- 20 Şubat 2019
- 1.304
- 2.549
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Bak az önce piknikte geldim yeni bir kızla tanıştım eşi oğlak biz geri iade edemiyoruz diye aglasiyorduk emin misin:)Peki bir oğlak burcundaki erkeği bak
Etkileyemezsin, Kendin ol, ilgisini çekersen zaten kapılır gider, yapmacık hareketleri çabuk çözüyorlar. Özel çaba harcamanı önermemPeki bir oğlak burcundaki erkeği nasıl etkilerim?
Sen dediysen doğrudur, şu an ikna oldum ben, hayat tecrübene güveniyorum.Belamı bulmak istediğimde oğlağa yönelirim.
Kadını erkeği farklıdır. Oğlak kadınları kuralcı ve disiplinlidir severim bu huylarını. Sözünün eridir burnu yere düşse eğilip almaz birde kendi ezer geçer. Toprak grupları cinsellikte sınırsızdır dokunamadığı herşeye dokunmak tatmak isterler özellikle boğa ve oğlak.Sen dediysen doğrudur, şu an ikna oldum ben, hayat tecrübene güveniyorum.
Bir oğlak olarak içeriden bakınca anlayamıyor insan
vay beİntihar ediyorum kız görmüyor musun
Umarım etkilenir,kaliteli bir adam çünkü .Etkileyemezsin, Kendin ol, ilgisini çekersen zaten kapılır gider, yapmacık hareketleri çabuk çözüyorlar. Özel çaba harcamanı önermem
Neden ki ?Bak az önce piknikte geldim yeni bir kızla tanıştım eşi oğlak biz geri iade edemiyoruz diye aglasiyorduk emin misin:)
Gösterişi seven bir yapım yok,sadelik hoşuma gidiyor.Aslan burcu tutumlu olamaz. Oglaklar bildiğim kadarı ile genelde tutumlu olur.Sade yaşar.Aslanda asla sadelik yoktur.Gosterisi sever Aslan burcu.
Şu an bana sadece ruhsuz geliyor.Heyecab belirtisi yok.Düz bir adam.Duygusal yapısı var ama herkese göstermiyor.Hayatımda oğlak erkeği kadar paragöz ve dümdüz başka adam türü görmedim. Ruhsuz, duygusuz, estetikten yoksun, maddeci ve bencil tiplerdi hepsi. Varsa yoksa iş, kariyer vs.
İlk aşkım oğlaktı. Kibirli herif, beni sinir hastası etmişti.
İnşallah tez zamanda diğer olumsuz yönlerini de erkenden fark edersinizŞu an bana sadece ruhsuz geliyor.Heyecab belirtisi yok.Düz bir adam.Duygusal yapısı var ama herkese göstermiyor.
Aslında tüm nedenleri kendin yazmışsın kendi yorumlarını 10 la çarp evlenince böyle olacak :)Neden ki ?
Aman Allahım korkutucu .Aslında tüm nedenleri kendin yazmışsın kendi yorumlarını 10 la çarp evlenince böyle olacak :)
Çok tatlı,beyefendi gibi duruyor şimdilik.İnşallah tez zamanda diğer olumsuz yönlerini de erkenden fark edersiniz
Size yazık olmasın.
Ne tür olumsuz özellikleri var?Olumlu özellikleri neler?Kocam oğlak ve işi herşeyden önce geliyor maalesef arkadaşlar doğru yazmış .
Oğlak erkeği gören arkasına bakmadan kaçsınoğlumda oğlak
Oğlaklar nasıl kadınlara aşık olurlar,ne severler?Kesinlikle katılıyorum. Tanıdığım tüm oğlaklar çok güven veren insanlar annem, eşim, en yakın arkadaşım oğlak çok severim oğlakları. Olumsuz yönleri tabiki var herkes gibi mesela 10 yılın planını yapıyolar hiç an’da kalmıyolar, ben o anın keyfini çıkarırken eşimi 2 saat sonrasının planını anlatırken buluyorumya da duygusuz soğuk görünmeleri, işkolik ve mükemmelliyetçi olmaları bence kendilerini çok strese sokuyor çevrelerini de etkiliyor ama dediğim gibi herkesin karakterinde ya da burcunda olumsuz şeyler var. Ben olumlu yönlerini daha baskın buluyorum.
Benim arkadaşlarımdan 3 kişi de Ceylanpınar da öğretmendi...Ceylanpınarda çalıştım 6 yıl, ilçe çok vasattı ama dostluklar bambaşkaydı. Çok güzel anılarım var şükür ki, sıcak unutulmaz zaten
Valla güven veren, dürüst, neşeli ve eğlenceli olduğumu bu yüzden onu rahatlattığımı mutlu ettiğimi söyler eşim. Bu biraz kişiye bağlı bence burçtan ziyadeOğlaklar nasıl kadınlara aşık olurlar,ne severler?
Güneş burcu karakteri belirler. Duygusal anlamda özellikleri Ay burcuna bakarak anlarız. Aldatma sadakat için Venüs burcuna bakmanız daha doğru olur. Güneş burcu oğlaksa ancak çalışkan/tutumlu/inat/soğuk görünen özellikler büyük ölçüde kişiyle uyumlanacaktır. Diğerleri için sadece yüksek ihtimalle diyebiliriz. Sizleri etiketledim ama direkt size değil herkese cevap olsun. Yalnız @herseyinsanlaricin neden öyle dediniz ki şimdi alındım, gücendim
not: keşke öyle biri olsaydım da bu kadar gelen giden hırpalamasaydı beni ve ponçik kalbimi