evet babası obsesif aşırı olmasa daSiz veya babası otoriter , kuralcı , titizlik takıntısı olan insanlar mısınız?
işte diyor öyle seviyorum öyle olsun istiyorumNedenini sordunuz mu hiç? Nasıl bir açıklama yapıyor?
kalem için daha kullanılabilecek durumda diyor :)Nedenini sordunuz mu hiç? Nasıl bir açıklama yapıyor?
Gelecekte cimri oluyormuş bir de:). Şaka bir yana da bana çok uç noktalardaki davranışlar gibi gelmedi ama isterseniz bir uzman görüşü alın; şüphelerinizi giderirsiniz.kalem için daha kullanılabilecek durumda diyor :)
Ben de daha kullanılacak durumda olan şeyi bitirmeden başka şeye geçmem. Bir krem bitmeden diğer kremi açmam mesela:)kalem için daha kullanılabilecek durumda diyor :)
Eğer siz eşiniz falan evde bu şekilde davranış sergiliyorsaniz bunu çocukta benimsemis olabilir. Kuralcı temiz titiz herşey olabilir. Arkadaşımın ogluda böyle takıntılı. Büyüdükçe dahada ilerledi şuan 11 yaşında ve eve misafir geliyor evdeki şeyleri yiyip bitiriyorlar diye deli oluyor yemek yerken insanları rahatsız edip parasını istiyor. Arkadaşımda gülüyor iyi bir şeymiş gibislm kızlar kafamı kurcalayan bi durum var ben mi kuruntu yapıyorum sizlerden fikir almak istedim..6,5 yaşında 1.sınıf öğrencisi oğlum var bazı konularda takıntılı olduğunu düşünüyorum..küçücük bir kalemi var onunla yazmak istiyor mesela daha büyük yeni aldıklarım ile yazmıyor bu bitmeyene kadar yenileri kullanmayacağım diyor aynı şekilde silgi için de aynısını yapıyor bu şekil küçük ve kirlenmiş silgisini attım diye ağladı..tabletinin şarjı yüz olmadan çıkarıp oynamaz mesela,yüz olmadan çıkardıysam çok kızar o zaman senin telefonunla oynayacağım der yani benim şarjımın bi önemi yok kendi tableti için durum bu..Bunlar normal mi,bilgisi ya da tecrübeli olan arkadaşlardan fikir almak isterim
Bay yengeç asfagahajajBen de daha kullanılacak durumda olan şeyi bitirmeden başka şeye geçmem. Bir krem bitmeden diğer kremi açmam mesela:)
Sizi izler ve takip eder. Çocuklar sessiz kayıt aletleri gibi. Okulda veya evde bir video izlemiş veya konuşma yapılmış olabilir eşyları tutumlu kullanma gibi.evet babası obsesif aşırı olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?