selamlarrr...a.s.oğlum Anıl, 29 mayıs 2009 tarihi itibarıyla Dokuz Eylül Tıp Fakültesinden mezun olarak doktorluğa adım attı...:lepi:Vatanımıza ve milletimize hayırlı bir doktor olsun inşallah...'Mesleğimi burada yapacağım, yurtdışına gitsem bile kısa süreli olacak...çünkü ben ülkeme hizmet borçluyum' diyor...turkbayragiRabbim herkese böyle güzel günler göstersin...:Saruboceq:
ne güzel...inşallah vatanına milletine hayırlı bir doktor olur da hipokratın kemiklerini sızlatmazmafoldumben
tebrikler ablacım :lepi:
artık doktor anası oldugunu duydu ya bizim kızlar, senin yakanı bırakmazlar zemuszemus
ayyy çok sevindim sizin adınıza 4 yaşında bir kızım var sene sonu gösterisi oluyor nasıl gurur duyuyorum benim kızım diye =)kaldı ki üniv.bitiripte meslek sahibi olduğu günlerini görsem neler hissederim .duygularınızı tahmin edebiliyorum şu an çok iyi çok zor bir meslek hayatı boyunca pişmanlıklar yaşamasın inşallah.rabbim bizlerin evladınada böyle gururlu günlerini görmeyi nasip etsin.maşallah sizin gibi bir anneye ve babaya evladınız yüzünüzü hep güldürsün=)
selamlarrr...a.s.oğlum Anıl, 29 mayıs 2009 tarihi itibarıyla Dokuz Eylül Tıp Fakültesinden mezun olarak doktorluğa adım attı...:lepi:Vatanımıza ve milletimize hayırlı bir doktor olsun inşallah...'Mesleğimi burada yapacağım, yurtdışına gitsem bile kısa süreli olacak...çünkü ben ülkeme hizmet borçluyum' diyor...turkbayragiRabbim herkese böyle güzel günler göstersin...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?