- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.394
- 27
-
- Konu Sahibi 777mutluluk
Neden ki ?Canım arkanı dön ve bakmadan kaç.
Bir müzik öğretmeni vardı bizim okulda, iki lafından biri şurda sahne aldım şu kadar kazandım şu şu kadar kazanıyor. Şu kadar benzin koydum şu kadar ödedim. Para para para.Neden ki ?
Hep para mı düşünüyorlar yani ?Bir müzik öğretmeni vardı bizim okulda, iki lafından biri şurda sahne aldım şu kadar kazandım şu şu kadar kazanıyor. Şu kadar benzin koydum şu kadar ödedim. Para para para.Bu kadar da olmaz be kardeşim. Tamam oglaksınız okey bu kadar da maddiyatci olmayın ya
Eyvah,ben de inatçı biriyim.Nasıl yolunu buluruz ki ?Tam keçi, Allah başka dert vermesinsabır dilerim
Bilemiyorum ben Teraziye yay'ım. Bana çok hayatsız geliyorlarHep para mı düşünüyorlar yani ?
Valla bulamazsın canımEyvah,ben de inatçı biriyim.Nasıl yolunu buluruz ki ?
Ben de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?Valla bulamazsın canımaslan burcu olarak oğlaktan bihtim
Bazen bana da öyle geliyor,sanki hiçbir şeye heyecan duymuyor gibi.Bilemiyorum ben Teraziye yay'ım. Bana çok hayatsız geliyorlar.
İşkolik değil,hatta pazartesi ilk iş günü olacakÖnce iş sonra sonra aşk. Bizim bir hoca vardı düğününde bile iş güçle uğraşıyordu.
Aslanlara bayılıyorum ne cimrilik ne bir şey. Kaliteli yaşayan insanlar. Eli sıkı Oğlaklarla nasıl olur bilemiyorumBen de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Ben hiç tutumlu biri de değilim,para nasıl tutulur bilmem .Aslanlara bayılıyorum ne cimrilik ne bir şey. Kaliteli yaşayan insanlar. Eli sıkı Oğlaklarla nasıl olur bilemiyorum
Çok tatlısınız yaBunun burçla ilgisi yok be kuşum
YAnnına yakışıyora gir koluna
Paramı tutsun diyorsan iyi bir partner olabilirBen hiç tutumlu biri de değilim,para nasıl tutulur bilmem .