Oğlak Erkeği

Ne tür olumsuz özellikleri var?Olumlu özellikleri neler?
Olumlu özellikleri aşırı sadık oluyorlar
Benim annem,kocam,oğlum oğlak Burcu.
Kadın erkek olarak fark ediyor bence
Oğlak erkeklerinde garip bir şeytan tüyü var girdiği ortamda dikkat çekmeyi ve sevilmeyi başarıyorlar.
Olumsuzluk ise inatlari ve aşırı işkolik olmaları yeri geldiğinde takıntı boyutuna gelen işleri olabiliyor o elinde ki iş bitene kadar çevresini de huzursuz ediyorlar.
yarı yolda bırakmazlar karakter olarak değişiyordur tabi biraz da benciller.
Not:kocamı seviyorum keşke yay olsaydı

Erkek arkadaşım oğlak burcu çok merhametli, saygılı, kibar, iyi kalpli ve sadık bir çocuk. Başarılı ve kariyer odaklı.
bazen kavgalarda geçmişi vurma gibi kötü davranışları olabiliyor ama tartışmalarda hemen yumuşuyor en azından benimki böyle

Ayy panda rica ederiim. Ben de çok eğlenmiştim o akşam Baya uzun süredir tarot bakmadım. Bir gün istersen özelden yaz ona da bakarım ama onda çıkar garantisi vermiyorum

Aaa bende tarota basladim. Ama yorumlayamiyorum. Fikrini almak isterim bu konuda. Youtubedan bakayim biraz dedim millet destan yaziyor

İyyy babam oğlak, annem ikizler, ben aslan ve masum kardeşim yengeç ev bu üçlü ile hop oturup hop kalkıyor kardesimde napıyor bu değişikler diye bakıyor.
Babam çok çalışkan, inatçı , planlı, iltifat hediye falan ona göre gereksiz gelir. Dediğim dedik biri, en doğrusunu o bilir. Ama sen belki yükselenden kurtarırsın durumu

hanımefendi kibar ağır kadınları sever sevdimi güzel sever prenses gibi hissettirir ama önce arkadaş olmanız lazım bi süre tanımak için .

Ben de Aslan burcuyum ve su an hoslandigim bey Oglak, 3 aydir tanisiyoruz ve gecen ilk opucugumu aldim beni cok begendiginu soyledi ve ayni dediginiz gibi iskolik ve cok caliskan. Ama arkadaslar sadik degil midir bu burc?? Ya da nasil kizlardan daha cok hoslanirlar nasil davraniyim? Yukseleni yengec ay burcu, venusu, mars akrep.

Sadakatsiz evet kaç.

Bu burç bilgisini sen buldun değil mi bir erkek bu kadar bilemez yaa burcum Öküz der geçer.
Yükselen yengeç ise aldatması pek olası değil evcimik, bağlı ,duygusal olur yengecler. Ama genel kanı oğlak burcu sadakatli deniliyordu ama cayır cayır aldatiyormuş skandal.
Çok sadık burcuz normal de.

Ay burclara inanmiyor kendisi, sordugumda burcunu bilmiyordu e tabi iş başa düstü ve dogum saatini sormasini rica ettim annesine ve tum haritayi hatta sinastri haritasini cikarttim shahsjsbsh. Ay hadi bakalim bismillah simdi venus retro iliskiye zaten baslanmaz da.. artik nereye varirsa diyelim . Tek gordugum ciddi gorunumlu ama duygusal bir de iskolik oldugunu da itiraf ediyor. Ben ise baya enerjik yerinde duramayan bi tipim. Yaninda cocuk kaliyorum 2 yas buyuk olmama ragmen

Oo hemen anladım süpersin.
Oğlak sıkıcı diyenlere bakma sevdiği insanlara yaavs yavaş iç ruhunu gösteriyo bilmiyorum ben toprak, hava ,ateş enerjili biriyim iç eğlencem sonra çıkıyor ortaya duruma göre alışana kadar kisiye. Oğlak olmama rağmen aşırı eğlenceliyim. Çok önyargı var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…