Oğlum cam sil içti yardım ..

Profildeki yasin gercek mi?
17 yasinda mi anne oldun sen?
Sana perde actirmayan adama niye katlaniyorsun? Isaret koyuyormus birde.
Tuvalete giderkende izin almani istiyor mu?

Cok mesaj geldi o gun sana okuyamamis olabilirsin uyarimi yenileyim. Temizlik yaparken temizlik maddelerini cocugun ulasamayacagi yerlere koy lutfen. Aslinda her zaman boyle olmali amma ozellikle temizlik yaparken azami dikkat goster lutfen. Bir anlik dikkatsizlikle daha sonra cok uzulecegin seyler yasayabilirsin.

Iyide cevap net değil mi? Doktora götürün. Kim ne diyebilir ki başka?
Canım koninin başında acill yazmistm dimi . doktor zaten bankoo cevap bunu size sormama bile gerek yok . belki o an başka birşey yapılması gerekiyor . Allah razı olsun içinizden sadece bir kişi " çocuğu kudturma bol su içir" dedi o kadar net bir yorum yaptı ki sizden gelecek tek hayırlı yorum bu kadar kısa olmalıydı

Profildeki yasin gercek mi?
17 yasinda mi anne oldun sen?
Sana perde actirmayan adama niye katlaniyorsun? Isaret koyuyormus birde.
Tuvalete giderkende izin almani istiyor mu?

Cok mesaj geldi o gun sana okuyamamis olabilirsin uyarimi yenileyim. Temizlik yaparken temizlik maddelerini cocugun ulasamayacagi yerlere koy lutfen. Aslinda her zaman boyle olmali amma ozellikle temizlik yaparken azami dikkat goster lutfen. Bir anlik dikkatsizlikle daha sonra cok uzulecegin seyler yasayabilirsin.
Kardeş Allah senden razı olsun bu konuda beni bilgilendirdigin ve en kibar ve hassas biçimde yorum yaptığın için tesekkur ederim ..

Kardeşim çamaşır suyu içmişti benim. Kusturmayın sakın. Yoğurt falan yedirmeye çalışmayın doktora gidin hemen...

Belki doktora gidileceği surede bir şey yapılması gerekiyor du. Camsil iyonik bir bileşen kusturamazsn çocuğu sadece bol su icilmrliymis o an .ama saolun bunu sizden öğrenmenin çünkü kimse akıl vermedi acill durum için ..
o zaman derdini tam yazacaksin ara ara sayfalari okudum ha bire senaryo degisti durdu oglum camsil icmis doktora gidene kadar gecen surede ne yapmaliyim bu kadar basitti her seyi gec 112 yi arasan sorsan yardim ederler google a yazsan sonuc cikar sen gelmissin milletle kavga ediyorsun sonra da haksiz olunca o an dondum kaldim diyorsun donup kalmissi n. ama kk ya girip konu acmissin tebrikler

Kastı olmamış olsaydı zaten tahrik edici yorum yapmazlardı yapıcı yorum yaparlardı zaten o an beynim donmuş hak mi revami hayatımda yüzünü bile görmediğim insanlardan yardım istedim ne garip yorumlar yazdilar yazık .

Herkese yapici yorumlar var da bir size mi yok? Kendinizi kandirmayin.

o zaman derdini tam yazacaksin ara ara sayfalari okudum ha bire senaryo degisti durdu oglum camsil icmis doktora gidene kadar gecen surede ne yapmaliyim bu kadar basitti her seyi gec 112 yi arasan sorsan yardim ederler google a yazsan sonuc cikar sen gelmissin milletle kavga ediyorsun sonra da haksiz olunca o an dondum kaldim diyorsun donup kalmissi n. ama kk ya girip konu acmissin tebrikler
Senaryo ne değişti sen dikkatli baktin mi . ben konuya ne yazmışsa onu cevaplicaksin sen kocami napcan konu açmak zor mu bir tık a bakar ha googledrn bakmism ha fikir almaya çalışmışım işte sorun buradaki yargıda başlıyor sen yoruma o an bildiklerini yazıp susacaktin beni yargilamicaktin

Senaryo ne değişti sen dikkatli baktin mi . ben konuya ne yazmışsa onu cevaplicaksin sen kocami napcan konu açmak zor mu bir tık a bakar ha googledrn bakmism ha fikir almaya çalışmışım işte sorun buradaki yargıda başlıyor sen yoruma o an bildiklerini yazıp susacaktin beni yargilamicaktin
evet dikkatli baktim once oglum camsil icti dedin sonra tek gitsem kocam kizar dedin sonra kocam yolda gelio dedin sonra koca gelmis cocugu gotrmus ortaya yatalak kp cikti gayet rahat siz burada uyelerle polemige girdiniz surekli laflarinizi degistirdiniz donun bastan okuyun google den bakmakla buranin cok farkli var google dan aninda cevap alirdiniz ama siz burada kavga etmeyi sectiniz . Ben senin zatn kocanla ilgili hic yorum yapmadim banane senin kocandan da senden de benim derdim o kucuk cocuk ve rahatliginiz. Sen bana sunu cevaplayacaksin bunu cevaplayacaksin diyemezsin terbiyeni takin derdini tam anlatsaydin cevap alirdin

Kimin nasil yorum yapacagini mi ogretiyorsunuz simdi? Bir daha konu acarsaniz altina nasil cevap verilmesi gerektigini de yazin ki bir daha duzgun yazalim olur mu...
Kabul ediyorsun yanı alta yorumlara dikkat edin yazmadigimda dikkat etmeyerek mi yazıyorsunuz hay hay bundan sonra yazar myapamayacağınizbisey isticm kibar yorum yazın diye

evet dikkatli baktim once oglum camsil icti dedin sonra tek gitsem kocam kizar dedin sonra kocam yolda gelio dedin sonra koca gelmis cocugu gotrmus ortaya yatalak kp cikti gayet rahat siz burada uyelerle polemige girdiniz surekli laflarinizi degistirdiniz donun bastan okuyun google den bakmakla buranin cok farkli var google dan aninda cevap alirdiniz ama siz burada kavga etmeyi sectiniz . Ben senin zatn kocanla ilgili hic yorum yapmadim banane senin kocandan da senden de benim derdim o kucuk cocuk ve rahatliginiz. Sen bana sunu cevaplayacaksin bunu cevaplayacaksin diyemezsin terbiyeni takin derdini tam anlatsaydin cevap alirdin
Canım farkindaysan konu seyir değiştiriyor demen de ilk önce bana sorulan sorular vardı ben kendimle mi konustm delimiyim bana bunlar sorulduda cevap verdim

Canım farkindaysan konu seyir değiştiriyor demen de ilk önce bana sorulan sorular vardı ben kendimle mi konustm delimiyim bana bunlar sorulduda cevap verdim
senin sinir oldugunda bu zaten bunu anlatamiyoruz ki sana bacim ilk basta her seyi anlatsan tavsiye verecegiz ama senin ilk mesajindaki izlenim cocuk camasir suyu iciyor sen konu aciyorsun kk ya bu. Sen madem basta bunlari soyle bize sorma firsati birakma ki kavga cikmasin neden anlatamiyoruz sana ?

Kufur ettin demedi kimse. Neyse konuyu yine degistiriyorsun...
Ney degistiriyon diyon bak farkindaysan bunu sen iddaa ediyorsun o zaman hoşgörünüzü takının ve yorumlariniza dikkat edin benm ne derdim varsa seninle hoş gorulu yorumlar yapılmış olsaydı zaten ben konuyu yazdıktan snra sadece yorumları okuyacaktim sizler beni tahrik ettiniz

X