Oğlum doktor oldu:))

tebrik ediyorum darısı benim basıma insallah bende seneye mezun olurum...sizide boyle hayırlı bir evlat yetiştirdiginiz için tebrik ediyorum

İlk önce seni tebrik ederim ablacım...a.s.
Öğrenci annesi olmak hele ki tıpta okuması ve başarılı bir şekilde bitirmesinde ailenin çok büyük desteği olduğunu düşünüyorum...

Zor ama bir o kadar da güzel bir meslek seçmiş kendisine...
Başarılarının devamını dilerim...

ablacım çok sevındım hayırlı olsun gözunz aydın olsun.öpuyorum...

Allahım ne gurur verıcı bır sey
Tebrık ederım oglunuzu ve onu yetıstıren sızlerı

tebrik ederim canim nekadar gurur verici bir mutluluk
ayrica sizleride tebrik ederim böyle güzel bir evlat yetistirdiginiz icinopuyorumnanaktan
allah herkese böyle basarili evlatlar nasip etsin insaallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

ablam gonulden tbrk ederımm ne guzel bı duygu allah nazardan saklasın
ah bende bu gunlerı gorucekmıyım :):):)

tebrik ederim canım
hayırlı olsun
ne güzel emeklerinizin mükafatını almışsınız

bu arada ne doktoru oldu :uhm:

Ablamm Canım ablam ne mutlu sana tebrik ederim tabikii önce seni opuyorumnanaktan

Sonra sana bu gururu yaşatan akıllı oğlunu a.s. a.s.

Ne güzel değil mi? ablam yaa bizler şimdiden minicik başarılarına seviniyoruz inşallah sizler gibi böyle büyük başarılarınada tanık oluruz..Çok çok öperim ablacım bu mutluluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan

Oğlunuzu ve Sizi kutlarım canım. alkisalkisalkis Allah yardımcısı olsun.:Saruboceq:
Umarım tüm hastaları oğlunun başarılı tedavisiyle şifa bulur.:Saruboceq:
Sağlıcakla - esenkalın...a.s.

tebrık ederım..ınsallah vatanımıza mılletıömıze sıze kendısıne hayırlı olsun..ne gurur verıcı bıseydr..
allah nazarlardan saklasın

Tebrik ederimmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Allah'ım bu duyguyu tüm annelere yaşatsın inşallah
Herkesin evladıyla gurur duymasını diliyorum opuyorumnanaktan

Çok sevindim sibel çok güzel gurur verici bir olay..

darısı bütün annelere inşaallah

desibel ailesi olarakkaydirigubbakcemile3 hepinizi kutluyorum alkisalkisalkis

Çok güzel duygular gerçekten....

rabbim bir ömür yüzünüzü güldürsün

daha güzel yerlere gelmek duasıylaa sağlıkla herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda opuyorumnanaktan

Sibelcim canı gönülden tebrik ediyorum seni ve AnılıŞeniz
Teyzeleri olarak bizde gurur duyduk onunla
Allah başarılarının devamını getirsin inşallah.

ne kadar gurur verici ...ALLAH HERKESE BÖLE VATANINA
DÜŞKÜN EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH...ne kadar sevinsen az sibelimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…