Oğlum kolik. Çıldırmak üzereyim.

Teşekkür ederim aynı şeyleri yasamisiz evet. Yan komşum çocuk aç mı acaba diye kapımı çaldı. Daha doğru dürüst tanısmiyorduk bile. Ben de saç kurutma makinesi açıyorum bir nebze daha çok uyuyor. İnşallah senin gibi 4 ayda biter bizim de. Allah bağışlasın yavrunu

Aminn :) insallah daha da erken gecer sen kimseye aldiris etme bebegine de sakin kizma annesi o yaramazliktan degil kolikten agliyor yani mide ve bagirsaklari buyurken diger bebeklerden daha fazla sanci cekiyor bi kac ay sonra bak nasil gulucukler sacacak sana :)

Benim bebekliğim gibi sizin çocuğunuzunda zor geçecek anlaşılan. Bende 2 buçuk sene hiç uyumamışım, sürekli ağlamışım ve hiç meme emmemiştim. Allah kolaylık versin

merhaba 3-4 ay gaz sancısı olur ama azaltmak için birçok yöntem var.instagramda hemsiree_anne kullanıcı adıyla beni bulun ve kolik bebekler hakkındaki yazımı okuyun.onları bir rutin haline getirirseniz şikayetler azalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…