Ben yeşil mercimek yemeği nasıl yapılır bilmezdim,kızım okuldan gelip anne yeşil mercimek yedim okulda çok güzeldi sende yapsana diyene kadar. Şimdi haftada 1 muhakkak pişiriyorum ona,bayıla bayıla yiyor. Etli kuru fasulye vs yemezdi,şimdi gayet etiyle falan yiyor. Pizza bile sevmezdi bu çocuk,hamburger, köfte vs asla yemezdi ki çocuklar sever genelde.tatile giderdik açık büfede onca yemek varken ,birini merak edip tadına bakmaz pilav makarna ister onu yerdi düşün o derece. Şimdi evde de daha önce yemediği birşey yapmışsam tadına bakıyor. İnan bana abartmıyorum, böyle bir çocuktu. Şimdi pilav makarna yer,iki gün sonra sıkılıp yemeklerin tadına bakmaya başlar. Sevdiklerini yer. Üzülme pilav makarna ekmek yedi diye,eve aç geliyormuş,değerlendir fırsatı yemesini istediğin ne varsa pişir yedir,dengelemiş olursun. Çok rahatsız hissedersen,vitagil vb şuruplar var,onlardan içir günde 1 ölçek,hem kışın kolay hastalanmaz,hemde beslenmesi eksik kalsada takviye etmiş olursun. Kızim 6 yaşında kışın hala kullanırım ben dönem dönem.