yorumlarınızı okudum gerçekten haklısın. en iyisi bnde onun ilgisini çekebilecek bişeyler yapmalıyım. bugün babasıyla gitti babasını hemen göndermiş kapıdan aama ananem yanımda kalacak demiş. acaba diyorum annemde bırakıp gitse mi ağlamasına rağmn
Hiç dikkat ettinizmi çocuğunuz mutlu olduğu yerde , anda nasıl anne babaya yapış yapış oluyormu ? Çocuklar mutlu oldukları yerde aileyi aramaz ! O anaokullarında çocuklarımıza nasıl davranıyorlar ki kalmak istemiyorlar tabii anne gibi kimse olamaz ama aman şöyle dikkat edin , aman böyle diye 100 kere söylediğiniz şeyleri tınlamazlar bile bu yerlerin 500 tl ile 5000 tl olmasıda farketmez hepsi ticarethane . Çocuğun mutlu olduğu biryer bulana kadar götürün bir gün kalsın ertesi gün yine deneyin ( genel olarak paylaşıyorum ) birazcık ilgisini çeken biyer çıkacaktır benim üç yaşındaki kızımda şu an okul fobisi oluştuzorla gönderdim sonuç bu ve yavaş yavaş bişeyler anlatmaya başladı keşke ilk gitmek istemiyorum dediğinde göndermeseydim çok pişmanım
Tabii her çocuk bir olmaz ama bütün bebişler mecbur oldukları için gidiyorlar yoksa sevdiklerinden değil !
Çok yanlış konuşmuşsunuz, şahsen bir anaokulu öğretmeni olarak kırıldım. 5 yaşların öğretmeniyim, yani seneye ilkokula başlayacaklar, anne babaları yavrularını daha iyi bir eğitim öğretim hayatları olsun diye anasınıfına yolluyorlar. Çocuklarımın bir çoğunun annesi çalışmıyor, asla mecburiyetleri yok mesela. Ama rahat olduğu alandan çıkmak, farklı bir ortama girmek, farklı bir disiplinle tanışmak çok zor. Benim bir öğrencim 2 ay ağladı, annesi babası kardeşleri herkes kapıda bekliyordu. Sonra öyle alıştı ki ‘Eve gitmeyelim, okulda yatalım’ demeye başladı.Hiç dikkat ettinizmi çocuğunuz mutlu olduğu yerde , anda nasıl anne babaya yapış yapış oluyormu ? Çocuklar mutlu oldukları yerde aileyi aramaz ! O anaokullarında çocuklarımıza nasıl davranıyorlar ki kalmak istemiyorlar tabii anne gibi kimse olamaz ama aman şöyle dikkat edin , aman böyle diye 100 kere söylediğiniz şeyleri tınlamazlar bile bu yerlerin 500 tl ile 5000 tl olmasıda farketmez hepsi ticarethane . Çocuğun mutlu olduğu biryer bulana kadar götürün bir gün kalsın ertesi gün yine deneyin ( genel olarak paylaşıyorum ) birazcık ilgisini çeken biyer çıkacaktır benim üç yaşındaki kızımda şu an okul fobisi oluştuzorla gönderdim sonuç bu ve yavaş yavaş bişeyler anlatmaya başladı keşke ilk gitmek istemiyorum dediğinde göndermeseydim çok pişmanım
Tabii her çocuk bir olmaz ama bütün bebişler mecbur oldukları için gidiyorlar yoksa sevdiklerinden değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?