Oğlak Erkeği

Sen dediysen doğrudur, şu an ikna oldum ben, hayat tecrübene güveniyorum.

Bir oğlak olarak içeriden bakınca anlayamıyor insan
Kadını erkeği farklıdır. Oğlak kadınları kuralcı ve disiplinlidir severim bu huylarını. Sözünün eridir burnu yere düşse eğilip almaz birde kendi ezer geçer. Toprak grupları cinsellikte sınırsızdır dokunamadığı herşeye dokunmak tatmak isterler özellikle boğa ve oğlak.

Erkekleri despot yapıdadır insanlar duygusal değil derler ama yanlıs çok yüksek yoğun duygudan dolayı despot görünürler aslında, çok çalışkan ve para yönetmesini iyi bilirler. Belamı oksuyorlar ama nasıl güzel.....

Hayatımda oğlak erkeği kadar paragöz ve dümdüz başka adam türü görmedim. Ruhsuz, duygusuz, estetikten yoksun, maddeci ve bencil tiplerdi hepsi. Varsa yoksa iş, kariyer vs.
İlk aşkım oğlaktı. Kibirli herif, beni sinir hastası etmişti.

Hayatımda oğlak erkeği kadar paragöz ve dümdüz başka adam türü görmedim. Ruhsuz, duygusuz, estetikten yoksun, maddeci ve bencil tiplerdi hepsi. Varsa yoksa iş, kariyer vs.
İlk aşkım oğlaktı. Kibirli herif, beni sinir hastası etmişti.
Şu an bana sadece ruhsuz geliyor.Heyecab belirtisi yok.Düz bir adam.Duygusal yapısı var ama herkese göstermiyor.

Kesinlikle katılıyorum. Tanıdığım tüm oğlaklar çok güven veren insanlar annem, eşim, en yakın arkadaşım oğlak çok severim oğlakları. Olumsuz yönleri tabiki var herkes gibi mesela 10 yılın planını yapıyolar hiç an’da kalmıyolar, ben o anın keyfini çıkarırken eşimi 2 saat sonrasının planını anlatırken buluyorum🤣🤣 ya da duygusuz soğuk görünmeleri, işkolik ve mükemmelliyetçi olmaları bence kendilerini çok strese sokuyor çevrelerini de etkiliyor ama dediğim gibi herkesin karakterinde ya da burcunda olumsuz şeyler var. Ben olumlu yönlerini daha baskın buluyorum.
Oğlaklar nasıl kadınlara aşık olurlar,ne severler?

Güneş burcu karakteri belirler. Duygusal anlamda özellikleri Ay burcuna bakarak anlarız. Aldatma sadakat için Venüs burcuna bakmanız daha doğru olur. Güneş burcu oğlaksa ancak çalışkan/tutumlu/inat/soğuk görünen özellikler büyük ölçüde kişiyle uyumlanacaktır. Diğerleri için sadece yüksek ihtimalle diyebiliriz. Sizleri etiketledim ama direkt size değil herkese cevap olsun. Yalnız @herseyinsanlaricin neden öyle dediniz ki şimdi alındım, gücendim :KK43:

not: keşke öyle biri olsaydım da bu kadar gelen giden hırpalamasaydı beni ve ponçik kalbimi :KK43:

Siz benim burcumuda yorulamistiniz baya uzun zaman oldu. Tekrar teşekkür etmek istedim :)

X