Oğlum doktor oldu:))

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
683
İstanbul
selamlarrr...a.s.oğlum Anıl, 29 mayıs 2009 tarihi itibarıyla Dokuz Eylül Tıp Fakültesinden mezun olarak doktorluğa adım attı...:lepi:Vatanımıza ve milletimize hayırlı bir doktor olsun inşallah...'Mesleğimi burada yapacağım, yurtdışına gitsem bile kısa süreli olacak...çünkü ben ülkeme hizmet borçluyum' diyor...turkbayragiRabbim herkese böyle güzel günler göstersin...

sağ baştaki gözlüksüz olan benim oğlum...

Son düzenleme:
ne güzel...inşallah vatanına milletine hayırlı bir doktor olur da hipokratın kemiklerini sızlatmazmafoldumben
tebrikler ablacım :lepi:
artık doktor anası oldugunu duydu ya bizim kızlar, senin yakanı bırakmazlar zemuszemus

Çok sevindim ay ne kadar güzel gurur verici bir olay..
Maşallah...

Kutlarım Anıl'ı ve sizi de tabii, anne baba olarak..

Allah bizlere de yaşatır inşallah, çocuklarımızı iyi yerlerde görmeyi..
Benim ki de ilkoluk 1. sınıfı bitirecek haftaya inşallah..

Çok güzel duygular gerçekten..

Çok sevindim ay ne kadar güzel gurur verici bir olay..
Maşallah...

Kutlarım Anıl'ı ve sizi de tabii, anne baba olarak..

Allah bizlere de yaşatır inşallah, çocuklarımızı iyi yerlerde görmeyi..
Benim ki de ilkoluk 1. sınıfı bitirecek haftaya inşallah..

Çok güzel duygular gerçekten..

HAYIRLISI OLSUN SİBEL ABLAa.s.
GURUR DUYULACAK BİR OLAY,BİZLERLE MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIGIN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜRLERopuyorumnanaktan

ayyy nekadar onure eden gurur verici bir şey Rabbim bütün annelere böyle güzel duygular tattırsın inş...
tebrik ediyorum oğlunuzu ve sizi...inş vatana millete hayırlı bir doktor olur...bol bol dua alır...a.s.

çok sevindim.
allahım utandırmasın hayırlısı olsun.
sizi böyle bir çocuk yetiştirdiğiniz için tebrik ediyorum.
allahım bizede çocuklarımızla böyle güzel günler yaşatsın inş. hepimizin yavruları bizede böyle mutluluk gözyaşları aktırsın.

Tebrikler bir anne için ne kadar gurur verici bir olay inşallah benim pıtırcık böyle büyüyünce annesini gururlandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…