Oğlum beni sevmiyor mu?

Bağ çok önemli onu sağlamlaştırmaya gayret edin bence
elimden gelen her seyi yapıyorum ama neden böyle bilemiyorum..
Bazen babasinin gögsünü açmaya çalışıp meme diyor ama bunu anneme we kayinvalideme de yapiyor
Bir de su var mesela sürekli “annen kizar, aaa anne kizar” diyor. Söyleme öyle çocuk beni her düşündüğünde anne kızıcak diye düsünücek dedim. Ama bazen dikkat etmiyor yine diyor
Evet çok fazla hayir diyorum haklisiniz erkek çocuğu çok hareketli gerçekten ne kadar tehlikeli şeyleri kaldirsam da o mutlaka bir şey buluyor ben de istemsizce ona zarar gelmesinden korktuğumdan ilk tepkim hayır oluyor

Az goruyolar babalarını inanın bir çoğu öyle

Eşinizle konuşun bir kuralları birlikte belirleyin..
Babalar genel olarak serbest davranıyor

Benim kızım da aynı böyle hep baba baba diye koşardı. Babası gelince gözü beni görmezdi, 2 yaşına kadar hep böyleydi. Sonra ben işe başladım, yatağında bile uyumamaya başladı, yanımdan hiç ayrılmıyor. Gece yatarken sokul sokula uyuyor, eve gelince sarılıyor beni izlediğini her halinden anlıyorum.
Yani üzülmeyin :) Allah muhabbetlerini arttırsin baba oğulun.

Hayır dedikçe daha çok yaramaz olur ayrıca neden hayır dediğinizi de algilayamaz karşısında sadece karşı çıkan birisi var onun istediği şeyi yaptırmıyor. Ona zarar gelmesini engellemekle.mesul kişi sizsiniz mesela tehlikeli derken neler var ? Kırılacak eşyaları kaldiirin prizlere bebek kilidi takın butun dolaplara kilit takın, sabitlenmeyen dolapları sabitleyin eğer kanepelere tirmaniyorsa yerlere minderler koyun sert yere düşmesin diye , camlara kilit takın , yemek pişirirken ocağın tezgaha yakın değil duvara yakın ocaklarını kullanın ulasamasin, aklıma bunlar geliyor başka ne tehlike olabilir ki evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…