Oğlum doktor oldu:))

bir anne için ne büyük mutluluk opuyorumnanaktan.. Allah tüm evladı olanlara böyle güzellikler yaşatır inşallah..
tebrik ederim canım a.s.

ne gurur verici bir olay yaaaaakaydirigubbakcemile2harikateyzesi benim oglum da hemencecik büyüse doktor olsa:ecrin_bebek:

gözünüz aydın canım,tebrik ederim. :lepi:meşakkatli bir yoldan hep beraber yürümüşsünüz.:hooray:
kolay değil.hayırlı uğurlu olsun.branş secmemişse,tusuda kazansın ilk etapda.allah yolunu acık etsin.
ne mutlu her anne babaya nasip etsin evlatlarının meslek sahibi olmalarını rabbim :Saruboceq:

ben anne degılım ama gurur verıcı olsa gerek bende ıyı bır ıs bulsam annem gurur duyar emınım)))

tebrik ederim bir anne ve baba için en gurur verici olay
rabbim damatlığınıda görmek nasip eder inşallah
allahım evladımızdan böyle güzel bir gün görmek bizede nasip et noooluuurrrrr :Saruboceq:

ben mezun olduğumda, annem çılgın gibi oraya buraya haber veriyordu... :)
şimdi ben de anne olacağım, onu anlamaya başladım yavaş yavaş..

Hayırlı olsun Desibel, şimdi seni anlıyorum... hayırlı olsun inşallah, haklı gurur yaşıyorsun elbette :) Allah daha büyük başarılarıyla gururlanmayı nasip etsin.
Darısı benim meleğimin başına :)))

çok sevindim sibel abla tebrikler.benim küçük oğlan da diyo ben dr olcam hayırlısı bakalım :)))

Gözünüz aydın hayırlı ugurlu olsunn..a.s.
Allah dogru yoldan şaşırtmasınn ..
ßaşarılar oğlunuza

bir anne olarak ne kadar gurur duysanız az. başarılı bir çocuk yetiştirdiğiniz için öncelikle sizi sonra oğlunuzu gönülden tebrik ederim.

ablacımmm senı ve oglun anılı tebrık ederım:)..dılerım kı nıce şerefler yaşatır darısı benım evlatlarımın basına artık:)..

cok güzel masaallah , hayirli ugurlu olsun tebrik ederim............

öncelikle hayırlı olsun.tebrik ediyorum..
inş. seneye darısı benim oğlumun başına:) ege üni.de okuyo 1 yılı kaldı..
çok gurur verici bi olayalkisalkisalkis

opuyorumnanaktan kutlarım...tebrik ederim...hayırlara vesile olsun inşallah.....

turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…