Oğlak Erkeği

Oğlak erkeğinin en seksi örneği bts Tae ah yirim. Karizma oluyolar. Ama bir tane oğlak burcundan biri vardı arkimin sevgilisi nefret ettim bence oğlak özellikleri taşımıyordu. Tam bir zampara çıkmıştı.
Ama oğlak erkekleri bende oğlak kadını olarak ortak özelliklerimize gelirsek

-Mutlak sadakat
-Sorumluluk bilinci , sabırlı Ama inat tabi ki olmazsa olmaz.
-Evcimenligi de severler ama eğlenmeyi de bilirler.
-Kibar ,entellektuel ve beyefendidir.
-Maddiyatçı ve çalışankandır bazen azcık cimri olabilir.
-Soguk gozukse de ateşlidir kendine has aurası vardır.
Sevdiği kişilere karşı çok düşkün
- Arada karamsar ama olgun bir ruhtur oğlak burcu ❤️‍🔥

Kendisine uyumlu kişilerle çok güzel anlaşır entelektüel , mizahı güzel zeki insanlardan hoşlanır tabi alımlı olması da çok hoşuna gider kadınının.

Mutlak sadakat kisminda patladim sjsjs erkegi hic oyle degil

Kadinlari sadece bencil fazla bencil. Ve cok dik dik. Insanlar ne dusunur karsimdaki kirilir mi uzulur mu yok, gelisine vuruyolar. Ay oglaktan ne derdim varmis benim djdjd

Güneş burcu karakteri belirler. Duygusal anlamda özellikleri Ay burcuna bakarak anlarız. Aldatma sadakat için Venüs burcuna bakmanız daha doğru olur. Güneş burcu oğlaksa ancak çalışkan/tutumlu/inat/soğuk görünen özellikler büyük ölçüde kişiyle uyumlanacaktır. Diğerleri için sadece yüksek ihtimalle diyebiliriz. Sizleri etiketledim ama direkt size değil herkese cevap olsun. Yalnız herseyinsanlaricin herseyinsanlaricin neden öyle dediniz ki şimdi alındım, gücendim :KK43:

not: keşke öyle biri olsaydım da bu kadar gelen giden hırpalamasaydı beni ve ponçik kalbimi :KK43:

Ben aslanım eşim oğlak burcu😅 bir kavga ederiz evlere şenlik asla kimse alttan almaz geri adım atmaz 10 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi sarılır ya da film izleyelim mi vs der normale döneriz. Çok eğlenceli bi çiftiz ama uyumluyuz, zaten genel olarak oğlak erkeği de aslan kadını da çok neşeli esprili hoş sohbet olur. Sadece ikimiz de otoriter ve baskın karakterler olduğumuz için benim dediğim olsun konusunda bazen uzlaşamıyoruz günün sonunda benim dediğim oluyo🤣 Dışardan aşırı soğuk duygusuz ve nemrut görünür oğlaklar ama vicdanlıdırlar, bebişimizin kalbini duyduğunda ben duygulandım mesela o duygusuz adam ağladı🥲 Para muhabbeti de yapan oğlak erkeği görmedim açıkçası birisi öyle yazmış ama🤔 sadece inanılmaz işkolik biri (tanısığım tüm oğlaklar kadın/erkek işkolik) tatilde bile işle ilgili telefon gelse anında halleder öyle devam ederiz gezimize🤦🏻‍♀️ yükselene de bakmak lazım😄 bu arada herkes kaç demiş ama siz başak erkeği ile tanışmamışsınız sanırım hanımlarr başak erkeği psikopatın tillahı olduğu için diğer tüm burçlar baş tacı olur😬
Oğlak neşeli, esprili, hoşsohbet olmaz. Eşinizin haritasında hava veya ateş burcu baskındır. Toprak grubu baskın oğlaklar tam tersi olur.

Eşim oğlak burcu. Parayı çok sever çok materyalisttir. Bana sen çalışmıyor olsan senle evlenmezdim demişti. Çok kızmıştım sen ne diyorsun diye. Sende çalışan eş istemişsindir bende istedim ne var bunda normal bir istek falan demişti. Ortalama bir oğlak erkeğinin kafasının iöi böyledir. Hem paracı hem de öküz. Dediğinin ne kadar öküzce olduğunu bile anlamaz çünkü duygusal zekası eksiktir sadece mantıkla bakar.
Çok inattır, dediğim dediktir, ketumdur. İçini kolay kolay açmaz. En sıcakkanlı hali bile soğuktur. Çok sadıktır ama güvenilirdir.
Çok da ailecidir. Kısacası olumsuz özellikleri olumlu özelliklerinden fazla. Ben balık burcu olarak çok zorlanıyorum. Kurudum kaldım resmen duygu istiyorum his istiyorum karşımdaki 10 yıllık kalkınma planı yapıyor bana. Ben gökkuşağı istiyorum hayalci zihnimle onda renk yok.
Ayy bende baligim ex oglakti böyle nerdeyse

Güneş burcu karakteri belirler. Duygusal anlamda özellikleri Ay burcuna bakarak anlarız. Aldatma sadakat için Venüs burcuna bakmanız daha doğru olur. Güneş burcu oğlaksa ancak çalışkan/tutumlu/inat/soğuk görünen özellikler büyük ölçüde kişiyle uyumlanacaktır. Diğerleri için sadece yüksek ihtimalle diyebiliriz. Sizleri etiketledim ama direkt size değil herkese cevap olsun. Yalnız herseyinsanlaricin herseyinsanlaricin neden öyle dediniz ki şimdi alındım, gücendim :KK43:

not: keşke öyle biri olsaydım da bu kadar gelen giden hırpalamasaydı beni ve ponçik kalbimi :KK43:
Genel konusmuyorum canim benim karsima cikanlar boyleydi🥲

Kocam oğlak ve işi herşeyden önce geliyor maalesef arkadaşlar doğru yazmış .
Oğlak erkeği gören arkasına bakmadan kaçsın 😕 oğlumda oğlak 😐

Oğlak neşeli, esprili, hoşsohbet olmaz. Eşinizin haritasında hava veya ateş burcu baskındır. Toprak grubu baskın oğlaklar tam tersi olur.
Valla tanıdığım 2 erkek 3 kadın oğlak daha var hiç bahsettiğiniz gibi değiller çok neşeli ve esprili hepsi, dediğim gibi yükseleni vs de etkilidir ama tanıdığım tüm oğlaklar eğlenceli
Aslan burcu tutumlu olamaz. Oglaklar bildiğim kadarı ile genelde tutumlu olur.Sade yaşar.Aslanda asla sadelik yoktur.Gosterisi sever Aslan burcu.
Açıkçası bu biraz karakter meselesi ya ben aslanım evet para harcamayı çok severim ama dozunda, eşim oğlak ama bahsettiğiniz gibi tutumlu falan değil ben dur demesem maaşını aldığı gün abur cubura falan harcayıp gelir🤦🏻‍♀️

Valla tanıdığım 2 erkek 3 kadın oğlak daha var hiç bahsettiğiniz gibi değiller çok neşeli ve esprili hepsi, dediğim gibi yükseleni vs de etkilidir ama tanıdığım tüm oğlaklar eğlenceli

Açıkçası bu biraz karakter meselesi ya ben aslanım evet para harcamayı çok severim ama dozunda, eşim oğlak ama bahsettiğiniz gibi tutumlu falan değil ben dur demesem maaşını aldığı gün abur cubura falan harcayıp gelir🤦🏻‍♀️
Oğlak burcunu o kadar gömdüler ki, ben çevremde böyle oğlaklar görmedim. Kendim de oğlakım. Arkadaşlarım da var çok severim kendilerini. Çok mantıklı, ayakları yere basan, çalışkan, sorumluluk sahibi ve hayattan keyif alan insanlar. Buradaki yorumlara şaşırdım.

Bir oglakla evli yay olarak aman Allah'ın kaç çok sikici kontrolcu bir pikniğe gitcez akşamdan liste yapar herşey kontrolünde olacak inatçı malesef oğlum da oğlak oldu iki oğlak erkeği ile uğraşıp duruyorum
Planlı insanlar iyidir ya 😅 mesela onunla mangal kömürünü almayı unutma ihtimali yoktur 🤣

Oğlak burcunu o kadar gömdüler ki, ben çevremde böyle oğlaklar görmedim. Kendim de oğlakım. Arkadaşlarım da var çok severim kendilerini. Çok mantıklı, ayakları yere basan, çalışkan, sorumluluk sahibi ve hayattan keyif alan insanlar. Buradaki yorumlara şaşırdım.
Kesinlikle katılıyorum. Tanıdığım tüm oğlaklar çok güven veren insanlar annem, eşim, en yakın arkadaşım oğlak çok severim oğlakları. Olumsuz yönleri tabiki var herkes gibi mesela 10 yılın planını yapıyolar hiç an’da kalmıyolar, ben o anın keyfini çıkarırken eşimi 2 saat sonrasının planını anlatırken buluyorum🤣🤣 ya da duygusuz soğuk görünmeleri, işkolik ve mükemmelliyetçi olmaları bence kendilerini çok strese sokuyor çevrelerini de etkiliyor ama dediğim gibi herkesin karakterinde ya da burcunda olumsuz şeyler var. Ben olumlu yönlerini daha baskın buluyorum.

Aa Urfa da mı çalıştınız neresinde ben Urfalıyim yorumlarını da çok beğenirim senin merak ettim umarım güzel anılar kalmıştır burdan cehennem sıcakları dışında:KK66:
Ceylanpınarda çalıştım 6 yıl, ilçe çok vasattı ama dostluklar bambaşkaydı. Çok güzel anılarım var şükür ki, sıcak unutulmaz zaten 🤣

Oğlak erkeğinin en seksi örneği bts Tae ah yirim. Karizma oluyolar. Ama bir tane oğlak burcundan biri vardı arkimin sevgilisi nefret ettim bence oğlak özellikleri taşımıyordu. Tam bir zampara çıkmıştı.
Ama oğlak erkekleri bende oğlak kadını olarak ortak özelliklerimize gelirsek

-Mutlak sadakat
-Sorumluluk bilinci , sabırlı Ama inat tabi ki olmazsa olmaz.
-Evcimenligi de severler ama eğlenmeyi de bilirler.
-Kibar ,entellektuel ve beyefendidir.
-Maddiyatçı ve çalışankandır bazen azcık cimri olabilir.
-Soguk gozukse de ateşlidir kendine has aurası vardır.
Sevdiği kişilere karşı çok düşkün
- Arada karamsar ama olgun bir ruhtur oğlak burcu ❤️‍🔥

Kendisine uyumlu kişilerle çok güzel anlaşır entelektüel , mizahı güzel zeki insanlardan hoşlanır tabi alımlı olması da çok hoşuna gider kadınının.
Oğlak burcu çok mu kıskanç? Kıskançlığını şimdiden belli ediyor.

oğlak burcu erkeğinin aşkla meşkle işi olmuyor. düz mantık insanları oluyorlar. bildikleri tek şey işleri oluyor ama bu, sizi sevmedikleri anlamına gelmiyor. oğlak burcu erkeği sever, sayar, korur. sadece işiyle meşgul olduğu için ve hayatına kolay kolay herkesi almadığı için soğuk görünüyorlar :) şöyle bir şey var belki lazım olur diye paylaşmak istedim: Oğlak Burcu Erkeği Aşk Hayatı
Peki bir oğlak burcundaki erkeği nasıl etkilerim?

X