Evet banlı olduğum süre boyunca yorumları inceledim ,düşündüm. Sizler de yanlış olan tek şey şu var ki ,üslup. Eğer Sizler üslubunuzu bozarak saygı çerçevesi kurallarına çıkıp " aaa konu açana kadar hastaneye götür , ne biçim annesin te Allahım hastaneye götür şu çocuğu " gibi ithamlarda bulunur akıl verici değilde tahrik edici yorumlar yaparsanız tabi doğal olarak Bende üslubumu değiştiririm . Belki bu konuda cahil ve bilgisizim sizin fikir verip de yaptığınız dayanışma bu kadar mi . Belki o an sizlerin fikir iyi sözler ve olumlu dusuncelerine ihtiyacım var di . O an egonuz tavan yaptı ve Sizler beni ayiplimak ve elestirmek için ugrastiniz bu arada benim bilgisayarım yok . kiminiz demiş "bilgisayari acda gir konu paylaş çocuk gitti" felan diye birincisi telefon lar artık Android son model şıp diye acil ne lşin varsa çözebiliyorsun.. Bir de konumun altına acilll yazdım . kimse o acili dikkate alipda güzel uslubla " canım o nu bunu bırakta bol su içir hastaneye yetistir geçmiş olsun " ama kimse bunu demedi ve herkes ortalığı galeyana getirdi " çabuk şu çocuğu hastaneye götür , ihbar ederim , Allah böyle anneye çocuk veriyor bana vermiyor , sallıyor , ipini koparan üye oluyor vs. Ön yargılar ve ithamlar.... Eşim geldi oglumla beraber gittiler .Bense çaresiz o an onları beklemek zorunda kaldım . " Kp hasta değil yalan söylüyor " diyenlerde olmuş 81 yasında aizemer , parkinson ve kalp damarlarının 4 de 3 ü tikali.Gerekirse altından da alıyorum. Siz nerden bileceksiniz bu yaşta neler yaşadım, siz nerden bileceksiniz neler çektim. Komşular aklı yerinde degil diye yanaşmıyor aylplıyorlar ben niye ağız eyeyim ki . Eşimle kaç kere kavga ettim şiddet bile uyguladı bunları nereden bileceksiniz . Perdeye işaret bırakıp işe giderdi açiyormuyum die kavga ederdik bunları biliyor musunuz ? Pardon siz benim hakkımda ne biliyorsunuz ? Fikir vrreceginize iğrenç bir uslubla anneligimi sorguladiniz . kavgaya zemin hazirladiniz . Moralin zaten bozuk o an ve bundan faydalandiniz.. Bu arada sizin gibi kişilerden yardım istemekle hata yapmisim . ben bir anneyim oğlumu kimse benim kadar düşünemez 17 yaşinda gencecik çağımda ne zorluklarla dünyaya getirdim onu . Hani diyorsunuz ya " annedeki rahatlığa bak hala burada vakit kaybediyor " Evet konu açıp acill yardım edin demekle boş bir iş yapmisim .Çünkü beni kavgaya tahrik etmekten başka bir işe yaramadiniz . Biriniz bile demediniz " yahu bu kadın acil yazmış belli ki şu an acill bir şekilde iyi bir fikire ihtiyacı var ben ona hoşgörülü bir şekilde fikir verecegime anneligini yargılamakla vaktini çalıyorum ." Hanginiz bunu dusundunuz Sadece kötülediniz beni . Evet eşimden korkuyorum aramızda sorunlarda var. Kızınca şiddet uyguluyor . ama cocugum için 2 tokattan korkacakmiyim ? Hayır ... Her zaman maruz kalmadigim şey değil OGLUM için her zorluğa katlanirimda. Eşim çok kızacak zaten bahane ariyor dedim . Bu cumleyide başka duyu organinizla anlamayarak ." üzülme esin en fazla ne yapabilir ki oğlun için katlanmalisin sen bir annesin bol su içir ve esini bekle geçmiş olsun " bakın kendime ne olumlu yorumlar yaptım .Ama siz yapamazsınız çünkü sizler ön yargili, kibirli ve insanları ezme aşağılama ve dışlama duygularına sahip insanlarsiniiz .... Not : admin beni banlayamazsin üyelik sözleşmesini okudum hakaret içerikli tek şey yazmadım ..