• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum ve Kız arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim :) 18 yaşında ki oğlumun kız arkadaşı başka bir şehirden kalmaya gelecek ve çalıştığı için 1 gün kalıp geri dönecek! Bu arada kız arkadaşı 19 yaşında üni öğrencisi ailesiyle yaşıyor! Nette oyun oynarken tanışmışlar 8 aydır konuşuyorlar 2 kez günü birlik kız arkadaşı geldi görüştüler ama yatmaya kalmamıştı! Sizce kız arkadaşı geldiğinde nerede kalması doğru olur? Kız arkadaşıyla gece yalnız kalmasına izin vermem ne kadar doğru olur bilemedim! Oğlum'a kalmasın akşam tekrar dönsün oğlum dedim anne 7 saatlik yol onun için çok zor oluyor işe gidiyor yorgun uykusuz kalıyor diyor! Oğlumla güzel bir iletişimimiz var herşeyini anlatır haberdar eder beni de tanıştırmak istiyor bizde kalsın diyorum bunu da kabul etmiyor! Eşimle konuştum 1 günlük apart tutayım orda misafir etsin dışarda soğukta gezmesinler diyor zaten malum pandemi her yer kapalı yemek v.s ihtiyaç neyse gönderirim ben diyor! Sizce tutumum nasıl olmalı nasıl yapsak doğru olur şuan tam olarak kestiremedim sizlerden fikir almak istedim! :)

Elin kızı için aparta 150_200 tl para mi vereceksiniz?madem geliyor kendi ayarlasın yerini..ailesiyle kalan kızımızın ,ailesinin ,sizin yanınıza geleceğinden ve apartta oğlunuzla kalacağından haberi olduğunu hiç sanmıyorum..dahası ateşle barut yan yana olmaz..oğlunuzla iletişiminizin iyi olması herşeye eyvallah diyeceğiniz anlamına gelmez

Eşiniz çok güzel düşünmüş, kendisinin ayarladığı bir yerde güvende olurlar. Yemek yerleri kapalı zaten, bu soğukta alıp sokakta yemeleri sıkıntı, eşinizin planı kolaylık sağlar. Sizin evinizde misafir etmenizde güzel olur ama sanıyorum ki gençler başbaşa vakit geçirmek istiyorlar. Ararsınız, görüntülü konuşursunuz, ne yaptıklarına bakarsınız. Bir genç kızın şehrine kadar geldiği genç bir erkeğe zarar vereceğini sanmam ama siz yine kontrol edersiniz, içiniz rahat eder.

Anlamadığım için soruyorum sizde kalmasını kabul etmiyorsa oğlunuz nerde kalmasını düşünüyor arkadaşının? Ayrı evlerde mi yaşıyorsunuz oğlunuzla?
Otel'de yada apartta kalmasını istiyor hayır birlikte yaşıyoruz.

Aynı odada kalmaları doğru olmaz, kız arkadaşının da kalmak isteyeceğini sanmıyorum çünkü aile evinde böyle bir durum yakışıksız olur.

Apart tutma fikri de mantıklı gelmedi bana, evinizde oğlunuzun odasını hazırlayın bence. Bir geceliğine de oğlunuz salonda yatsın.

Elin kızı için aparta 150_200 tl para mi vereceksiniz?madem geliyor kendi ayarlasın yerini..ailesiyle kalan kızımızın ,ailesinin ,sizin yanınıza geleceğinden ve apartta oğlunuzla kalacağından haberi olduğunu hiç sanmıyorum..dahası ateşle barut yan yana olmaz..oğlunuzla iletişiminizin iyi olması herşeye eyvallah diyeceğiniz anlamına gelmez
Açıkçası ben elin kızı diye düşünmüyorum oğlumun değer verdiği önemsediği biri benim içinde önemlidir değerlidir! Önemli olan güvende olmaları ama gece yalnız kalmaları konusunda bende tedirginim!

Açıkçası ben elin kızı diye düşünmüyorum oğlumun değer verdiği önemsediği biri benim içinde önemlidir değerlidir! Önemli olan güvende olmaları ama gece yalnız kalmaları konusunda bende tedirginim!

Sizi tebrik ettim, aynen öyle, kıza bir yanlışını görmeden kötü davranırsanız ya da oğlunuza görüşmeyi yasaklarsanız evden kaçar yine görüşürler. Üstteki mesajda eklememişim, oğlunuz akşam evinde uyuyabilir. Ama tabi eşinizin planından önce evde ağırlamaya ikna ederseniz en iyisi olur.

Eşiniz çok güzel düşünmüş, kendisinin ayarladığı bir yerde güvende olurlar. Yemek yerleri kapalı zaten, bu soğukta alıp sokakta yemeleri sıkıntı, eşinizin planı kolaylık sağlar. Sizin evinizde misafir etmenizde güzel olur ama sanıyorum ki gençler başbaşa vakit geçirmek istiyorlar. Ararsınız, görüntülü konuşursunuz, ne yaptıklarına bakarsınız. Bir genç kızın şehrine kadar geldiği genç bir erkeğe zarar vereceğini sanmam ama siz yine kontrol edersiniz, içiniz rahat eder.
Eşimde böyle düşünüyor tanıdık birinin apartinda kalmasindan yana 7/24 kameraları olan bi yer güvenlikçisi falan da var ama yine de bi anne olarak herşeyi düşünüyorum tabi :)

Oğlunuzunda kızında yaşı küçük..kızın ailesi böyle bir durumu öğrenirse (öğrenmez demeyelim herşey olabilir ) o aileye karşı sizde zor kalırsınız ..ayrıca kızınız olsa, erkek arkadaşım gelecek,apartta kalacağız dese eminim kabul etmezsiniz..apartta yanlız kalmalarının doğuracağı sonuçları da az çok tahmin ediyorsunuzdur..en iyisi kızın günübirlik gelmesi...yada madem oğlunuz 18 yaşında ,kız çalışıyor ve geldiğinde yorgun olacak , siz oğlunuzu gönderin (!)

Otel'de yada apartta kalmasını istiyor hayır birlikte yaşıyoruz.

Zaten çoğu otel aralarında resmî nikah olmadığı için aynı odada kalmalarına izin vermez. Siz de apart falan tutmayın derim en iyisi sizin evde kalmaları, oğlunuzun odasını hazırlarsınız oğlunuz da salonda uyur. Ailesine sevgilim geliyor bana otel odası tutun diyene de ilk defa denk geldim :)

Yerinizde olsam kizin ailesinin haberi var mi ögrenirim. Ailesinden gizli kapakli gelen kiza bir de apart tutmayin oglunuzla kalsinlar diye, oralarda ya da eve almayin.
Ailesi oğlumla arkadaşlık ettiğinden haberi var fakat kalacağından haberi var mı bilemiyorum! Sonuçta bir kız çocuğu olarak o da riske girip o kadar yol geliyor belki doğru değil ama sonuçta tepki gösterip gelmesin dediğim de başka hatalar yapmalarına sebebiyet veririm diye düşünüyorum bu yüzden ne yapacaklarsa haberim olsun bilgim olsun benim güvendiğim yerde olsunlar istiyorum başkasının çocuğunu da düşünmek zorunda hissediyorum benimde bir kız evladim var!🤷🏻‍♀️

Zaten çoğu otel aralarında resmî nikah olmadığı için aynı odada kalmalarına izin vermez. Siz de apart falan tutmayın derim en iyisi sizin evde kalmaları, oğlunuzun odasını hazırlarsınız oğlunuz da salonda uyur. Ailesine sevgilim geliyor bana otel odası tutun diyene de ilk defa denk geldim :)
Sevgilim geliyor bana oda tutun demedi tabiki :) Beni haberdar etti ki arkadaşım gelecek 2 gün sonra diye bende konuyu eşime açtım eşim otel'de yada apartta kalsin deyince oglumda mantıkli öyle olsun dedi ama ben emin olamadım her ihtimali düşünüyorum tabi :)

Ben olsam apart tutmam hatta ailesinin haberi var mı diye bi ağzını yoklarım. Ailesinin haberi yoksa ve kız reşit bile olsa apartta kalmalarına izin vermem. Elin kızı birşey olur ummadık bir kaza olur ailesiyle çok uğraşırsınız.Gözünüzün önünde dursunlar.
Ben sevgilime kalmaya gittiğimde onun kız kardeşleriyle ayrı bir odada uyurduk. Hatta gece yatana kadar hep beraber aynı odada film izlerdik, uyumaya yakın annesi gelir oğlanı sepetlerdi lajfjsjd.

Sizi tebrik ettim, aynen öyle, kıza bir yanlışını görmeden kötü davranırsanız ya da oğlunuza görüşmeyi yasaklarsanız evden kaçar yine görüşürler. Üstteki mesajda eklememişim, oğlunuz akşam evinde uyuyabilir. Ama tabi eşinizin planından önce evde ağırlamaya ikna ederseniz en iyisi olur.
Bende öyle düşünüyorum tepki ve yasaklar daha büyük hatalara sebebiyet verir! Ne kendi evladimın ne başkasının evladınin kılına zarar gelsin istemem açıkçası!

Sizin evinizde olsun ve siz evden çıkmayın bence. Benim erkek arkadaşım bizde de kaldı otelde de kaldı. En rahatı otelde kaldığı zamanlardı😂 Çünkü ben dışarı çıkıyorum hop otele, ziyaretçi vasfıyla. Kimse de yok. Sizin de anladığım kadarıyla korktuğunuz olay bu. O yüzden evde ve gözünüzün önünde tutun bence. Otelde kalmasını bu yüzden istiyor ben kendimden biliyorum😂😂 Yaşları daha küçük olduğu için bu yorumda bulundum, sonuçta 18 yaş nedir ki? Hele oyundan tanışmak aman Allah, birbirlerini öldürürler falan demiyorum ama bence çok olgunca değil burdan bunu anlıyorum

Ben olsam apart tutmam hatta ailesinin haberi var mı diye bi ağzını yoklarım. Ailesinin haberi yoksa ve kız reşit bile olsa apartta kalmalarına izin vermem. Elin kızı birşey olur ummadık bir kaza olur ailesiyle çok uğraşırsınız.Gözünüzün önünde dursunlar.
Ben sevgilime kalmaya gittiğimde onun kız kardeşleriyle ayrı bir odada uyurduk. Hatta gece yatana kadar hep beraber aynı odada film izlerdik, uyumaya yakın annesi gelir oğlanı sepetlerdi lajfjsjd.
Oğluma bunları da söyledim Allah korusun hasta olur bayılır fenalaşır ne bileyim bişey olur sorumlusu biz oluruz dedim ama gelde gençlere anlat bunu anneeee çok fazla Müge Anlı izlediğin için paranoyak oldun diyor :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X