- 5 Ekim 2020
- 13.810
- 37.328
- 548
- 36
O kadar absürt konular açılıyorken cidden bu konuda fikir sormak için konu açmam mı size tuhaf geldi? :)
Konu sahibi için demiyorum ama bazı üyelere göre bu yaşta cinsellik yaşanacağı zaman yetişkin, ama evli olunca çocuk oluyorlar.18- 19 yaşlar diyosunuz ya. Bunlar daha çocuk değil mi
Erkek arkadaş kız arkadaş bana çok garip geldi. Şuanda onların o finaldi bu dersti çalışması gerekiyor. Başka şehre sevgilisini görmeye gelmeyiversin hasretten ölmüşler mi
Halen yorumlarda erkek annesi olduğunuz için yazılıyor diyecek bişey bulamıyorum pes :)
Oğlum apart ayarlamamızı istemedi ki bana sadece kız arkadaşının geleceğini söyledi bende babasıyla paylaştım eşimde temizlik ve güvenlik açısından bildiğimiz bi yer olsun ben ayarlıyım dedi güvenlikçisi olan kameralarla izlenen bir yer olsun diye :) oğlumun fikri de apartta yada otelde kalması eve gelmek istemez çekinir sizden diyor!
Tabi ki dert edindim çünkü kimsenin evladının kılına zarar gelsin istemem ısrarla gelmek isteyen arkadaşı içinde ne işi varmış, niye geliyormuş, sakın gelmesin yada ne yaparsaniz yapın başınızın çaresine bakın demek de olmaz çocukların gururunu kırmak istemem kimse rencide olmasın diye makul olan nedir diye sormak istedim hepsi bu!hayır sizin bunu kendinize dert etmeniz mantıklı gelmedi o kadar. Buraya bu yazılır mı demedim. Dert edinmişsiniz ki yazmışsınız.
Hiçbir otel evlilik cüzdanı sormaz. Yani ben soranına denk gelmedim henüz. Standart prosedür gereği kimlik bilgisi alırlar sadece.
Bu durum otel insiyatifinde. O yüzden çok çok muhafazakar bir yerdeki çok göz önünde bir otel değilse kimsenin de soracağını sanmıyorum.
Tamam da yer temin etmemek gururunu kırmak değil kiTabi ki dert edindim çünkü kimsenin evladının kılına zarar gelsin istemem ısrarla gelmek isteyen arkadaşı içinde ne işi varmış, niye geliyormuş, sakın gelmesin yada ne yaparsaniz yapın başınızın çaresine bakın demek de olmaz çocukların gururunu kırmak istemem kimse rencide olmasın diye makul olan nedir diye sormak istedim hepsi bu!
Hala öyle maalesefBen sevgiliyken bu evlilik cüzdanı muhabbetinden çok çektim. İnanın o kadar çok denk geldim ki. Rezervasyonsuz gittiğimiz 10 otel varsa 9’u sormuştur. Belki de o zamanlar daha mı katıydı kurallar esnedi mi bilmiyorum ama muhafazakar yerler falan da değildi yani. Sapancada gayet romantik bir otelde bile sorulmuşluğu var o kadar söyliyim
bana da bu kadar olayın içinde olmaları garip geldi.
7 saatlik uzaktan sevgili yapacak, sevgiliyi yaşadığın yere çağıracak duruma geldiyse, bazı sorumlulukları aileni işin içine katmadan halledebiliyor duruma gelmiş olması lazım çocuğun.
Bir annenin oğlunun/kızının sevgilisinin yükünü yüklenmesi -buralara konu açacak kadar- bana mantıksız geldi.
Biz de o saçma libido tavan yaşlardan geçtik. Arkadaşlarımızın evlerinde kaldık. Sevgilimizle tatile de gittik. Yani ne bileyim paramı biriktirdim gittim. Ne benim ailem ne onun ailesi bu çocuklar hangi otelde/apartta kalıyor diye düşünmedi. Doğrusu ne ben de tam bilemedim. Ama çocuğun yaşı belli ki tek başına otel tutmayı/orada birlilte kalmayı aileyi buna müdahil ettirmemeyi beceremeyecek kadar küçük. O zaman cevap hayırdır bence
Sevgilim geliyor bana oda tutun demedi tabiki :) Beni haberdar etti ki arkadaşım gelecek 2 gün sonra diye bende konuyu eşime açtım eşim otel'de yada apartta kalsin deyince oglumda mantıkli öyle olsun dedi ama ben emin olamadım her ihtimali düşünüyorum tabi :)
Tabi ki dert edindim çünkü kimsenin evladının kılına zarar gelsin istemem ısrarla gelmek isteyen arkadaşı içinde ne işi varmış, niye geliyormuş, sakın gelmesin yada ne yaparsaniz yapın başınızın çaresine bakın demek de olmaz çocukların gururunu kırmak istemem kimse rencide olmasın diye makul olan nedir diye sormak istedim hepsi bu!
Bu sebepten alınmıştır. İki üyelik yasak sizin 2 üyeliğiniz varmış. Tespit edilmişse biri iptal edilmiştir.Diğer hesabım niye askıya alındı bilmiyorum yorumlarım da hakaret küfür saldırı tartışma kabalık v.s tarzında bi durum olmadı çok enteresan cok eski üyeyim ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum
Ben ailemle yasiyordum. Ve tabi ki sevgililerim oluyordu başka sehirde olan da oldu ama bizim eve sokmadim getirip ya da babam hotel ayarlamadi.
Tatile, kampa, konaklamali geziye vs giderdik, eşimle de bunlari yapmiştik. Ailem sadece kiminle olduğumu, nereye gittigimi bilirdi tabi, bin tane yalan soylemedim hiç bunlari yapacagim diye.
Aslında bunu hiç kullanmıyordum diğer hesabın şifresini unuttuğum için 2 yıl önce açmıştım şimdi diğer hesap askıya alınınca buna girdim yani ikisi ayni anda kullanilan bir üyelik değil bilemedim neden askıya alındı yarın açılacakmışBu sebepten alınmıştır. İki üyelik yasak sizin 2 üyeliğiniz varmış. Tespit edilmişse biri iptal edilmiştir.
Çok teşekkür ederim beni anlamaya çalışmanız çok mutlu etti beniçok düşünceli bir anne babasınız gerçekten.
"pandemi var gelmesin"
"ailesinin haberi yoksa gelmesin"
"kalacak yeri yoksa gelmesin" vs vs söylemler ile baştan bu kapıyı kapatsaydınız bir daha ne oğlunuzdan ne de ileride kızınızdan bu konuda bir haber gelmeyecekti size. ama anlayışınız ve yanlarında duruşunuz ile size güvenmeleri gerektiğini çok güzel bir şekilde göstermişsiniz.
apart fikri mantıklı bence de. her birlikte kalan sevişecek diye bir şart olmadığı gibi, yasal olarak reşit insanların ne yapacakları da kimseyi ilgilendirmez tabi.
yemek konusunda da çocuğuna maddi imkan sağlarsanız onlar halleder zaten.
gidecek olan her türlü gider, yapacak olan her türlü yapar. bir aile olarak çocuğunuza bu konuda gönülden yardım etmek istemeniz çok etkiledi beni.
Gerçekten yazdıklarımı yanlış anlamak yada anlamamak için uğraşıyor gibisiniz neyse :)yani evet ailem de beni evde erkek arkadaşımla konaklatmadı diye başıboş bırakmış, ne halin varsa gör demiş olmadı.
benim de babam otel ayarlamadı kimsenin babasının ayarladığını da görmedim. Anne babalar böyle bir konunun sorumluluğunu taşımamalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?