- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Kocanla birbirimize çok benziyoruzBen aslanım kocam oğlak yükselenlerin alçalanların etkisini bilemicem Bendeki versiyonu inat değil
çok kavga etmişizdir ama benim rahatsız olduğum şeylerden çıkmıştır onun daha bir sebeple kavga çıkardığını görmedim hiç sorun olarak gördüğü birşey olmadı henüzsorun kavga sevmez.
Kavgayı bi güzel ederiz tartışırız sonra o gönül almaya gelir yılışır falan
En aevdiğim yanı herkese karşı destekler arkamda durur ailesiyle ilgili bir durum olsa çatır çatır konuşur pasif kalmaz.
Kesinlikle cimri değil hesabını kitabını bilir elindekini harcar gezmeyi benden cok sever ve bunu bizle yapar hep, kendi evinde tembeldir yatmayı sever ama düzenlidir. Yakınlarının yanında rahattır diğer kişilere karşı buzhane. Hareketleri sadık ama içini bilemicem. Yapısında aşk böcekliği yok ha aslında isteyince gayet oluyorlar sevgiliyken neler nelerrrr destanlar,ilgiler,hediyeler,şarkılar bunalmıştım artık evlenince özüne döndü bittiama bunda bende etkenim çünkü bende geri duran biriyim. Yani baskın olursanız daha az üzülürsünüz ama ipleri verirseniz üzücü bi ilişki olabilir. Sizin neşenizi baskılamaya çalışmazsa onun soğuk duruşu sizin yanınızda değişebilir zamanla bizde ikimizinde karakteri benzer olduğu için öyle ciddi devam ediyor genelde ama cıvıttığımız anlarda oluyor hatta ben yüz versem dahada kıvama gelir.
Sağ olHatırlıyorum sandalyeyi, çok güzeldiHiç kıskançlık duymam, aksine takdir ederim. Sanırım bu sebepten, hemen anlıyorum kıskanan insanları.
Onlar için daha zor evet tecrübeyle sabit ve daha büyümedi bileYa hayat oglak ve başaklar için çok zor:)
Aslında bizler için degil de cevremizdekiler için zor galiba
Hahaha teşekkür ederim bilmukabeleBuradan da olsa sizi tanıdığıma sevindim sevgili balık burcu
Ayy evet yaaHahaha teşekkür ederim bilmukabelebu arada benimde yükselenim başak. Başaklık ayrı bir çile,allah tüm başaklara kafa rahatlığı versin çok zor ama
Ahaha başak başağı gözünden tanır.Ayy evet yaa
Demek ki yukselenden gelen bir enerji aldim sizden
Benimde ettiğim kavgaların tek sebebi ana teması tamam ikimizde soğuk geri duran insanlarızda sen böyle değildin beni kandırdın biraz kendine gel ilgi alaka tatlı sözler düzelsin ben yapamıyorum sen yap 1 hafta uğraşıyor ben yapmayınca yine özüne dönüyor haklı yani oda karısı biraz cıvıl cıvıl olsun tatlı dilli falan olsun istiyordur neticedeKocanla birbirimize çok benziyoruz
Şaka bi yana, bebisim ocakta dogacak bir oglak erkegi
Lutfen iyi seyler yazin
Yukseleniyle yumusatabilir miyiz acaba, doktorumla dogum saatimi konusmam gerek
Amin inşallahAy sağlıkla gelsin öncelikleumarım yukselenden kova- ikizler -yay falan alır nedeni entelektüel eğlenceli olmaları sanata yatkın olmaları.
Belki o zamanlar erosla çarpışmıştı adam, kırma zavallıyı, kırılınca geçmiyor acısıBenimde ettiğim kavgaların tek sebebi ana teması tamam ikimizde soğuk geri duran insanlarızda sen böyle değildin beni kandırdın biraz kendine gel ilgi alaka tatlı sözler düzelsin ben yapamıyorum sen yap 1 hafta uğraşıyor ben yapmayınca yine özüne dönüyor haklı yani oda karısı biraz cıvıl cıvıl olsun tatlı dilli falan olsun istiyordur neticedeAma cidden sorun çıkartmıyor olması çok güzel hiç bi konuda kendimi sıkıntıya girecek gibi hissetmiyorum ben çıkarınca onada kızıyor o kötü
Yok kinci de değilBelki o zamanlar erosla çarpışmıştı adam, kırma zavallıyı, kırılınca geçmiyor acısı
Konularimi okuyarak bakabilirsin ne kadar narsist bencil olduğunu zamanla ogrenirsin çok merhametli görünür ailesine öyledir çok ilgilidir ama bı yerden sonra özüne döner:) tövbe artikMerhaba,umarım iyisinizdir.Benim hoşlandığım biri var.Dışarıdan bakıldığında sert biridir ama kalbi,merhameti çok güzel.Kendisi oğlak burcu.Oğlak burcu bir erkekle ilişki yaşayanlar oğlak burçları nelerden hoşlanır,nasıl kadınlar onlara çekici gelir ?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kalıbımi başarım netttyMutlak sadakat kisminda patladim sjsjs erkegi hic oyle degil
Ben aslanım eşim oğlak burcuBen de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Zor mu gerçekten yoksa iyi ki eşim mi diyorsunuzKocam oğlak burcu ve ben yay ...... diyeceklerim bu kadar .......
Aa Urfa da mı çalıştınız neresinde ben Urfalıyim yorumlarını da çok beğenirim senin merak ettim umarım güzel anılar kalmıştır burdan cehennem sıcakları dışındaKocama demiştim 'bu şehirden ayrılıp deniz kenarında yaşamayı düşünmüyor olsan seninle kesinlikle başlamazdım' diye(doğu görevi sırasında urfada tanıştık, adam mardinli ben çanakkale)