Oğlum ve Kız arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi evinizde ağırlamanız daha iyi olur pandemiden dolayı farklı bi yerde kalmasınlar bence hastalık riski var kız geldiği zaman biraz dikkatli olun mesafe konusunda bi gün kalıcak zaten ağırlar gönderirsiniz benim tek tedirginliğim hastalık riski olurdu

** bu arada inanılmaz vasat yorumlar görüyorum ve hayret ediyorum inanılmaz gerçekten

Siz ve aileniz ayri garip kizin ailesi kat be kat acayip..bu zamanda ayni evin icinde yasayanlar birbirlerine neler yapiyor hergun okuyup goruyoruz dis kapinin mandalini ben eve alicam olmadi aparta yerlestirecegim...
:) evet bizler garip insanlarız çünkü çocuklarımızın isteklerini beklentilerini duygularını önemsiyoruz ve onlara zarar gelmesin diye herşeyden haberdar olmaya çalışıyoruz :)

Akşam yemeğine gelsin. Sonra güvenilir eşinizin ayarladığı bi apartta kalsın kız ne olacak ki anlamadım sabahta kahvaltıya gelir. Oğlunuz da sizinle kalsın yani ..

2 tane aktif hesabınız var, bu yasak. Kazen Mune

forumda herkes ebeveyn sanırım :) çocukların açısından bakan çok az.
benim de 2 yaşında bir kızım var. büyüyecek Allah nasip ederse. sevgilisinin yanına da gidecek (ben de gittim. eşimden önceki sevgililerimin de gittim, eşimin de gittim.) haberim olsun isterim. Ve evet sevgilisi gelirse bulunduğumuz şehre, ne haliniz varsa görün demek yerine, nerde kaldıklarını bilmek içime sinmezse ayarlamak isterim.
Kendi yaptıklarımızı unutup çocuklarımıza göz açtırmamak(!) benim ve belli ki sizin ebeveynlik anlayışınıza uymuyor. doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum :)

Benim bekarlıkta o kadar otel anım yok ama gittiğim 3-4 yerde denk gelmedim. Sapanca ya da evliyken gittim soyadımız farklı olmasına rağmen kimlikte sormamışlardı. Ben 33 yaşımdayım bilemedim

ben kızı misafir edeceksem kızın ailesi ile görüşmeyi tercih ederim önce. Amacım çocuğuma göz açtırmamak değil bir iş yapılıyorsa tam yapılması lazım bence.

ben kızı misafir edeceksem kızın ailesi ile görüşmeyi tercih ederim önce. Amacım çocuğuma göz açtırmamak değil bir iş yapılıyorsa tam yapılması lazım bence.
İşin risk kısmını kimse takmıyor sanırım
Ailesiyle hiç irtibatınız olmayan birini eve almak ne kadar riskli bunu düşünen yok
Küçük çocuğun oyun arkadaşı için bile eve alıp bakmayın diyoruz
Ama evde kalmaya almak da sorun yokmuş demek ki

yaşları bence birlikte başbaşa kalmak için küçük. yapabilecekleri bir hatanın sorumluluğunu alabilecek yaşta değiller. apart fikriniz bu açıdan bana uygun gelmedi. gençler tabi birlikte kalmak istemeleri doğal fakat cinsellik yaşamaları dediğim gibi sonuçları ile ilgili sorumluluk alacak yaşta olmadıkları için şimdilik olmamalı diye düşünüyorum.
oğlunuzu ikna edebilirseniz kız sizde kalsın farklı odalarda yatırabilirsiniz. oğlunuzun sevdiği insandır ve misafirdir.
benim de bir oğlum var sanıyorum aynı durumda kalsam böyle bir öneri sunardım.

yani konuya bu şekilde yarım yamalak müdahil olup iyi ebeveyn olunmuyor bence. Bunlar daha tek başlarına bir yerlere tatile, otele kalmaya gidecek yaşta değillerse çocukturlar. Benim evimde bir çocuk kalacaksa ailesi ile görüşmeliyim ailesinin izin verdiğini bilmeliyim.
Yarın öbür gün bir şey olduğunda o insanlara cevap veremem yoksa.
uzak ilişki oğlan kızı sadece 2 kez görmüş. Kızın ne olduğunu bilmiyorlar daha da garibi. Ben kızdan da korktum.

Yukarida da yazdim. Tatile, kampa, geziye gittim kaldim sevgilimle arkadaslarimla ama kalkip bunlari yapacagim diye aileme yalan atmadim. Ailem kiminle nerede oldugumu bilirdi, bisey olursa nerede arayacaklarini bilirdi. Arkadaslarimin da coguyla tanişikliklari vardi.

Hadi onlar cocuk akliyla bir iş yapmaya kalkti diye koskoca insanlar olarak ailesine yalan soyleyan kizin yalanina ortakçi olup apart filan asla tutmazdim.
Yalan soyleyerek gelen birinin evimde de işi olamazdi.

Ayni şekilde cocugum da benden habersiz oyunda biriyle tanisip 7 saat uzaga, nasil insanlar olduklarini bilmedigi yere gitsin istemezdim. Konu sahibi ve ailesi iyi insanlar olabilir ama bu kafayla o kizin başina bisey gelebilir.
Konu sahibi kendi cocuklarini boyle durumda gondermezdi ki gondermem yazmiş zaten. Akil işi değil cunku.

O vasat yorumlar değil ben yargılanıyorum çok enteresan değil mi? Sanki kimse bu dönemlerden geçmedi , sanki kimsenin sevgilisi olmadı! Benim gençlerin duygularını , güvenliğini önemsiyor olmam yalan söylememelerini istemiyor olmam sorgulanıyor! :) Yasaklarla büyüyen bi toplum olduğumuz için yasakçı anne baba olmamamiz rahatsız edici bulundu hatta sırf erkek annesi diye rahatsın tabi diyenler bile oldu sanki oğluma kız arkadaşını biz yokken eve atabilirsin demişim gibi! :) Gerçekten inanamadim bazi yorumlara bende ve konuyu açtığıma pisman ettiler :)

Sizinde kızınız varmış sevgisinin yanına gittiğinde onu aparta yollasalar ne hissedersiniz? Ben evimde ağırlardım şahsen. Oğlunuzla aynı evde kalmasın istiyorsanız onu gece bi tanıdığınıza yollayın uyuması için. Kızı yollamak hiç hoş olmaz.

Ergen zamanlarimizda bazi arkadaslarim ailesine yalan atip sizde kalacagimi soyledim beni idare et dediklerinde onlari bile idare etmezdim sorumluluk alip o aklimla.

Demek ki kendi genclikleri yalanla geçince, herkes yalan soyleyerek biyerlerde kalabiliyor diye dusunup yalani ve yalan soyleyeni idare edince modern olundugunu saniyorlar.

sizde sevgilinizle beraber kalmışsınız evlenmeden önce anladığım kadarıyla. hepsinden ailenizin haberi var mıydı?
vardıysa eğer, bişey diyemem. ama yoktuysa gizli olmak yerine haberleri olsa, haber verebileceğiniz bir aileniz olsa daha iyi olmaz mıydı?
ailesinden gizli kalması kızın problemi. he haberi var mı yok mu bilmiyoruz sanırım. konuyu okudum ama öyle bişey görmedim. yoksa bile, bu konuda konu sahibi ne yapabilir ki? kız öyle böyle gelecek, kendi hallerine mi bıraksın o zaman?

tam tersi, yaşları küçük olduğu için nerde kaldıklarının önemli olduğunu düşünüyorum.
25-30 yaşında insanlar olsa zaten başlarının çaresine bakarlar. ama 19 yaşında biz kız gelecek, izin almıyor ki, gelecek. kendi hallerine bırakılması yerine sahip çıkılması daha iyi değil mi?

Derdimiz modern olmak değil emin olun sadece derdimiz çocuklarımız! Ortada bi yalan yok yalanı idare eden kimse de yok tam olarak yalan ve yalancı diye neyi kimi kastettiniz? Kız arkadaşının ailesinin oğlum ile arkadaşlık ettiğinden haberi var kalacağından haberleri var mı bilmiyorum dedim sadece!

Daha başlarinin caresine bakamiyorlarsa kalmayacaklar birlikte bu kadar basit bana göre. Biseye izin verilmeyince yalanla cozum bulan cocuklar olmamalilar, cok modern anlayisli aile olmak iyi guzel ama en ufak pürüzde yalana koşmayacak cocuk yetistirmek onemli olan.
Daha kalacak yer bulamiyorlar birlikte kalacaklarmiş. Sonra burada okuyoruz hamile miyim konular.

Derdimiz modern olmak değil emin olun sadece derdimiz çocuklarımız! Ortada bi yalan yok yalanı idare eden kimse de yok tam olarak yalan ve yalancı diye neyi kimi kastettiniz?

Kız yalan soyluyor, yalanla geliyor. Siz evinizi acarak, apart tutarak bu kizin yalanina ortak olmuş oluyorsunuz. Bisey olsa ailesi duysa sizden sorarlar.

Bana çook korkunç gorunuyor buyuk sorumluluk geliyor bu kusura bakmayin.

18 yaşında iki çocuk, internetten tanışılmış üstelik... Çok büyük cesaret.
Oğlana kız kardeşine izin verir miydin diye sormak, kardeş için ondan icazet istemek , ama sırf erkek olduğu için allayıp pullayıp apart dairesine gerdeğe yollamak.
Midem bulandı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…