- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
-
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Seni cok iyi anliyorum bizim 4. ayda azaldi 6.ayda tamamen bitti aglamasi ne gunlerdi sinirden bende aglardim naparsam yapayim susmazdi hic bi sekilde sabahlara kadar evin icinde kucakta gezerdik kizimla esim isten gelir o alirdi ben uyurdumHerkese merhaba sabahın 5i oğlum ağlıyor hala.
Çok istedim çocuk sahibi olmayı hatta biraz ısrar ettim eşime tedavi ile hamile kaldım yaşım daha 27. hamileliğim bulanti ve çatı ağrıları nedeniyle çok kötü geçti. Doğumum erken başladı düşük kilolu oldu. Beni ememedi sütüm de gelmedi. Doğduğunun ertesi günü ağlamaya başladı susmamacasina. Gazi var herhalde dedik emzirmeye çalıştım olmadı. Süt sagip vereyim bir şekilde memeyi tuttururuz dedik olmadı. Sanki öcü vardı o memede asla yaklaşmadi. Sütüm de sağmama rağmen bir çay kaşığını geçmiyor artık. Bıraktım her şeyi. Oğlum ağlamayı bırakmadı. Önce ona yetemiyorum depresyonuna girdim buraya da konu açtım hatta. Şimdi o da geçti başka depresyonlara surukleniyorum.
Oğlum tok, fazla tok, altı temiz, gazi çok ama sürekli çıkarıyoruz çoğu zaman rahat oluyor aslında. Doktor kontrolünden geçiyoruz sağlık problemi yok. Alerjiden suphelenmiyorlar. Ama... Ama oğlum SUSMUYOR! Doğduğundan beri ağlıyor bu çocuk. Bir buçuk ay oldu gecem gündüzüm yok üç defa acile gittik katılarak ağladığı için. Sürekli zıplar pozisyondayiz. Uyanık olduğu her saniye ağlıyor. Uyutuyorum zarrr zorrr 5 dk sonra yine ağlayarak uyanıyor. 7-8 saat uyutmaya çalışıyorum ağlamayı asla bırakmıyor. Sonra yorgun düşüp biraz uyuyor ve yine başlıyor. 12 saat tamamen uyanık ağlıyor belki 5-6 saat uykuda mizildanip ağlıyor. Tekrar bu 12 saat tamamen uyanık ağlıyor. Ne tuvalete gidebildim ne yemek yitebildim. Bırakınca morarana kadar ağlıyor. Çocuğumu sevemedim okşayamadim doğru düzgün. Lütfen birisi bana azalacak geçecek desin. 3-4 ay hep mi böyle olacak? Kendimi aticam su camdan
Gaita testi yaptırdınız mı?Herkese merhaba sabahın 5i oğlum ağlıyor hala.
Çok istedim çocuk sahibi olmayı hatta biraz ısrar ettim eşime tedavi ile hamile kaldım yaşım daha 27. hamileliğim bulanti ve çatı ağrıları nedeniyle çok kötü geçti. Doğumum erken başladı düşük kilolu oldu. Beni ememedi sütüm de gelmedi. Doğduğunun ertesi günü ağlamaya başladı susmamacasina. Gazi var herhalde dedik emzirmeye çalıştım olmadı. Süt sagip vereyim bir şekilde memeyi tuttururuz dedik olmadı. Sanki öcü vardı o memede asla yaklaşmadi. Sütüm de sağmama rağmen bir çay kaşığını geçmiyor artık. Bıraktım her şeyi. Oğlum ağlamayı bırakmadı. Önce ona yetemiyorum depresyonuna girdim buraya da konu açtım hatta. Şimdi o da geçti başka depresyonlara surukleniyorum.
Oğlum tok, fazla tok, altı temiz, gazi çok ama sürekli çıkarıyoruz çoğu zaman rahat oluyor aslında. Doktor kontrolünden geçiyoruz sağlık problemi yok. Alerjiden suphelenmiyorlar. Ama... Ama oğlum SUSMUYOR! Doğduğundan beri ağlıyor bu çocuk. Bir buçuk ay oldu gecem gündüzüm yok üç defa acile gittik katılarak ağladığı için. Sürekli zıplar pozisyondayiz. Uyanık olduğu her saniye ağlıyor. Uyutuyorum zarrr zorrr 5 dk sonra yine ağlayarak uyanıyor. 7-8 saat uyutmaya çalışıyorum ağlamayı asla bırakmıyor. Sonra yorgun düşüp biraz uyuyor ve yine başlıyor. 12 saat tamamen uyanık ağlıyor belki 5-6 saat uykuda mizildanip ağlıyor. Tekrar bu 12 saat tamamen uyanık ağlıyor. Ne tuvalete gidebildim ne yemek yitebildim. Bırakınca morarana kadar ağlıyor. Çocuğumu sevemedim okşayamadim doğru düzgün. Lütfen birisi bana azalacak geçecek desin. 3-4 ay hep mi böyle olacak? Kendimi aticam su camdan
Bizde yegenimi yuz ustu yatirirdik o zaman aglamaz cok guzel uyurdu. Bazen cok aglayinca elektrik supurgesi acardik yada sac kutuma makinasi onum sesi ona iyi geliykrdu. Susuyordu. Kendi kendine uyuyorduHerkese merhaba sabahın 5i oğlum ağlıyor hala.
Hayır istemedilwr. Ama ben alerjiden şüphelenmeye basladim iyice. Az yemesine rağmen kusmaya da başladı.Gaita testi yaptırdınız mı?
Bu arada benim bebeğim normalde uslu diyebileceğim bebek olduysa da ilk 3 ayı resmen hayal meyal yaşadım. Onunla yattım kalktım ve dediğiniz gibi sürekli ağlıyordu. İlk 3 ay bazı bebeklerde böyle geçiyor...
Aslında hemen bakıyorlar ama neden yaptırmadılar acaba. Geçmiş olsun. Benim kızım akşam 5 e kadar sakindi 5 de başlıyordu mesela gece 11 e kadar hiç susmuyordu. Bir anda ne oluyordu acaba değil mi? Yani koliğin bir mantığı yok. Kaç kere gece acile gittik gaz var dediler gönderdiler.Hayır istemedilwr. Ama ben alerjiden şüphelenmeye basladim iyice. Az yemesine rağmen kusmaya da başladı.
Ben süt alerjisi sebebiyle 1 yaşına gelene kadar süt ürünü yemedim. (anne sütünden geçiyordu çünkü) Bence baktırın.Hayır istemedilwr. Ama ben alerjiden şüphelenmeye basladim iyice. Az yemesine rağmen kusmaya da başladı.
Sizin tanımladığıniz laktoz intöleransi...Aslında hemen bakıyorlar ama neden yaptırmadılar acaba. Geçmiş olsun. Benim kızım akşam 5 e kadar sakindi 5 de başlıyordu mesela gece 11 e kadar hiç susmuyordu. Bir anda ne oluyordu acaba değil mi? Yani koliğin bir mantığı yok. Kaç kere gece acile gittik gaz var dediler gönderdiler.
Ben süt alerjisi sebebiyle 1 yaşına gelene kadar süt ürünü yemedim. (anne sütünden geçiyordu çünkü) Bence baktırın.
Aslında tam olarak o da değil çünkü peynir ve yoğurdu da yasaklamışlardı.Sizin tanımladığıniz laktoz intöleransi...
Laktoz intoleransinda yasaklıyorlar zaten peynir ve yoğurdu..Aslında tam olarak o da değil çünkü peynir ve yoğurdu da yasaklamışlardı.
Damla da kullanmıştık, çaylar damlalar neler neler ama ben diyet yaptıktan sonra azaldı şikayetlerimiz. Ben de süt ürünleri delisi bir insanım sadece onlarla beslenebilirim yani. Ama mecbur 1 yaşına kadar dikkat ettim. Şikayetlerimiz azalınca da devam ettim. 1 yaşından sonra da normale döndü zaten. Neler çekiyoruz bebeklerimiz için...Laktoz intoleransinda yasaklıyorlar zaten peynir ve yoğurdu..
Ben bunlari yemeden yapamam diyince bebeğime damla verdiler
Benim yeğenim de sezeryanla doğmuştu.Ah yavrum ya çok üzüldüm. Oğlum sezaryenle doğdu böyle bir ihtimal çok düşük. Ama doktora yine de sorayım. Yine de sırf ağlıyor diye röntgen çektirmek doğru mu acaba bir aylık cocuga
Hanımefendi acile değil de en az üç farklı doktora gidin bence.çocuk doktoruna bş baksınlar.Herkese merhaba sabahın 5i oğlum ağlıyor hala.