Çocuğun aklı ile iş yapılmaz. Belki içinden geliyordur belki babası söylüyordur bu düşünceleri ona. Sonuçta berbat biri imiş herif. Büyüdükçe çocuğunuz daha net anlar merak etmeyin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlum aile olalim dedi yıkıldım.
- Konu Sahibi Adige1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2019
- 2.510
- 3.300
- 133
- 37
Cocuklar nokta atışı yapmayi iyi bilirler ama cocuk olduklari icin anne babanin ne yasayipta o hale geldiklerini bilmezler. O yuzden duygusal yaklasmamak lazim siz ayrilacak noktaya gelmissiniz ki biseyler olmus bunu da oglunuzun aile birligi icinde buyumesinden daha yararli oldugunu dusundugunuz icin yapmissiniz. Bunu hatirlayin. Oglunuza kotuluk degil iyilik yaptiniz. Babasi baba olsun da eksikligini hissettirmesin ayni evin icinde de olsaniz zihniyet degismezse aile olamazsiniz zaten
- 8 Şubat 2024
- 4.001
- 5.756
- 73
Haklısınız işte insanda umut kalıyor yaşayamadığı güzellikleri yaşayabilir miydik yanlis karar miydi vs diye ama zaten hersey ordadaÇocuk adı üstünde aile olunsa olunurdu zamanında .Bende istiyorum hayat hep yolunda hep güzel olsun oluyormu olmuyor merak etmeyin uyum sağlar herşey zaman.Birde şöyle düşünün değişmez ki o adam iki oyunla baba olunmaz zaten.
- 8 Şubat 2024
- 4.001
- 5.756
- 73
Umut güzeldir.Geteksiz umut değilse .O işkenceyi uzatır.Bemce daha büyük hayalkırıklığı yasardiniz.Cocuk büyüyünce birde niye ayrılmasın mutsuz oldum bu evde dolu travmam var derdi birde sizi suçlardi Benim boşanmayan arkadaşlarının çocukları belli yaşa gelince hep anneyi suçladı.Zamaninda hayatını kuramadin diye içten içe saygıyı kaybetti böyle de olabilir madalyonun bu yüzü de var.Ben çocuktum senin kafan çalışacaktı çocuk aklına ne uydun diye
- 21 Ağustos 2022
- 1.689
- 5.746
- 88
- 33
Niye boşandıktan sonra hakkınızı geri veriyorsunuz ki böyle bir adama? Değer mi? O hakta çocuğunuzun da hakkı vardı.Maddi olarak bakarsak 1000 tl ile nafaka başladık. O zaman 600 tl falan yatırıldı bazen 1000 tl. Aradan iki sene geçti hala 1000 tl. Normalde her ocak ayı tufe ye göre artıyor. Ben onun parasjnda değildim. Anlattım ona sorumluluk al bunu gününde yatır. 10 u mesela nafaka günü ama ya 20 sinde yada başka bi şekilde vs vs. Benim senin parana ihtiyacım yok önemli olan o gün o sorumluluğu aliyir musun . Zateb düzenli bunları yapsa gerçekten konuşurdum diğer sorunları. Oğluyla daha çok vakit gecirse falan. Cumartesi alıyor 3 4 saat bazen 2 saat bazen 5 saat değişiyor. Yakınız daha çok ilgilensin göreyim istedim. Ben krese gönderiyorum normalde ortak verilir kres parasi sen seçtin bu hayatı evde olsan verecekmiydin diye saçma sorular. Kendini göstermedi. Nasıl çalışayım krese vermesem. Hadi onu geçtim tamam bende diyelim onun kres parası. Özel sağlık sigortası yapıyorum her sene her defasında beraber ortak yapalım dedim bir bahanelerle bana kaldı hep. Neyse llk defa bu sene kendisi yaptırdı şimdi de nafakayi tamamen bıraktı en azından bu ay vermedi meslea galiba ordan düşüyor. Ama.ben çocuğuma sigorta yaptığımda diğer imkanları ni yarım mı bıraktım yok. Asla anlatamadım. Günün sonunda ben paragöz oldum çıktım. 2 buçuk senedir herseyi ile tek başıma mücadele ediyorum oglumun. Üstüne birde e bosanirken aldığım hakkımı bile geri verdim. Adamlık bu olmamalı. Hayır bunları madem yapamıyorsun ne diye barışalım diyorsun. Hersey para mı diyor bana sonra
Her şey para malesef bu ülkede evet. Çocukla dışarı çıkıp yemek yedirip bi sinemaya götürsen, mısırı, içeceği, yemeği 1000 liradan aşağı etmiyor. Kurslar, kreşler deseniz dünya masraf. Çocuğunun nafakasını bile sorumluluk alıp ödemeyen, haftanın bir günü 2-3 saat sadece ilgilenen adamla zaten en diye barışacaksınız? Hadi adam nafakasını zamanında yatırsa, kreşe destek olsa, sigortasını ödese, çocuğu ile daha sık iletişim kurup onu alsa, eğlendirse bi düzeldi bu adam dersiniz belki de bir şey yok ortada. Siz eski eşe takılmayın. Ama haklarınızı da mutlaka alın. Şuan nafaka ne kadar bilmiyorum ama gerekirse mahkemeye verip yükseltin ve zamanında vermemesi hakkında da şikayette bulunun. Olay para değil olay sorumluluk almakta. O çocuğu tek başınıza yapmadınız. Eşek gibide çocuğuna maddi olarak destek bulunmak zorunda! Yok öyle çocuk yapıp sonra ilgilenmemek.
Çocuğunuza odaklanın, çok üzülüyorsa bu durum onu etkiliyorsa pedagogdan mutlaka destek alın. Sizde pedagog ile görüşüp onun bu sorularına nasıl cevap vermeniz gerektiği konusunda konuşun. Olabildiğince çocuğunuzun psikolojik olarak bu dönemi rahat geçirmesini sağlayın. Eski eş konusu sizde zaten çoktan kapanmış.
Çok güzel dediniz önemli olan sorumluluk almasiydi. Markete girip çıksam 1000 tl zaten. Hafta 2 3 saat az değil.mi sizce de ben abartmıyorum yani. Hep kendimi sorgularım çok mu şey talep ediyorum diye. Oysa ki söylediklerim çok basitti . Yapıyorum ya işte diyo bana senden memnun olmuyorsun işte diyor. Al bak sigortayı yaptım işte dedi çekildi. Neyse doğru bi karar verdiğimi sizinde yorumlarınızla tekrar tekrar anlıyorum. İyi ki varsınız, güzel kadınlarım.Niye boşandıktan sonra hakkınızı geri veriyorsunuz ki böyle bir adama? Değer mi? O hakta çocuğunuzun da hakkı vardı.
Her şey para malesef bu ülkede evet. Çocukla dışarı çıkıp yemek yedirip bi sinemaya götürsen, mısırı, içeceği, yemeği 1000 liradan aşağı etmiyor. Kurslar, kreşler deseniz dünya masraf. Çocuğunun nafakasını bile sorumluluk alıp ödemeyen, haftanın bir günü 2-3 saat sadece ilgilenen adamla zaten en diye barışacaksınız? Hadi adam nafakasını zamanında yatırsa, kreşe destek olsa, sigortasını ödese, çocuğu ile daha sık iletişim kurup onu alsa, eğlendirse bi düzeldi bu adam dersiniz belki de bir şey yok ortada. Siz eski eşe takılmayın. Ama haklarınızı da mutlaka alın. Şuan nafaka ne kadar bilmiyorum ama gerekirse mahkemeye verip yükseltin ve zamanında vermemesi hakkında da şikayette bulunun. Olay para değil olay sorumluluk almakta. O çocuğu tek başınıza yapmadınız. Eşek gibide çocuğuna maddi olarak destek bulunmak zorunda! Yok öyle çocuk yapıp sonra ilgilenmemek.
Çocuğunuza odaklanın, çok üzülüyorsa bu durum onu etkiliyorsa pedagogdan mutlaka destek alın. Sizde pedagog ile görüşüp onun bu sorularına nasıl cevap vermeniz gerektiği konusunda konuşun. Olabildiğince çocuğunuzun psikolojik olarak bu dönemi rahat geçirmesini sağlayın. Eski eş konusu sizde zaten çoktan kapanmış.
- 21 Ağustos 2022
- 1.689
- 5.746
- 88
- 33
Kendinize yüklenmeyin. Beklentileriniz olması gereken basit şeyler. Biz kadınlar malesef hep acaba bende hata var mıydı, çok mu şey istedim, beklentim mi yüksekti diye kendimizi sorguluyoruz. Ama ne hikmetse erkekler bunu hiç yapmıyor hatta tam tersine bizleri manipüle edip bizim kendimizi suçlamamıza sebep oluyorlar. Hatalı erkeklerin çoğu böyle, kadını kendisi suçluymuş gibi manipüle etmek. Ve baya da ustalar bu konuda.Çok güzel dediniz önemli olan sorumluluk almasiydi. Markete girip çıksam 1000 tl zaten. Hafta 2 3 saat az değil.mi sizce de ben abartmıyorum yani. Hep kendimi sorgularım çok mu şey talep ediyorum diye. Oysa ki söylediklerim çok basitti . Yapıyorum ya işte diyo bana senden memnun olmuyorsun işte diyor. Al bak sigortayı yaptım işte dedi çekildi. Neyse doğru bi karar verdiğimi sizinde yorumlarınızla tekrar tekrar anlıyorum. İyi ki varsınız, güzel kadınlarım.
Bence 2-3 saat az tabi ki. En azından o gün sabahtan alıp pazar sabahı size getirebilir. Koca 1 günü birlikte geçirebilir. Ne bileyim ya sabah alıp çocuğu kahvaltıya götürüp sonra oyun parkına, sinemaya veya tiyatroya götürüp oradan evine geçip evde de birlikte oyunlar oynayarak, birlikte vakit geçirerek çocuğun gönlünün yapıp babalık görevini yapabilir, çocuğuyla hasret giderebilir. Biz kuzenimle yakın oturuyoruz, oğlu elimizde büyüdü şuan 2.sınıf öğrencisi. Haftanın 1 günü gelmese özlüyoruz gidip görüyoruz veya dışarıya çıkarıp vakit geçiriyoruz. Onun öz ve öz çocuğu. Erkekleri anlamak mümkün değil. Ben evli değilim, çocuğum yok ama burada okuduğum konulardan sonra boşanmış ve çocuğunu da boşamış adamlara karşı o kadar doldum ki. Uzun uzun yazıyorum kusura bakmayın.
Siz de iyi ki varsınız. Kendinize ve çocuğunuza kıymet verin ve suçlamayın kendinizi. O adamın suçlamasına da izin vermeyin.
Aksine uzun uzadıya yazmanız önem vermeniz benim için çok kıymetli. Allah karşınıza hep iyileri çıkarsınKendinize yüklenmeyin. Beklentileriniz olması gereken basit şeyler. Biz kadınlar malesef hep acaba bende hata var mıydı, çok mu şey istedim, beklentim mi yüksekti diye kendimizi sorguluyoruz. Ama ne hikmetse erkekler bunu hiç yapmıyor hatta tam tersine bizleri manipüle edip bizim kendimizi suçlamamıza sebep oluyorlar. Hatalı erkeklerin çoğu böyle, kadını kendisi suçluymuş gibi manipüle etmek. Ve baya da ustalar bu konuda.
Bence 2-3 saat az tabi ki. En azından o gün sabahtan alıp pazar sabahı size getirebilir. Koca 1 günü birlikte geçirebilir. Ne bileyim ya sabah alıp çocuğu kahvaltıya götürüp sonra oyun parkına, sinemaya veya tiyatroya götürüp oradan evine geçip evde de birlikte oyunlar oynayarak, birlikte vakit geçirerek çocuğun gönlünün yapıp babalık görevini yapabilir, çocuğuyla hasret giderebilir. Biz kuzenimle yakın oturuyoruz, oğlu elimizde büyüdü şuan 2.sınıf öğrencisi. Haftanın 1 günü gelmese özlüyoruz gidip görüyoruz veya dışarıya çıkarıp vakit geçiriyoruz. Onun öz ve öz çocuğu. Erkekleri anlamak mümkün değil. Ben evli değilim, çocuğum yok ama burada okuduğum konulardan sonra boşanmış ve çocuğunu da boşamış adamlara karşı o kadar doldum ki. Uzun uzun yazıyorum kusura bakmayın.
Siz de iyi ki varsınız. Kendinize ve çocuğunuza kıymet verin ve suçlamayın kendinizi. O adamın suçlamasına da izin vermeyin.
- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.611
- 798
Bunu yapıyorduk bazen . Ama o zamanlar eski eş birlikte olalım vs diyor . Bana umut veriyorsun o zaman diyor. Denedim her yolu. Benim her şeyime müdahale olmaya başlıyor az iletisim öz iletisim sağlıklı oluyor. Beni.manupule ediyor senin yüzünden seneler geçiyor vs
Ben önüne çok fırsat verdim değerlendirmedi çocuğa nafakasiji gününde yatırsa saygılı vs olursa sorunları konuşurum dedim ama hep param yok dedi. Tavbiki yalan. Ayrılınca ev dahi aldı vs vs daha önce ki konularmda detaylı aslinda
Yahu kızım adam ruh hastası, cocugunu onemseseydi zaten bunlari yapmazdı. Şimdi de çocugunu kullanıyor, aşağılık ve rezil birisi. Nafakaları hacizle al, her yerden de engelle. Başka erkek bak acilen, bu adamdqn hiçbir b.k olmaz sen de başka baba bul oğluna