Oğlum doktor oldu:))

Burada benim mutluluğumu paylaşıp tebrik eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...her şey istediğiniz gibi olsun...sevgilerimle...:))

tebrik ederim sizi ve oğlunuzu
ne güzel bir duygudur evladının dr.olduğunu görmek
hayırlı uğurlu olsun inşallah

rabbim hiç utandırmasın inşallah. Bir ömürü hayırlı ve sağlıklı geçirmeniz dileğiyle..

ayyyy abla kız ben yeni görüyorum konularını...tüylerim ayakta negüzel yaa allahım hayırlı evlat vermiş sana bizlerede nasip etsin böyle duygular gururlar onurlarr.. :Saruboceq: alkisalkisalkis turkbayragi

süper süper süper tebriklerin en büyüğü sizlereeeeeee

tebrikler....

ne kadar gurur verici....

üstelik vatanına karşı bu kadar düşünceli olması ne kadar duygulu....

rabbim daha güzel günlerinide göstersin inşallah....

sizide tebrik ederim böyle bi evlat yetiştirdiğiniz için....

rabbim bizlerede nasip etsin....

ne gurur verici birsey bir anne icin bence oglunla övünmelisin allah her anneye babaya nasip etsin ogluna ömür boyu basarilar dilerim meslek hayatinda

teşekkür ederim canlarım...Allah sizlere de evlatlarınızdan güzel günler göstersin inşallah...

son zamanlarda okuduğum en güzel mesajjj
ne kadar gurur verici bir tablo,
çok sevindim sizin adınıza,
dilerim bigün benim oğlumda doktor olur
nedense oğluşumun cerrah olmasını istiyorum

sibelciğim hayırlı olsun inş tus sınavında istediği bölüme girer bu arada benim oğlum mecburi hizmetten döndü 15 gün sonra burda başlıyor darısı senin oğluna inş öpüyorum

cok tebrık ederım .. alkisalkisalkis hayırlı olsun.. a.s. Rabbım tum anne babalara nasıp etsın boylesıne gurur verıcı duyguları yasamayı.. :Saruboceq:

ay sibelcim burayı yeni farkettim. önceden görmemişim. hayırlı olsun güzelim. darısı bizim oğluşa. allah mürvetinide görmeyi nasip etsin canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…