Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarrr...a.s.oğlum Anıl, 29 mayıs 2009 tarihi itibarıyla Dokuz Eylül Tıp Fakültesinden mezun olarak doktorluğa adım attı...:lepi:Vatanımıza ve milletimize hayırlı bir doktor olsun inşallah...'Mesleğimi burada yapacağım, yurtdışına gitsem bile kısa süreli olacak...çünkü ben ülkeme hizmet borçluyum' diyor...turkbayragiRabbim herkese böyle güzel günler göstersin...:Saruboceq:![]()
ne güzel...inşallah vatanına milletine hayırlı bir doktor olur da hipokratın kemiklerini sızlatmazmafoldumben
tebrikler ablacım :lepi:
artık doktor anası oldugunu duydu ya bizim kızlar, senin yakanı bırakmazlar zemuszemus
ne kadar gurur verici...tebrik ederim..
tebrik edelim desibelcim ,
hayırlısı olsun
gözünüz aydın ne güzel ne mutlu
tebrikler
tebrikler hayırlı olsuna.s.
ayy ne güzeell...
Allah vatanına milletine hayırlı bir doktor olmasını nasip etsin...
Çok sevindim ay ne kadar güzel gurur verici bir olay..
Maşallah...
Kutlarım Anıl'ı ve sizi de tabii, anne baba olarak..
Allah bizlere de yaşatır inşallah, çocuklarımızı iyi yerlerde görmeyi..
Benim ki de ilkoluk 1. sınıfı bitirecek haftaya inşallah..
Çok güzel duygular gerçekten..
ne güzel...tebrik ederim...
turkbayragiablacımm a.s.![]()
Tebrik ederim ne mutlu size ..Ne kadar gurur verici...
Darısı tüm okuyan evlatlarımıza olsun..:Saruboceq:
maşallah ne güzel bir onur. Allah herkese nasip etsin.
tebrikler...a.s.
gözünüz aydın...
HAYIRLISI OLSUN SİBEL ABLAa.s.
GURUR DUYULACAK BİR OLAY,BİZLERLE MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIGIN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜRLERopuyorumnanaktan
Tebrikler ederim önce sizi sonrada oğlunuzu ne mutlu darsı herkesin başına :1hug:
ayyy nekadar onure eden gurur verici bir şey Rabbim bütün annelere böyle güzel duygular tattırsın inş...
tebrik ediyorum oğlunuzu ve sizi...inş vatana millete hayırlı bir doktor olur...bol bol dua alır...a.s.
çok sevindim.
allahım utandırmasın hayırlısı olsun.
sizi böyle bir çocuk yetiştirdiğiniz için tebrik ediyorum.
allahım bizede çocuklarımızla böyle güzel günler yaşatsın inş. hepimizin yavruları bizede böyle mutluluk gözyaşları aktırsın.
tebrik ederim.kıymeti bilinmeyen sağlık camiasına hoşgeldi oğlun.
Tebrikler bir anne için ne kadar gurur verici bir olay inşallah benim pıtırcık böyle büyüyünce annesini gururlandırır
tebrik ederim ALLAH hayırlı etsin,inş vatanımıza faydalı olur,ALLAHım inş bizlerede ogünleri göstersin
turkbayragiTebrik ederimm .Hayırlıı olsunnn.Allah bütün evladı olanlara tatdırsın inşallah turkbayragi
Maaşallah...Tebrik ediyorum...
Gerçekten gurur verici bir olay..
Oğlunuzun düşüncesi de inanın tüylerimi diken diken etti...
Allah yolunu açık etsin...
böyle aklı başında bir evlat yetiştirdiğiniz için de
sizi tebrik etmek istiyorum....
sevgilerimle...
tebrikler cnm... vereliniortak
hayırlı uğurlu olsun inş. hem kendine hem bizlere turkbayragi
Oncelikle seni ve esini tebrik etmek istiyorum ablacigim, boyle bir evlat yetistirdiginiz icin, Masallah, Allah vazife basinda oldugu gunleri de gostersin insallah, tebrik ediyorum doktor abimizi, masallah, darisi okuyanlarin basina insallah,
neyle ilgili doktor oldu acaba ?zemuszemus
tebrik ederim, cok güzel ve gurur verici ..Rabbim hayirli etsin..
hayırlı olsun,bi anne için ne büyük mutluluk.tebrik ederim sizi..
tebrik ederim sibel ablacım eminim çok gurur verici birşeydir
inşallah tus u kazandığı müjdelerinide alırız burdan
sevgilerimle a.s
tebrikler.. Allah bizim evlatlarımızada nasip eder inşallah..
Oğlunu ve onu yetiştiren sizleri tebrik ediyorum Desibel. Ne kadar gurur duysanız azdır. Allah nazarlardan saklasınHerşey gönlünüzce olsun
harika, ne kadar gurur verici bir olay, kendisini canı gönülden tebrik ediyorum, meslek yaşamında başarılar diliyorum...
asıl büyük teşekkür de sana canım, onun bu günlere gelmesinde bu başarıları elde etmesinde annenin yeri çok büyüktür, ne mutlu sana
allah bize de böyle gurur dolu anlar yaşatır inşallah...
sibel ablam çok sevindim gerçekten büyük bi gurur tebrik ediyorum
şansa cnm ablamdan sona yazmışım
okuyunca tüylerim diken diken oldu kimbilir bunu yaşamak nasıl bir mutluluktur sizi ve oğlunuzu tebrik ederim rabbim daha bir çok başarıya imza atmasını ve aynı güzelliği bizimde evlatlarımızda yaşamayı nasip etsinhihoyyyt