Oğlak Erkeği

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.394
27
Merhaba,umarım iyisinizdir.Benim hoşlandığım biri var.Dışarıdan bakıldığında sert biridir ama kalbi,merhameti çok güzel.Kendisi oğlak burcu.Oğlak burcu bir erkekle ilişki yaşayanlar oğlak burçları nelerden hoşlanır,nasıl kadınlar onlara çekici gelir ?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bir müzik öğretmeni vardı bizim okulda, iki lafından biri şurda sahne aldım şu kadar kazandım şu şu kadar kazanıyor. Şu kadar benzin koydum şu kadar ödedim. Para para para. Bu kadar da olmaz be kardeşim. Tamam oglaksınız okey bu kadar da maddiyatci olmayın ya

Hep para mı düşünüyorlar yani ?

Oglak burcu hem de erkegi aman allahim
Beni astrolojiye inandiran burc sjsj kac kac.
Bi sevgilim vardi evet full time para pul donuyo kafada iskolikler baya seviyolar calismayi para kazanmayi evlenirseniz muhtemelen para sorunu cekmezsiniz fakaaaat, yorucu, sıkıcı, surekli evde pineklemeci, bazilari gezgin ama net es durumundan onlara kalsa evde duralim yani bk mu var disarda kafasinda, sekse duskun, aldatmaya meyilli (yuksek oranda meyilli), bencil tipler.
Hic baslama. Kuzenimi sildim hayatimdan oglak burcu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…