisi icinde aci aslinda, yazık cok zavalli bir durumda.
Oglunuzun mutlu ve saglikli olacağı bir formul ortaya cikar umarim. Benzer birsey yasamadim, su an buyuk kizim babasiyla basbasa tatilde, tamamen benim bilgim ve onayim dahilinde ki bizim suregelen bir evliligimiz var, ona ragmen hatta esim benden daha pimpirikli ve ozenli olmasina ragmen, kendisini cok ozledim, gece ruyalarima giriyor, korkarak kaygiyla uyaniyorum. Ilk basliginizdan beri yasadiginiz kaygi ve stresi iliklerime kadar hissedip kendimi sizin yerinize koyabildim.
Ne derler bilirsiniz, bosanabileceginiz insanlarla evlenin o zaman mutlu olursunuz diye bu da sizin ve oglunuzun sinaviymis, esinizin bunu bir sinav olarak gorecek kadar dahi saglikli bir zihni yok, ne yazik.
3 gun kaldi, sabredin
Sizi iletisimsiz biraktigini, bilmediginiz bir yere götürdüğünü mutlaka beyan edin. Yani Allah korusun, su an esinize birsey olsa cocugunuzun nerede oldugunu bilmiyorsunuz bu ne dusuncesizliktir, inanilir gibi degil.
Cok merak ediyorum 3 gun sonra cocugu size ne diye birakacak. Ben boyle birini meraktan cildirtsam kapisini calmaya cok utanirdim.