Oğlak Erkeği

Mutlak sadakat kisminda patladim sjsjs erkegi hic oyle degil

Kadinlari sadece bencil fazla bencil. Ve cok dik dik. Insanlar ne dusunur karsimdaki kirilir mi uzulur mu yok, gelisine vuruyolar. Ay oglaktan ne derdim varmis benim djdjd

Güneş burcu karakteri belirler. Duygusal anlamda özellikleri Ay burcuna bakarak anlarız. Aldatma sadakat için Venüs burcuna bakmanız daha doğru olur. Güneş burcu oğlaksa ancak çalışkan/tutumlu/inat/soğuk görünen özellikler büyük ölçüde kişiyle uyumlanacaktır. Diğerleri için sadece yüksek ihtimalle diyebiliriz. Sizleri etiketledim ama direkt size değil herkese cevap olsun. Yalnız herseyinsanlaricin neden öyle dediniz ki şimdi alındım, gücendim

not: keşke öyle biri olsaydım da bu kadar gelen giden hırpalamasaydı beni ve ponçik kalbimi

Oğlak neşeli, esprili, hoşsohbet olmaz. Eşinizin haritasında hava veya ateş burcu baskındır. Toprak grubu baskın oğlaklar tam tersi olur.

Ayy bende baligim ex oglakti böyle nerdeyse

Genel konusmuyorum canim benim karsima cikanlar boyleydi

Kocam oğlak ve işi herşeyden önce geliyor maalesef arkadaşlar doğru yazmış .
Oğlak erkeği gören arkasına bakmadan kaçsın oğlumda oğlak

Oğlak neşeli, esprili, hoşsohbet olmaz. Eşinizin haritasında hava veya ateş burcu baskındır. Toprak grubu baskın oğlaklar tam tersi olur.
Valla tanıdığım 2 erkek 3 kadın oğlak daha var hiç bahsettiğiniz gibi değiller çok neşeli ve esprili hepsi, dediğim gibi yükseleni vs de etkilidir ama tanıdığım tüm oğlaklar eğlenceli
Aslan burcu tutumlu olamaz. Oglaklar bildiğim kadarı ile genelde tutumlu olur.Sade yaşar.Aslanda asla sadelik yoktur.Gosterisi sever Aslan burcu.
Açıkçası bu biraz karakter meselesi ya ben aslanım evet para harcamayı çok severim ama dozunda, eşim oğlak ama bahsettiğiniz gibi tutumlu falan değil ben dur demesem maaşını aldığı gün abur cubura falan harcayıp gelir

Oğlak burcunu o kadar gömdüler ki, ben çevremde böyle oğlaklar görmedim. Kendim de oğlakım. Arkadaşlarım da var çok severim kendilerini. Çok mantıklı, ayakları yere basan, çalışkan, sorumluluk sahibi ve hayattan keyif alan insanlar. Buradaki yorumlara şaşırdım.

Planlı insanlar iyidir ya mesela onunla mangal kömürünü almayı unutma ihtimali yoktur

Kesinlikle katılıyorum. Tanıdığım tüm oğlaklar çok güven veren insanlar annem, eşim, en yakın arkadaşım oğlak çok severim oğlakları. Olumsuz yönleri tabiki var herkes gibi mesela 10 yılın planını yapıyolar hiç an’da kalmıyolar, ben o anın keyfini çıkarırken eşimi 2 saat sonrasının planını anlatırken buluyorum ya da duygusuz soğuk görünmeleri, işkolik ve mükemmelliyetçi olmaları bence kendilerini çok strese sokuyor çevrelerini de etkiliyor ama dediğim gibi herkesin karakterinde ya da burcunda olumsuz şeyler var. Ben olumlu yönlerini daha baskın buluyorum.

Aa Urfa da mı çalıştınız neresinde ben Urfalıyim yorumlarını da çok beğenirim senin merak ettim umarım güzel anılar kalmıştır burdan cehennem sıcakları dışında
Ceylanpınarda çalıştım 6 yıl, ilçe çok vasattı ama dostluklar bambaşkaydı. Çok güzel anılarım var şükür ki, sıcak unutulmaz zaten

Oğlak burcu çok mu kıskanç? Kıskançlığını şimdiden belli ediyor.

Peki bir oğlak burcundaki erkeği nasıl etkilerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…