Öfkemden, delirecek gibiyim!Aldatıldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukatınızla konuşmadan hiçbir şey yapmayın. Elinizde büyük bir koz var, ortalığa saçmayın. Eşinizin cinsel yönelimiyle ilgili şu anda tanıdığınız kimseye bir şey anlatmayın ki koz olarak kalsın. Ortalığa saçılırsa iş çok uzar ve inanın bir an önce bitseydi diye dua edersiniz. Soğukkanlı olun yeter.

yaşınız 31 görünüyor. 13 yaşında mı evlendiniz? eğer öyleyse belki de ikiniz de çok çok genç olduğunuz için durumu anlayamadınız. yani eşiniz cinsel yönelimini bastırabileceğini sandı siz de onu anlayamadınız, öyle mi acaba?
bunun konuyla ilgisi de şöyle eşiniz en başından beri belli bir niyetle size yaklaşmamış olabilir. tabular, baskılar yüzünden insanlar yönelimlerini kendileri bile çok erken fark edemeyebilir, direnmeye bastırmaya 'normal' olmaya çalışabilir. başlangıçta en azından olabildiğince dürüst yaklaşmış olabilir. sonradan da hep benzer hikayeler özetle 'ya ben seninle mutlu değilim. seni sevmiyorum. sorun sende değil bende. çünkü ben aslında biseksüelim ya da eşcinselim. ayrılmak istiyorum.' demenin binden fazla yolunu bulan gördüm ama direkt söyleyene henüz rastlamadım, duymadım.

Adam eşcinsel gibi düşündüm ben. Yıllarca o da anlayamadı belki çözemedi kendi içinde.
Anlayınca da gece hayatı ve alkolle uzak durarak sorunu geçiştirmiş.
Başka bir ülkede yaşıyor olsaydık belki açıkça kendini ifade eder sizden boşanırdı.
Ama bu ülkede onun da nasıl bir baskı altında olduğunu anlamak zor değil.
3 yıldır psikolojik destek alıyorum demişsiniz terapistinizi bi gözden geçirin derim belki daha farklı biriyle görüşmeniz gerekiyordur.
Çocuğunuzu korumaya odaklanın bu süreçte onun en az hasarı alması mühim olan.

Çocukluğum, gençliğim, ders çalışmakla geçti. Üniversite 2 sınıfta da, onunla tanıştım. O zamana kadar bir kaç flörtüm oldu ama hep kısa süreliydi. Onunla flörtüm devam etti. Cahildim, evlendiğimde. Herşeyi onunla öğrendim. Üniversite bitti. Mesleğimi elime aldım. 4 ay sonra istemeye geldiler. 1 ay nişanlılık ve sonrası evlilik. Hayatıma, çok erkek girmediği için erkekleri tanımıyordum. Benim zamanında, flört bile yalnış karşılanıyordu. Ailem de, bu konuda çok sertti. İsteyerek evlendik, ben cinsel isteksizliği olabilir, bu herkeste olabilir tedavi edilebilir gibi düşündüm. Ama o hiç yanaşmadı, doktora gitmeyi red ederdi. Bu isteksizliği çok yorgun olmasına çok çalışmasına bağlardı. Bilmiyorum.
İyi bir avukat buldum. Telefonla görüştüm. Yasaklar biter bitmez ofisine gideceğim.

Hayır, 13 yaşında evlenmedim. Eskiden burada üyeliğim vardı. Yaş güncel değil demek ki. Bilgilerime hiç bakmadan konu açtım

Çocuğumun, etkilenmemesi için elimden geleni yapıyorum. Ona huzurlu, mutlu ortam sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Pedagog'a götürdüm ve devam ediyorum.

Diğer dediklerinize haklı olabilirsiniz ama eşcinsel olduğunu bile bile bir çocuk dünyaya getirmedim. Tamam evliliği yürütmekte hata yapmış olabilirim ama bu kadar da değil yani. Adamın sadece o zaman isteksizliği vardı. Elimde aldattığına dair hiç bir şey yoktu.Gece hayatı ve alkolü vardı ama aldatmaya dair bişey yoktu. Niye çocuk yüzünden bu kadar yerden yere vuruyorsunuz anlamıyorum ki.

Olmuş bitmiş bir durum var ortada
Çocuk 10 yaşında. Yani şu saatten sonra neden çocuk yaptınız demek ne fayda sağlar ki can yakmaktan başka? Zaten canı yanan bir kadın var burda.
Tutup pohpohlayalım veya gaz verelim demiyorum ama bir de tutup yargılamak neye yarar?

neden böyle adamlardan istenmediğini bildiğiniz halde zorla çocuk yaparsınız ki?
Orada çocuk olmasını istemiyor demedim! Çocuk istemiyordu demedim! Cinsel isteksizliği olduğu halde, çocuk olması için beraber olmaya zorladım demek istedim. Tam ifade edemedim sanırım. Tam anlaşılmadı. Herkes bi linç etme derdinde.

Bu sitedeki hanımlar, mutsuz, yılda 1-2 kere cinsellik yaşadığın bir evlilikte sırf çocuğum olsun diye çocuk yapmanın, çocuk için haksızlık olduğunu düşünüyor. Ben de öyle düşünüyorum. Çocuğunuzla empati yapıyoruz. O çocuğun da mutlu bir evlilikte doğmaya ve büyümeye hakkı var. Tabi ki herkesin evliliği çok mu iyi değil, ama sizin başından beri çok büyük sorunlarınız varken bile bile çocuk yapmışsınız. Tabi siz şimdi keşke yapmasaydım diyemezsiniz, ama belki zamanında ayrılsaydınız tekrar evlenip o şekilde doğacaktı.

Çekişmeli açın iyi de bir avukat tutun. Donuna kadar alın. İhtiyacınız olduğu için değil ama hakediyor. Gerekirse aldığınız her şey avukat masrafına gitsin ama onda kalmadın

çocuk hasretiyle yansa bile bir şey değişmez. ki çocuk isteyen adam hevesle uğraşır çocuk için kendinizi kandırmayın. haliniz ortadaymış, bile bile çocuk yapmışsınız hiç düşünmeden. cevabınız bile korkunç. ben kızımı seviyorum. bu yeterli yani size göre. şu an baba tarafından travması olan bir çocuk var ortada. istediğiniz kadar pedagoga gidin çocuğunuzla beraber gelecek bu travma yüksek ihtimalle. bunu söylemek istiyorum.

Katılıyorum, kadını sanık sandalyesine oturtmuşlar gibi. Sürekli yargılanıyor. Kendisi kendisini yeterince yargılamıştır zaten. Öfkesi sadece eşine değil aynı zamanda kendisine de. Bir de üyeler tuz biber ekmese keşke. Çözüm odaklı olmak, empati yapmak bu kadar zor olmamalı.

Ben eşinizden çok sizin hatalı olduğunuzu daha doğrusu saplantılı oldugunuzu hissettim yazınızda.18 yıl herşeyi yaşatmış bir insana hala öfke hırs duymak. eşinizin tavrı en başından belliymiş sizin bu evlilikte devam israriniz neden bunun üzerinde yardım alın derim normal değil çünkü bana göre

Öncelikle çok geçmiş olsun lütfen haklı durumdayken kendinizi haksız duruma düşürmemeye çalışın bir an önce boşanıp kurtulun

bence siz kendinize kızıyorsunuz. çünkü anlattıklarınıza normal insan katlanmazdı. siz katlandığınız için mükafati olur sanmışsınız ama olmayınca öfke krizine dönüşmüş. olan olmuş. önünüze bakın. neden bunlara katlandığınıza odaklanın. kendinizdeki özgüvensizlik vs eksikliğin sebebini bulun. kişisel gelişim ile ilgilenin. düşünce yapınızı bakış açınızı değiştirin. yardım alın. psikoloğunuzdan fayda görmüyorsanız değiştirin iyi bir tane bulun. yoksa bir sonraki ilişkinizde de aldanırsınız. çok acayip bir 18 yıl geçirmişsiniz gerçekten. inşlh biraz çabayla iyileşirsiniz. insanın değişimi 8 yılda oluyormuş. yani 8 yıl içinize bakıp kendinizi sorgulayacaksınız samimiyetle. o zaman bilgeliğe erişir daha mutlu olursunuz.

Paravan olarak dusunmemişti muhtemelen kendisini, yani bir erkek degilde hep bir kadinla aldatildigini dusunmus muhtemelen cildirmasi ondan bence.

Sizi travestiyle aldatmış birini hala ciddiye alıp giyinip kuşanmasına sinir olmanız ve intikam düşüncelerinizin olması garip geldi bana. Şahsen başıma böyle bir şey gelse bir an evvel boşanıp kurtulmanın derdine düşer, adamı stalklamayı bırak, adını anmaktan tiksinirdim. Mantık süzgeciniz geçmişten bugüne pek yardımcı olmamış size. Fazla dürtüsel ve duygusal davranmışsınız. Bundan sonra yapmanız gereken eski eşin durumuna göre çekişmeli veya anlaşmalı dava açıp boşanmak. Cinsel tercihinin bilinmesinden çekineceği için isteklerinizi karşılayacağını düşünüyorum ben. Ama dikkat edin korktuğu için size zarar vermeye kalkmasın. Çocuğunuzun psikolojisini de ihmal etmeyin yeterince zor şeyler yaşamış yıllardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…