Oğlum cam sil içti yardım ..

İşimi yapıyordum ve oglum yanimda oynarken farkettim 2 kere yutma sesi çıkardı ne yapıyor diye bakiyim dedim camsili fısfıs ucundan 2 yudum çekmiş 2 yemek kaşığı kadar değildir az gitti sesden anladım sizce birşey olurmu yanımdaydı dalginnlığıma gelmiş sadece sesden anladım yardimmm edin kızlar .. Aynı şey sizin başınıza geldimi :KK17::KK61::KK61:

Hala hastaneye götürmediyseniz acil hastaneye götürün. Çok çok acil hem de. Bakın camsille ilgili internette buldum: "Yutma halinde hemen doktora başvurun, kabı veya etiketi gösterin" Arama motoruna camsil ve zehirlenme yazınca çıkan ilk beş sonuçtan biri.

midesini yikatmak gerekebilir emin degilim..genede ilac milac tehlikeli ya. gecmis olsun

Bu mantıkta insanlar bile anne olabiliyor ama ben olamadım :KK43: kaderin taa.... Cam sil içmiş ve buraya konu açacak vakit kaybı yasatıyorsun.cam sil içmiş Canım süt içmiş gibi tepki verme.

Allah şifa versin doktora götürmenizi herkes gibi tavsiye ederim mutlaka sizin daha çok canınız yanar ama bu konu yaşına girmemiş bi çocuk için son derece hassas dilerim bişey olmaz bize de bilgi verin geçmiş olsun

Ya sen nasil bir annesin cocugun kimyasal icmis kocanin eve gelmesini bekliyorsun ... kucaklayip kalk kos gotur kendin ...

kayınpeder yatalak bile olsa acil bir durumda konu komşuya haber verilip o çocuk hastaneye götürülür ne var yani anlamıyorum bu kadar kocalarınıza muhtaçsınız. sen götürürsün çocuğunu acile, eşin de gelir babasını bekler daha sonra.

Canım siz kıtmısiniz babası arabayla gelip alacak diye dedeme mi yazdim
O zaman şunuda ekleyeyim babası gelecek alacak da arabayla hastaneye götürecek...
Sen alıp götüremiyormusun..Sindiriyor diyorum midesinde diyorum Allah korsun komalığa kadar gidiyor ne kadar içtiğini bilmiyoruz ve daha bebek

Bu mantıkta insanlar bile anne olabiliyor ama ben olamadım :KK43: kaderin taa.... Cam sil içmiş ve buraya konu açacak vakit kaybı yasatıyorsun.cam sil içmiş Canım süt içmiş gibi tepki verme.
bu nasil yorum canim ya?
Rabbimin takdiri, umarim en kisa zamanda bir evlat sahibi olursun...ama bi kadinin anneligine laf soylemek bu kadar basit olmamali. cikamiyorsa cikmiyorsa vardir kendine gore gecerli bir sebebi..akil istemek icin acmis bu konuyu zaten. lutfen bu kadar acimasiz olmayin.

konu sahibi arkadasim kp in varsa var bir an once evladini doktora gotur, belki basit birsey ama belkide cok onemli..ama hic birsey evladindan degerli degil.

Temizlik yaparken oglunuz yaninizda iken temizlik maddelerine daha da dikkat edin. Ulasabilecegi yerde durmasin. Eminim boyle birsey yasamak istemezdiniz ama bu sizin ihmaliniz kusura bakmayin.. Cocuk dolaptan cikarip almamis camsili ortadaymis.

Birde kimseyi evladiniza kurban filan etmeyin. Dikkatli bir anne olun yeter. Gecmis olsun.

X