Oğlak Erkeği

Ben aslanım kocam oğlak yükselenlerin alçalanların etkisini bilemicem Bendeki versiyonu inat değil
çok kavga etmişizdir ama benim rahatsız olduğum şeylerden çıkmıştır onun daha bir sebeple kavga çıkardığını görmedim hiç sorun olarak gördüğü birşey olmadı henüz 😶 sorun kavga sevmez.
Kavgayı bi güzel ederiz tartışırız sonra o gönül almaya gelir yılışır falan
En aevdiğim yanı herkese karşı destekler arkamda durur ailesiyle ilgili bir durum olsa çatır çatır konuşur pasif kalmaz.
Kesinlikle cimri değil hesabını kitabını bilir elindekini harcar gezmeyi benden cok sever ve bunu bizle yapar hep, kendi evinde tembeldir yatmayı sever ama düzenlidir. Yakınlarının yanında rahattır diğer kişilere karşı buzhane. Hareketleri sadık ama içini bilemicem. Yapısında aşk böcekliği yok ha aslında isteyince gayet oluyorlar sevgiliyken neler nelerrrr destanlar,ilgiler,hediyeler,şarkılar bunalmıştım artık evlenince özüne döndü bitti 💔 ama bunda bende etkenim çünkü bende geri duran biriyim. Yani baskın olursanız daha az üzülürsünüz ama ipleri verirseniz üzücü bi ilişki olabilir. Sizin neşenizi baskılamaya çalışmazsa onun soğuk duruşu sizin yanınızda değişebilir zamanla bizde ikimizinde karakteri benzer olduğu için öyle ciddi devam ediyor genelde ama cıvıttığımız anlarda oluyor hatta ben yüz versem dahada kıvama gelir.
Kocanla birbirimize çok benziyoruz 🤣

Hatırlıyorum sandalyeyi, çok güzeldi 😍 Hiç kıskançlık duymam, aksine takdir ederim. Sanırım bu sebepten, hemen anlıyorum kıskanan insanları.
Sağ ol 😊 Çok özendiğim insanlar var hep takdir ederim, özellikle yüzlerine de söylerim, söylemekten de keyif alırım, samimi övgü insanları mutlu eder çünkü, ama kıskanmam, bence gereksiz bir duygu.

Kocanla birbirimize çok benziyoruz 🤣
Benimde ettiğim kavgaların tek sebebi ana teması tamam ikimizde soğuk geri duran insanlarızda sen böyle değildin beni kandırdın biraz kendine gel ilgi alaka tatlı sözler düzelsin ben yapamıyorum sen yap 1 hafta uğraşıyor ben yapmayınca yine özüne dönüyor haklı yani oda karısı biraz cıvıl cıvıl olsun tatlı dilli falan olsun istiyordur neticede 😁 Ama cidden sorun çıkartmıyor olması çok güzel hiç bi konuda kendimi sıkıntıya girecek gibi hissetmiyorum ben çıkarınca onada kızıyor o kötü 🤣

Eşim oğlak. Güvenilir bir insandir,asla doğrumu söylüyor diye düşünmem,iyi bir babadır, çocukla benden daha fazla ilgilenir,evden işe işten eve gider, bizim dışımızda bir hayati eğlencesi yoktur. Arkadaşları çağırır bazen ben git derim o gitmez. Yani böyle bakınca ideal bir eş. Ama çok zor huyları da var. Küçük meseleleri büyütür, saatlerce tartışabilir, sürekli can sıkıcı bir detay bulup hem kendini hem beni darlar. Sürekli nasihat eder. Evliliğin ilk yılları sürekli para konuşurdu o huyunu bıraktı çok şükür. Öyle yani. Senin ne istediğine bağlı birazda.

Şaka bi yana, bebisim ocakta dogacak bir oglak erkegi 😬
Lutfen iyi seyler yazin 🫠
Yukseleniyle yumusatabilir miyiz acaba, doktorumla dogum saatimi konusmam gerek 🤣

Ay sağlıkla gelsin öncelikle ❤️ umarım yukselenden kova- ikizler -yay falan alır nedeni entelektüel eğlenceli olmaları sanata yatkın olmaları. 🤣

Benimde ettiğim kavgaların tek sebebi ana teması tamam ikimizde soğuk geri duran insanlarızda sen böyle değildin beni kandırdın biraz kendine gel ilgi alaka tatlı sözler düzelsin ben yapamıyorum sen yap 1 hafta uğraşıyor ben yapmayınca yine özüne dönüyor haklı yani oda karısı biraz cıvıl cıvıl olsun tatlı dilli falan olsun istiyordur neticede 😁 Ama cidden sorun çıkartmıyor olması çok güzel hiç bi konuda kendimi sıkıntıya girecek gibi hissetmiyorum ben çıkarınca onada kızıyor o kötü 🤣
Belki o zamanlar erosla çarpışmıştı adam, kırma zavallıyı, kırılınca geçmiyor acısı 🤣

Ko
Merhaba,umarım iyisinizdir.Benim hoşlandığım biri var.Dışarıdan bakıldığında sert biridir ama kalbi,merhameti çok güzel.Kendisi oğlak burcu.Oğlak burcu bir erkekle ilişki yaşayanlar oğlak burçları nelerden hoşlanır,nasıl kadınlar onlara çekici gelir ?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Konularimi okuyarak bakabilirsin ne kadar narsist bencil olduğunu zamanla ogrenirsin çok merhametli görünür ailesine öyledir çok ilgilidir ama bı yerden sonra özüne döner:) tövbe artik

Ya büyük oğlum oğlak şöyle bir bakayım dedim 🤣🤣içim açıldı o nedir 🤣🤣 simdilik minik ergen ama bazı olumsuz diye sayılan özelliklere ay hadi İnşallah dedim mesela :)) iskolik denmiş bu çocuk tam birrrrrr üşengeç 🤦🏽‍♀️paraci denmiş annem bu çok savurgan umru değil hayat .. heyecansız demiş heh işte bu tam o 😬😬

Ben de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Ben aslanım eşim oğlak burcu😅 bir kavga ederiz evlere şenlik asla kimse alttan almaz geri adım atmaz 10 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi sarılır ya da film izleyelim mi vs der normale döneriz. Çok eğlenceli bi çiftiz ama uyumluyuz, zaten genel olarak oğlak erkeği de aslan kadını da çok neşeli esprili hoş sohbet olur. Sadece ikimiz de otoriter ve baskın karakterler olduğumuz için benim dediğim olsun konusunda bazen uzlaşamıyoruz günün sonunda benim dediğim oluyo🤣 Dışardan aşırı soğuk duygusuz ve nemrut görünür oğlaklar ama vicdanlıdırlar, bebişimizin kalbini duyduğunda ben duygulandım mesela o duygusuz adam ağladı🥲 Para muhabbeti de yapan oğlak erkeği görmedim açıkçası birisi öyle yazmış ama🤔 sadece inanılmaz işkolik biri (tanısığım tüm oğlaklar kadın/erkek işkolik) tatilde bile işle ilgili telefon gelse anında halleder öyle devam ederiz gezimize🤦🏻‍♀️ yükselene de bakmak lazım😄 bu arada herkes kaç demiş ama siz başak erkeği ile tanışmamışsınız sanırım hanımlarr başak erkeği psikopatın tillahı olduğu için diğer tüm burçlar baş tacı olur😬

Bir oglakla evli yay olarak aman Allah'ın kaç çok sikici kontrolcu bir pikniğe gitcez akşamdan liste yapar herşey kontrolünde olacak inatçı malesef oğlum da oğlak oldu iki oğlak erkeği ile uğraşıp duruyorum

Kocama demiştim 'bu şehirden ayrılıp deniz kenarında yaşamayı düşünmüyor olsan seninle kesinlikle başlamazdım' diye 🤣🤣🤣 (doğu görevi sırasında urfada tanıştık, adam mardinli ben çanakkale)
Aa Urfa da mı çalıştınız neresinde ben Urfalıyim yorumlarını da çok beğenirim senin merak ettim umarım güzel anılar kalmıştır burdan cehennem sıcakları dışında:KK66:

Eşim oğlak,nadiren dediğim dedik oluyor,bir de patavatsızlığı oluyor bazen düşünmeden konuşuyor.Onun harici her ortamda kendini sevdirir sıcak kanlidir.İlimlidir,cimriligi yoktur ama bu beraber olunan burçla mi alakali yoksa oğlagin kendisiyle mi bilemedim😃

X