Ben aslanım kocam oğlak yükselenlerin alçalanların etkisini bilemicem Bendeki versiyonu inat değil
çok kavga etmişizdir ama benim rahatsız olduğum şeylerden çıkmıştır onun daha bir sebeple kavga çıkardığını görmedim hiç sorun olarak gördüğü birşey olmadı henüz
sorun kavga sevmez.
Kavgayı bi güzel ederiz tartışırız sonra o gönül almaya gelir yılışır falan
En aevdiğim yanı herkese karşı destekler arkamda durur ailesiyle ilgili bir durum olsa çatır çatır konuşur pasif kalmaz.
Kesinlikle cimri değil hesabını kitabını bilir elindekini harcar gezmeyi benden cok sever ve bunu bizle yapar hep, kendi evinde tembeldir yatmayı sever ama düzenlidir. Yakınlarının yanında rahattır diğer kişilere karşı buzhane. Hareketleri sadık ama içini bilemicem. Yapısında aşk böcekliği yok ha aslında isteyince gayet oluyorlar sevgiliyken neler nelerrrr destanlar,ilgiler,hediyeler,şarkılar bunalmıştım artık evlenince özüne döndü bitti
ama bunda bende etkenim çünkü bende geri duran biriyim. Yani baskın olursanız daha az üzülürsünüz ama ipleri verirseniz üzücü bi ilişki olabilir. Sizin neşenizi baskılamaya çalışmazsa onun soğuk duruşu sizin yanınızda değişebilir zamanla bizde ikimizinde karakteri benzer olduğu için öyle ciddi devam ediyor genelde ama cıvıttığımız anlarda oluyor hatta ben yüz versem dahada kıvama gelir.