Oğlak Erkeği

Ben duygu isterim karşımdakinden.Sen çalışmasaydın evlenmezdim çok kırıcı.Zaten bana böyle bir şey derse konuşmayı keserim.
Kocama demiştim 'bu şehirden ayrılıp deniz kenarında yaşamayı düşünmüyor olsan seninle kesinlikle başlamazdım' diye (doğu görevi sırasında urfada tanıştık, adam mardinli ben çanakkale)

Tencere kapak diyorsun

Tabi ikisi de toprak grubu. Toprak durağandır yani ne bekleniyor ki sabittir düzdür bu insanlar. Ama şöyle bir durum var tek burca kanalize olunmamalı bir bakın yükselenden yırtiyor mu adamlar haha.
Ben oğlak ama yükselen kova ondan enerjik neşeli hareketliyim hava burcu sonuçta hava değişkendir

Oğlak kadını olarak eşime 7 yıl önce ilk evlendiğimiz dönemde demistim ki "evliligimizi iş ortaklığı gibi düşün lütfen "

Yükselenden de yırtmıyor Yengeç. Düşman başına

Evet boğa ve başaklarla çok uyumlu oluyorlar.

Ben de oğlak, yükselenim kova. Enerjik ve gezmeyi seven biriyim. Ordan almışım demekki

Evet tüm kadınlara aşıklardır. Tam bir romeo aynı anda 5 kadına bile kalplerinde yer vardır öyle de koca kalplilerdir

Mesela murat boz (kendisi balık burcu ) ve şarkısında ne diyor Mecnun olamam ben hiçbirinden cayamamm bennn... (The Fish)

Yani oğlak burcu kadını olarak ben de bu burçta olan bir erkek olsam çalışmayan bir eş istemezdim. Anlattiginiz bir çok özellik var bende de. Dedigimiz dediktir çünkü biz o kararı verene kadar 50 farklı biçimde dusunmusuzdur ve en mantıklısıni karar vermissizdir.

Başağa yengeç aşırı sinsi ve ayak kaydıran olur. Ölümcül bir birleşim. Uyurken bile tek göz açık olmak lazım 2 burçta aşırı sinsi olur.
Karşısında teraziye yay var tabi buldu minnos ponçik burcu elini ayağını kaydırsın

Oğlak kadını olarak eşime 7 yıl önce ilk evlendiğimiz dönemde demistim ki "evliligimizi iş ortaklığı gibi düşün lütfen "
Ben balık olduğum için iş umurum değil tembelimdir biraz. Sabah işe ilk gitmek istiyor kurumu biz açıcaz sanki sürükleyerek götürür bana kalsa en son girenle girer ilk çıkanla çıkarım

Karşısında teraziye yay var tabi buldu minnos ponçik burcu elini ayağını kaydırsın
Birbirinizi tamamlayabilirsiniz belki. Teraziye yay çok enerjik, hayatı yaşamayı seven insanlar olur. Başak-yengeç uyumludur karşısındakine uymak için kendinden ödün verir. Ama 2 tarafın birbirini anlaması için biraz emek vermesi lazım hayata bakışlar farklı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…