- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.769
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Hemen anlıyorum yapmacık ve abartılı tipleri.O yapaylık da çok itici gelir bana, senin de öyle mi?
Ay balıklar da çok mıymıy geliyor bana, ben dayanamazdımOff keşke elimde olsa direkt balık olsun derdim
Canım cidden analizlerin muhteşemöğretmen olmaninda etkisi var sanırım ve oglak burcu zekiligi
Ben zamaninda 3 oglak erkegini kesimhaneye gonderdim mutluyumBen de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Ben de kıskanç tipleri hemen anlıyorum ve hiç hazzetmem kıskanç insanlardan. O kadar kıskanıyorsan buyur sen de yap değil mi, misal.Hemen anlıyorum yapmacık ve abartılı tipleri.
Bir de şey vardır:
Bir insandan sebepsiz yere gıcık oluyor, uzak durmak istiyorsam mutlaka nefret edeceğimi bildiğim bir davranışı çıkar, radar gibiyim
Ben de sana bayılıyorum, güzel enerjin varSana bayiliyorum
Yani bende balığım biraz değişiğimdir. Kendim gibi biriyle evli olsam 2 günde aç açıkta kalırdık param varsa harcarım çünkü hesabım yoktur, aklıma estiği gibi davranırım. Karşımdaki pragmatist olunca ayaklarım yere basıyor. Beni kendi halime bıraksalar uçar giderimOğlak zor burç gerçekten.
Allah sabır versin ne diyeyim
Aynen, taş koyup laf söyleyeceğine daha iyisini yap.Ben de kıskanç tipleri hemen anlıyorum ve hiç hazzetmem kıskanç insanlardan. O kadar kıskanıyorsan buyur sen de yap değil mi, misal.
Ay sen de kendine zarar bir insansın ya, oğlağa başak dediğin obsesisflik sınırında bir hayat demek. Senden bir tane de benim evde var, şu an 9 yaşında aşırı dağınık ve kuralsız, ama inanılmaz hırslı, yapamadığında sinir krizi geçiriyor, dönüşüm geçirmesini bekliyorum. Bir oğlak kadını olarak oğlağa başak bir kız annesi olmak hayal ettiğim son şey bile değildi. Geleceğinden çok korkuyorum.Hayat iste hep denge işi.deryadenizzz
Çocuğum henuz yok , ama hep derim ki balık olmasin dabalik burcu bana cok melankoli geliyor.
Benim burcum oglak yukselenim başak
Eşim de terazi , çok şükür şimdilik adami delirtmedim , umuyorum daha da delirmez
Dua et yükseleni başak olmasın, benimki olduŞaka bi yana, bebisim ocakta dogacak bir oglak erkegi
Lutfen iyi seyler yazin
Yukseleniyle yumusatabilir miyiz acaba, doktorumla dogum saatimi konusmam gerek
Hatırlıyorum sandalyeyi, çok güzeldiAynen, taş koyup laf söyleyeceğine daha iyisini yap.
Burada profilimde kendi ördüğüm bir sandalye var. Aynı resmi instagrama koymuştum. Takipleştiğimiz bir hobi sayfasından yorum yazmış uyuz 'sandalyeyi önce beyaza boyasaydınız daha iyi olurdu' diye.ulan eline sağlık diyemiyorsan kapa çeneni, ben komple mutfak dolabı boyamış insanım sandalye boyamaya mı üşeneceğim, onun orijinalliği orada zaten. Kibarca engelledim kendisini hadsiz insan hiç sevmem
Evet zıt olunca dengeliyor kendim gibi biriyle yapamazdım.Balık burcu çocuğunuz olursa büyük ihtimal anlamayabilirsiniz kafasının içini size farklı gelir. Biraz öyleyiz valla depresif şarkı açıp efkarlanmayı çok severimHayat iste hep denge işi.deryadenizzz
Çocuğum henuz yok , ama hep derim ki balık olmasin dabalik burcu bana cok melankoli geliyor.
Benim burcum oglak yukselenim başak
Eşim de terazi , çok şükür şimdilik adami delirtmedim , umuyorum daha da delirmez
Ay sen de kendine zarat bir insansın ya, oğlağa başak dediğin obsesisflik sınırında bir hayat demek. Senden bir tane de benim evde var, şu an 9 yaşında aşırı dağınık ve kuralsız, ama inanılmaz hırslı, yapamadığında sinir krizi geçiriyor, dönüşüm geçirmesini bekliyorum. Bir oğlak kadını olarak oğlağa başak bir kız annesi olmak hayal ettiğim son şey bile değildi. Geleceğinden çok korkuyorum.
Ay başak esim zatenDua et yükseleni başak olmasın, benimki oldu
Buradan da olsa sizi tanıdığıma sevindim sevgili balık burcuEvet zıt olunca dengeliyor kendim gibi biriyle yapamazdım.Balık burcu çocuğunuz olursa büyük ihtimal anlamayabilirsiniz kafasının içini size farklı gelir. Biraz öyleyiz valla depresif şarkı açıp efkarlanmayı çok severimeşim uzaylı gibi bakar bu napıyor diye Eşiniz size uyuyor sanırım teraziler uyumlu olur. Oğlaklara biraz uyumlu insan lazım.