- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
İki sıpa velisiyim :) bir ay beklemelisin.
Büyük kızım çok büyük savaş verdi okula gitmemek için . Neler yaptı neler ,anamı ağlattı ,emdiğim sütü kusturdu. Bir ara öyle şeyler çıkardı ki belirtiler çok kötü bir hastalığı işaret ediyordu .o an 20 yıl yaşlandım ,kafana s.çayım daughter b.k mu var el kadar bebeyi okula zorluyorsunla başlasan bir sürü küfür ,hakaret ,kendi yüzüme bakamaz hale geldim :) neyse çok sevip saydığım bir doktor ablamız var .yıllardır da çocuklarımın doktoru ..çaldık kapısını ,beni görünce çok korktu ,yanlışlıkla beni uzatacaktı sedyeye :) o kadar fenaydım. Neyse testler ,tahliller bilmem neler "bu sonuçtan emindim fakat senin de emin olman gerekiyordu daughtercim "dedi doktorumuz ve sonuçlar tertemiz ..bebemiz bizimle maytap geçmiş .zaten zayıf da birşey beni ilk korkutan oydu ..dedigi herşeye de inanmıştım .bide kusma numaraları ,gerçek kusma lar ,titremeler falanlar filanlar .tekdirden anlamayanın hakkı kötektir diyerekten aldım verdim okula ,bir daha da tarafına bakmadım .yıldı sonra ,okuldan öğretmenler arıyor ,noldu bu çocuğa diye :) demek ki ona ana tribi lazımmış :) sabret alisiyorlar ve en iyi öğrencilerden biri oluyorlar .ben şimdi küçük kızımı büyük kızımın eski okuluna verdim .büyüğü de aldım bigün gittim okula kahve içmeye .öğretmenler müdürler çalışanlar bile kaç kere sarılıp öptü ,gözyaşı döktü anlatamam .bir daha gel birlikte pasta yapicaz diyen gözü yaşlı aşçı ablası mi ,asıl prensesim dersime gir diyen öğretmenleri mi ,birlikte oyun oynamayı özledim diyen müdürü mü (benim kızı bu müdür meleği oyunlarla atlamayla ziplamayla yola aldı ilk zamanlar ve kendisi çok feci çocuk sever) , ne ararsan var hepsi de ağlak zirlak, candan insanlar .ne güzel yere düşmüşüm bee ..sen de gerekirse kurum değiştir .kayıt dosyası ,günlük rapor neyim ne varsa hepsini de iste. Memlekette kresten bol ne var ?burayı bulana kadar canım çıkmıştı ..Çok uzattım :) kısaca geçiyor .
Ya inan o samimiyeti görsem kurumda, zerre takılmam başka şeylere. İstediğim biraz samimiyet, ilgi ve merhamet. Belki yeni olduğu için henüz bir şey göremedim ama olur da herhangi bir methametsizlik görürsem zaten alırım oğlumu kurumdan. Kayıt olurken "ben ilgi ve sevgi istiyorum. Zaten üç yaşında beklentim yok" dedim. Daha ne diyeyim.
Kayıt dosyası konusu da ilgi ile alakalı aslında. Yani bu çocuk düşüp kafasını yatsa, benim de şarjım bitmiş olsa kime nasıl ulaşacaklar? Bu ilgisizliktir. Bunu düşünmemiş olmaları duyarsızlıktır.