- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Kocama demiştim 'bu şehirden ayrılıp deniz kenarında yaşamayı düşünmüyor olsan seninle kesinlikle başlamazdım' diyeBen duygu isterim karşımdakinden.Sen çalışmasaydın evlenmezdim çok kırıcı.Zaten bana böyle bir şey derse konuşmayı keserim.
Bende kocamı resmen gömdüm, şimdi toprak atacaklar üstüne canımTakipten çıkayım ben iyisimi, ben gömüldüm kocam gömüldü. Çocuklara sıra gelmeden vınlayayım.
Balık erkekleri çok çapkın olur ama etrafımda ne kadar varsa hepsi nefes alan her dişiye yürüyordu evlerden ırakOff keşke elimde olsa direkt balık olsun derdim
Gerçekten miiii, ben bunu bilmiyordumBalık erkekleri çok çapkın olur ama etrafımda ne kadar varsa hepsi nefes alan her dişiye yürüyordu evlerden ırak
Tencere kapak diyorsun
Oğlak kadını olarak eşime 7 yıl önce ilk evlendiğimiz dönemde demistim ki "evliligimizi iş ortaklığı gibi düşün lütfen "Ay aynen ya eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. O kadar işkoliktir ve işi önemser ki benim de öyle olmamı ister. İşi savsaklayamam, iş yerinde herkesle iyi olmalıyım. Biriyle sıkıntı yaşasam başarısız kabul eder beni, eleştirir durur. Yani bir oğlakla evliyseniz iş ortamında başarılı olmalısınız, herkes sizi sevmeli sanki şirket ortaklığı gibi
Yükselenden de yırtmıyor Yengeç. Düşman başınaTabi ikisi de toprak grubu. Toprak durağandır yani ne bekleniyor ki sabittir düzdür bu insanlar. Ama şöyle bir durum var tek burca kanalize olunmamalı bir bakın yükselenden yırtiyor mu adamlar haha.
Ben oğlak ama yükselen kova ondan enerjik neşeli hareketliyim hava burcu sonuçta hava değişkendir
Evet boğa ve başaklarla çok uyumlu oluyorlar.Başak sadık gibi imajı verir çok güven hissi vs. ama mükemmelliyetciligi çok boş kim mükemmel yahu. Bunlar ıvır zıvır herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor birde. Plan program üzerine kurulu herşeyleri. Nedense oğlağın en uyumlu olduğu burc olarak adlandırılıyor.
Yükselenden de yırtmıyor Yengeç. Düşman başına
Evet tüm kadınlara aşıklardır. Tam bir romeo aynı anda 5 kadına bile kalplerinde yer vardır öyle de koca kalplilerdirGerçekten miiii, ben bunu bilmiyordum
Off keşke elimde olsa direkt balık olsun derdim
Ben de oğlak, yükselenim kova. Enerjik ve gezmeyi seven biriyim. Ordan almışım demekkiTabi ikisi de toprak grubu. Toprak durağandır yani ne bekleniyor ki sabittir düzdür bu insanlar. Ama şöyle bir durum var tek burca kanalize olunmamalı bir bakın yükselenden yırtiyor mu adamlar haha.
Ben oğlak ama yükselen kova ondan enerjik neşeli hareketliyim hava burcu sonuçta hava değişkendir
Başağa yengeç aşırı sinsi ve ayak kaydıran olur. Ölümcül bir birleşim. Uyurken bile tek göz açık olmak lazım 2 burçta aşırı sinsi olur.Yükselenden de yırtmıyor Yengeç. Düşman başına
Evet tüm kadınlara aşıklardır. Tam bir romeo aynı anda 5 kadına bile kalplerinde yer vardır öyle de koca kalplilerdir
Eşim oğlak burcu. Parayı çok sever çok materyalisttir. Bana sen çalışmıyor olsan senle evlenmezdim demişti. Çok kızmıştım sen ne diyorsun diye. Sende çalışan eş istemişsindir bende istedim ne var bunda normal bir istek falan demişti. Ortalama bir oğlak erkeğinin kafasının iöi böyledir. Hem paracı hem de öküz. Dediğinin ne kadar öküzce olduğunu bile anlamaz çünkü duygusal zekası eksiktir sadece mantıkla bakar.
Çok inattır, dediğim dediktir, ketumdur. İçini kolay kolay açmaz. En sıcakkanlı hali bile soğuktur. Çok sadıktır ama güvenilirdir.
Çok da ailecidir. Kısacası olumsuz özellikleri olumlu özelliklerinden fazla. Ben balık burcu olarak çok zorlanıyorum. Kurudum kaldım resmen duygu istiyorum his istiyorum karşımdaki 10 yıllık kalkınma planı yapıyor bana. Ben gökkuşağı istiyorum hayalci zihnimle onda renk yok.
Karşısında teraziye yay varBaşağa yengeç aşırı sinsi ve ayak kaydıran olur. Ölümcül bir birleşim. Uyurken bile tek göz açık olmak lazım 2 burçta aşırı sinsi olur.
Ben balık olduğum için iş umurum değil tembelimdir biraz. Sabah işe ilk gitmek istiyor kurumu biz açıcaz sanki sürükleyerek götürür bana kalsa en son girenle girer ilk çıkanla çıkarımOğlak kadını olarak eşime 7 yıl önce ilk evlendiğimiz dönemde demistim ki "evliligimizi iş ortaklığı gibi düşün lütfen "
Oğlak zor burç gerçekten.Ben balık olduğum için iş umurum değil tembelimdir biraz. Sabah işe ilk gitmek istiyor kurumu biz açıcaz sanki sürükleyerek götürür bana kalsa en son girenle girer ilk çıkanla çıkarım
Birbirinizi tamamlayabilirsiniz belki. Teraziye yay çok enerjik, hayatı yaşamayı seven insanlar olur. Başak-yengeç uyumludur karşısındakine uymak için kendinden ödün verir. Ama 2 tarafın birbirini anlaması için biraz emek vermesi lazım hayata bakışlar farklı çünkü.Karşısında teraziye yay vartabi buldu minnos ponçik burcu elini ayağını kaydırsın