Selamlar. 4 yaşında oğlum var. Eşimle ayrıyız. Bazen sanki herkes çok mutlu ben değilim gibi hissediyorum. Aslında genel anlamda isim gücüm yolunda. Oğlum bugün babası almaya onu almaya gelirken bana dedi ki babam bu evimize gelsin neden dedim oyun oynayalım dedi. Tamam babanın evinde oynarsınız dedim ama aile olalım dedi ve ben yıkıldım ne diyeceğimi bilemedim. Beraber yazın parka gideriz birlikte vakit geçiririz olur mi dedim gecistirdim bi şekilde. Bazen canımı bu çok sıkıyor. Tersim dönüyor ona çok üzülüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlum aile olalim dedi yıkıldım.
- Konu Sahibi Adige1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.353
- 268
Eşinizle düşman gibi ayeilmadiysaniz ayda yılda bir sizin eve gelip birlikte bir yemek yiyebilirsiniz ya da dışarda bir yemek yiyebilirsiniz .Selamlar. 4 yaşında oğlum var. Eşimle ayrıyız. Bazen sanki herkes çok mutlu ben değilim gibi hissediyorum. Aslında genel anlamda isim gücüm yolunda. Oğlum bugün babası almaya onu almaya gelirken bana dedi ki babam bu evimize gelsin neden dedim oyun oynayalım dedi. Tamam babanın evinde oynarsınız dedim ama aile olalım dedi ve ben yıkıldım ne diyeceğimi bilemedim. Beraber yazın parka gideriz birlikte vakit geçiririz olur mi dedim gecistirdim bi şekilde. Bazen canımı bu çok sıkıyor. Tersim dönüyor ona çok üzülüyorum
Üzülecek bir şey yok çocuk bu anlamıyor ama ileride anlayacak kendi keyfine yiyip için gezip çocuk ihtiyacı için 1 lira vermeyen adamla ne aile olmasıSelamlar. 4 yaşında oğlum var. Eşimle ayrıyız. Bazen sanki herkes çok mutlu ben değilim gibi hissediyorum. Aslında genel anlamda isim gücüm yolunda. Oğlum bugün babası almaya onu almaya gelirken bana dedi ki babam bu evimize gelsin neden dedim oyun oynayalım dedi. Tamam babanın evinde oynarsınız dedim ama aile olalım dedi ve ben yıkıldım ne diyeceğimi bilemedim. Beraber yazın parka gideriz birlikte vakit geçiririz olur mi dedim gecistirdim bi şekilde. Bazen canımı bu çok sıkıyor. Tersim dönüyor ona çok üzülüyorum
O çocuk büyüyünce mutsuz olduğunuzu görünce de keşke annem ve babam ayrılsa der çocuk çünkü. Benim annemle babam da ben 3 abim 4 yaşındayken ayrıldı. Ben mesela ağlarmışım hep babam gelsin babama gidermişim annem gelsin ki 25 srne önce telefon yok görüntülü kojuşma yok. Önemli olan annenin mutluluğu bence. Belki hayatınıza yeni biri girer
- 19 Ekim 2022
- 1.775
- 4.750
- 63
- 29
- 1 Temmuz 2009
- 5.815
- 6.091
- 773
- 15 Nisan 2017
- 13.373
- 15.817
- 298
Sizinki yine "aile" kavramını biliyormuş,benim oğlum geçen yıl 5 yaşındayken psikoterapist aile resmini ciz dediğinde psikoterapist ile kendini çizmiş.Selamlar. 4 yaşında oğlum var. Eşimle ayrıyız. Bazen sanki herkes çok mutlu ben değilim gibi hissediyorum. Aslında genel anlamda isim gücüm yolunda. Oğlum bugün babası almaya onu almaya gelirken bana dedi ki babam bu evimize gelsin neden dedim oyun oynayalım dedi. Tamam babanın evinde oynarsınız dedim ama aile olalım dedi ve ben yıkıldım ne diyeceğimi bilemedim. Beraber yazın parka gideriz birlikte vakit geçiririz olur mi dedim gecistirdim bi şekilde. Bazen canımı bu çok sıkıyor. Tersim dönüyor ona çok üzülüyorum
Oğlum da 2 yıldır çok söylüyor babamla yaşamanı istiyorum,oraya gidelim, arkadaşımın annesi babası da tartışıyormus ama ayrilmiyorlarmis sen de tartış ama ayrılma vs vs.
Üzülüyorum ama üzüntümü şimdilik bastırıyorum,yeniden bir araya gelemeyecek olduğumuza göre tek yol bu
Kaç yaşında farkına vardınız peki doğrunun bu olduğunu. Yaşamış birisiniz. Ve ben bazen vicdan azabından ölüyorum. Boynunu bükse mahvoluyorum. Hep içinde kalacak mı babasından ayrı olması yoksa anlayacak mi zamanlaO çocuk büyüyünce mutsuz olduğunuzu görünce de keşke annem ve babam ayrılsa der çocuk çünkü. Benim annemle babam da ben 3 abim 4 yaşındayken ayrıldı. Ben mesela ağlarmışım hep babam gelsin babama gidermişim annem gelsin ki 25 srne önce telefon yok görüntülü kojuşma yok. Önemli olan annenin mutluluğu bence. Belki hayatınıza yeni biri girer
Bunu yapıyorduk bazen . Ama o zamanlar eski eş birlikte olalım vs diyor . Bana umut veriyorsun o zaman diyor. Denedim her yolu. Benim her şeyime müdahale olmaya başlıyor az iletisim öz iletisim sağlıklı oluyor. Beni.manupule ediyor senin yüzünden seneler geçiyor vsYaa bence birlikte oynamanız vakit geçirmeniz için aile olmanıza gerek yok. Çok kanlı bıçaklı mısınız? Eski eşim makul bir adamsa arada uğrasa yarım saat birlikte vakit geçirseniz olmaz mı?
Ben önüne çok fırsat verdim değerlendirmedi çocuğa nafakasiji gününde yatırsa saygılı vs olursa sorunları konuşurum dedim ama hep param yok dedi. Tavbiki yalan. Ayrılınca ev dahi aldı vs vs daha önce ki konularmda detaylı aslinda
- 9 Şubat 2010
- 18.299
- 1
- 41.298
- 798
Kocan boşanmayı haketmeseydi böyle olmazdınız. Çocuğa makul bir açıklama yapmaya çalış, gerekirse bir pedagogdan fikir al. Alışacak o da. Çok şükür ki arayıp soran bir babası var, çoğu yapmıyor bunuSelamlar. 4 yaşında oğlum var. Eşimle ayrıyız. Bazen sanki herkes çok mutlu ben değilim gibi hissediyorum. Aslında genel anlamda isim gücüm yolunda. Oğlum bugün babası almaya onu almaya gelirken bana dedi ki babam bu evimize gelsin neden dedim oyun oynayalım dedi. Tamam babanın evinde oynarsınız dedim ama aile olalım dedi ve ben yıkıldım ne diyeceğimi bilemedim. Beraber yazın parka gideriz birlikte vakit geçiririz olur mi dedim gecistirdim bi şekilde. Bazen canımı bu çok sıkıyor. Tersim dönüyor ona çok üzülüyorum
Kocan boşanmayı haketmeseydi böyle olmazdınız. Çocuğa makul bir açıklama yapmaya çalış, gerekirse bir pedagogdan fikir al. Alışacak o da. Çok şükür ki arayıp soran bir babası var, çoğu yapmıyor bunu
ÜzüldümSizinki yine "aile" kavramını biliyormuş,benim oğlum geçen yıl 5 yaşındayken psikoterapist aile resmini ciz dediğinde psikoterapist ile kendini çizmiş.
Oğlum da 2 yıldır çok söylüyor babamla yaşamanı istiyorum,oraya gidelim, arkadaşımın annesi babası da tartışıyormus ama ayrilmiyorlarmis sen de tartış ama ayrılma vs vs.
Üzülüyorum ama üzüntümü şimdilik bastırıyorum,yeniden bir araya gelemeyecek olduğumuza göre tek yol bu
Çocukken anne ve babam kavga edince çok üzülürdüm, kavga etmesinler isterdim. Şimdi de keşke anne ve babam ben çocukken kavga etmek yerine ayrılsalardı diyorum. Onlar yüzünden kötü bir çocukluk geçirdim. Erkek seçimlerim hep yanlış oldu. Kötü bir evlilikte büyümek daha kötü çocuk için.
Son düzenleme:
Üzüldüm adınıza. Ama oğlum adına bu tarz şeyleri duyunca mutlu oluyorumÇocukken anne ve babam kavga edince çok üzülürdüm, kavga etmesinler isterdim. Şimdi de keşke anne ve babam ben çocukken kavga etmek yerine ayrılsalardı diyorum şimdi. Onlar yüzünden kötü bir çocukluk geçirirdim. Erkek seçimlerim hep yanlış oldu. Kötü bir evlilikte büyümek daha kötü çocuk için.
- 9 Şubat 2010
- 18.299
- 1
- 41.298
- 798
Barışırsan daha fazla üzüleceksin. Benim yakın arkadaşım kızı 5 yaşındayken boşandı, 7 yaşındayken kızının ısrarlarına dayanamayıp aynı adamla yeniden evlendi. Kız 16 yaşındayken 'bacak kadar çocuğun lafına bakıp barışmasaydın, bana ne' dedi. 2 yıl önce yine boşandılar. Çocuk aklıyla duygularıyla hareket edilmez, bu vebal çocuğun sırtına yüklenmez. Makul açıklamalar yap ya da geçiştir ama adam sana ambargo da koymaya çalışıyorsa kesinlikle aynı ortamda vakit geçirme.Üzüldüm
Evime alırsam bunu ilerde farkli kullanır. Yani başkalarına karşı farklı anlatabilir herhangi bi sinirlenmesindeEşinizle düşman gibi ayeilmadiysaniz ayda yılda bir sizin eve gelip birlikte bir yemek yiyebilirsiniz ya da dışarda bir yemek yiyebilirsiniz .
- 11 Şubat 2023
- 9.741
- 1
- 21.353
- 268
Bu kadar karaktersiz olacağını düşünmemiştim.ozur dilerim.Evime alırsam bunu ilerde farkli kullanır. Yani başkalarına karşı farklı anlatabilir herhangi bi sinirlenmesinde
Benim babamla aram hep kötüydü çünkü başka şehirde yaşar görmezdi ara ara düzelirdi bir kere abimle bizi tatile götürdü o tatilde kız peşindeydi hediye almazdı vs gönül almadı aklı 3 karış havadaydı ben de içime kapanıktım ama bunda annemin suçu yok boşanmadan önce de bir parka götürdü mü bilmiyorum. Üvey babamla büyüdüm o çok iyiydi hala öyledir benim için öz babam tırnağı etmez lisedeyken vs görüşmeye başladık ama hep babam adım attı. 20 yaşındayken düzeldik en azından ona içimde kin kalmadı. Ama hala zırzop işe yaramaz birisi 55 yaşında 30 yaşında sevgilisi var motor kullanıyor asla bi yetişkin değil. Maddi olarak varlığı vardı hayatımda ama. Yine de iyi ki boşanmış annem mutlu olmuş. Bizim için annemin baştan çocuk yapmamış olması gerekiyordu yani mutlu olacağımız bir senaryo yok. Ama abim babamla hep daha iyiydi bana göreKaç yaşında farkına vardınız peki doğrunun bu olduğunu. Yaşamış birisiniz. Ve ben bazen vicdan azabından ölüyorum. Boynunu bükse mahvoluyorum. Hep içinde kalacak mı babasından ayrı olması yoksa anlayacak mi zamanla
Ayni ortamda vakit geçirdiğimizde üzerine alınıyor umut veriyormusum vs vs. Sonra bana yükleniyor. Çocuk ve bizi ayrı tutmayı başaramıyor. Benle iyi ise ona daha bağlı gibi oluyor ben yoksam 2 saat alıp getiriyorBarışırsan daha fazla üzüleceksin. Benim yakın arkadaşım kızı 5 yaşındayken boşandı, 7 yaşındayken kızının ısrarlarına dayanamayıp aynı adamla yeniden evlendi. Kız 16 yaşındayken 'bacak kadar çocuğun lafına bakıp barışmasaydın, bana ne' dedi. 2 yıl önce yine boşandılar. Çocuk aklıyla duygularıyla hareket edilmez, bu vebal çocuğun sırtına yüklenmez. Makul açıklamalar yap ya da geçiştir ama adam sana ambargo da koymaya çalışıyorsa kesinlikle aynı ortamda vakit geçirme.