- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Olumlu özellikleri aşırı sadık oluyorlarNe tür olumsuz özellikleri var?Olumlu özellikleri neler?
2007-2013 arasında çalıştım ben.Benim arkadaşlarımdan 3 kişi de Ceylanpınar da öğretmendi...
Ayy panda rica ederiim. Ben de çok eğlenmiştim o akşamSiz benim burcumuda yorulamistiniz baya uzun zaman oldu. Tekrar teşekkür etmek istedim :)
Ayy panda rica ederiim. Ben de çok eğlenmiştim o akşamBaya uzun süredir tarot bakmadım. Bir gün istersen özelden yaz ona da bakarım ama onda çıkar garantisi vermiyorum
Aaa bende tarota basladim. Ama yorumlayamiyorum. Fikrini almak isterim bu konuda. Youtubedan bakayim biraz dedim millet destan yaziyor
Onlar bu tarihlerden çok sonraydı...2007-2013 arasında çalıştım ben.
Peki bir oğlak burcundaki erkeği nasıl etkilerim?
hanımefendi kibar ağır kadınları sever sevdimi güzel sever prenses gibi hissettirir ama önce arkadaş olmanız lazım bi süre tanımak için .Merhaba,umarım iyisinizdir.Benim hoşlandığım biri var.Dışarıdan bakıldığında sert biridir ama kalbi,merhameti çok güzel.Kendisi oğlak burcu.Oğlak burcu bir erkekle ilişki yaşayanlar oğlak burçları nelerden hoşlanır,nasıl kadınlar onlara çekici gelir ?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bazen o kadar duygusuz geliyor ki.Duygusal adam mı değil mi bilmiyorum.hanımefendi kibar ağır kadınları sever sevdimi güzel sever prenses gibi hissettirir ama önce arkadaş olmanız lazım bi süre tanımak için .
biraz ketumluğu vardırBazen o kadar duygusuz geliyor ki.Duygusal adam mı değil mi bilmiyorum.
Sadakatsiz evet kaç.Ben de Aslan burcuyum ve su an hoslandigim bey Oglak, 3 aydir tanisiyoruz ve gecen ilk opucugumu aldim beni cok begendiginu soyledi ve ayni dediginiz gibi iskolik ve cok caliskan. Ama arkadaslar sadik degil midir bu burc?? Ya da nasil kizlardan daha cok hoslanirlar nasil davraniyim? Yukseleni yengec ay burcu, venusu, mars akrep.
Sadakatsiz evet kaç.
Heleki aslan burcu ve oğlakEyvah eyvaaah, yine situationship icine atmisim kendimi... valla cok dikkatli adimlarla ilerleyecegim, ciddi iliski dusunmeyeyim o zaman, yorumlarda da pek guzel seyler yazilmamis. Aklimda kalsin bu. Sagolun
Bu burç bilgisini sen buldun değil miBen de Aslan burcuyum ve su an hoslandigim bey Oglak, 3 aydir tanisiyoruz ve gecen ilk opucugumu aldim beni cok begendiginu soyledi ve ayni dediginiz gibi iskolik ve cok caliskan. Ama arkadaslar sadik degil midir bu burc?? Ya da nasil kizlardan daha cok hoslanirlar nasil davraniyim? Yukseleni yengec ay burcu, venusu, mars akrep.
Bu burç bilgisini sen buldun değil mibir erkek bu kadar bilemez yaa burcum Öküz der geçer.
Yükselen yengeç ise aldatması pek olası değil evcimik, bağlı ,duygusal olur yengecler. Ama genel kanı oğlak burcu sadakatli deniliyordu ama cayır cayır aldatiyormuş skandal.
Çok sadık burcuz normal de.
Heleki aslan burcu ve oğlak
Adil yıldırımın videolarını izle hajajaja
Ay burclara inanmiyor kendisi, sordugumda burcunu bilmiyordu e tabi iş başa düstü ve dogum saatini sormasini rica ettim annesineve tum haritayi hatta sinastri haritasini cikarttim shahsjsbsh. Ay hadi bakalim bismillah simdi venus retro iliskiye zaten baslanmaz da.. artik nereye varirsa diyelim . Tek gordugum ciddi gorunumlu ama duygusal bir de iskolik oldugunu da itiraf ediyor. Ben ise baya enerjik yerinde duramayan bi tipim. Yaninda cocuk kaliyorum 2 yas buyuk olmama ragmen