Merhabalar, şu anda 3,5 yaşında bir oğlum var. Waldorf eğitimimi benimseyen bir kreşe gidiyor. Eğitim prensibi gereği yabancı dil öğretmiyor okulu. Ben evde farklı programlarla destekliyorum 7-8 aydır. Niyetim doğru aksanla konuşmayı öğrenmesiydi. Bu program da bunu öğretiyor. Gelişti aslında, kelimeler ve doğru telaffuz öğreniyor. Ancak günlük hayatında sürekli maruz kalsa daha iyi bir seviyede olur diye düşünüyorum. Ben ve babası da iyi seviyede İngilizce biliyoruz, ben aksanı doğru öğrensin diye babasına bırakmıştım. Babası bu konuya eğilmedi malesef.
3 yaş kreşe verirken de İngilizce konuşulan, native öğretmenlerin olduğu bir okulla kendi okulumuz arasında kaldım ve daha şefkatli yaklaşacaklarını düşündüğüm için şu anki okulumuzu seçtim. Okuldan hem memnun kaldık, hem de kalmadık.
Önümüzde iki seçenek var.
1. 2 sene yabancı dil konuşulan kreşe ver. Bu durumda ilkokula gideceği okulun anaokuluna gidemeyecek. Bu çok önemli mi? Her sene okul değişsin istemiyoruz.
2. Kendi okulunda bir sene daha ve sonra gideceği ilkokulun anaokulu?
Tecrübeli annelerimizin tavsiyelerini duymak çok isterim. İlkokula devam edeceği okulun anaokuluna gitmesi çok önemli mi?
Teşekkürler.
3 yaş kreşe verirken de İngilizce konuşulan, native öğretmenlerin olduğu bir okulla kendi okulumuz arasında kaldım ve daha şefkatli yaklaşacaklarını düşündüğüm için şu anki okulumuzu seçtim. Okuldan hem memnun kaldık, hem de kalmadık.
Önümüzde iki seçenek var.
1. 2 sene yabancı dil konuşulan kreşe ver. Bu durumda ilkokula gideceği okulun anaokuluna gidemeyecek. Bu çok önemli mi? Her sene okul değişsin istemiyoruz.
2. Kendi okulunda bir sene daha ve sonra gideceği ilkokulun anaokulu?
Tecrübeli annelerimizin tavsiyelerini duymak çok isterim. İlkokula devam edeceği okulun anaokuluna gitmesi çok önemli mi?
Teşekkürler.