ÖFKE/STRES KONTROLÜ VE OLUMLAMA GRUBU

Detox yap. Proteib detoxu
Akşam 17 den sonra yeme.
Yeşil çay iç ödem oluşuyordur.
Ya da çok az yediğin içib metobolizma durmuş olabilir. Az az sık ye

Ay teşekkür ederim tatlım yarın başlıyorum hatta belki bu akşam :)
Diyet yapıp kilo verememek beni aşırı strese sokuyor bir de ekonomik sıkıntılar gece yatarken meditasyon yapacağım

Hamileydim eve kitlendim dayak yedim hapis edildim özgürlüğüm kısıtlandı ve herkes yaşadıklarımı seyretti.
Nasıl güçlü kalabilirdim ?
Bi evdesin karnın burnunda hamilesin kapı üzerine kilitlenmiş ağzın burnun kırılmasada dayak yemişsin karnında yavrunla.
Sorunlu bir eş var(ilaç kullandı bana yaptıklarından sonra pskayriye gidip. Hala kullanıyo. Kıslançlık hastalık boyutuna gelmişti) ve herşeyi bilip seyreden ailesi var.
Sonun da aileme sığındıktan sonra ailemin tepki vermesi sonucunda tüm suçluyu ailem yapan bi eşimin ailesi var
Annemgil karıştığı için kötü olmuşuz yoksa ben evde oturup karnım burnumda dayağımı yeyip kitli kitli yaşayacakmışım

Onlarda seyretcekmiş

Bu yaşadığım iğrenç şeylerin üstünden(sadece özetti bak daha neler neler var) 1 buçuk hatta 2 sene geçti.

Bu insanların hiçbiri(eşim hariç) hatalarının farkında olmadı. Hala bana tepeden bakan ailemin arkasından konuşan ailemin malını yiyen hala ottan boktan sebeplerle bana laf sokan çocuğumu hırpalayan hareketleri mevcut.

Eşime gelince o baya değişti. Ama ben onun en ufak hareketine şiddetle öfkeleniyorum.
Eşimin ailesini hafta 1 2 görüyorum. Her hareketleri batıyor. Tüm haftayı onlarla geçirdğim 2 güne sinirlenerek geçiriyorum.

Ya sen olsan sinir hastası olmazmısın ??
Hayır affetmek istemeyeşim bana engel oluyo. Affetsem affetcek bişey yok !!!
Affetmediğimden kimsenin haberi yok !!
Üstelik affettim diyelim hala saçna sapan hateketler var ortada !!!
Hadi diyelim hepsini şıp diye hayatımdan çıkardım. Yine geçmez öfkem.

Haklısın bi araştırma yapmalıyım.
İyice manyaklaştım çünkü. Önüme gelene dalaşıyorum.

Canım şiddet gördüğünü yada aldatıldığını düşünmüştüm bende. Hayır daha güçlü olacaksın kendi mutluluğun ve çocuğunun mutluluğu için daha güçlü olmak zorundasın bahane bulma. Mutlu olarak intikam al, internetten araştır ve profesyonel bir destek al. Sana en mantıklı planı yapacaklar canım. Kızın için daha güçlü olman gerek ruh sağlığın bozulmuş bu çok ama çok normal. Fakat bu bozulmaya yenilmemelisin en büyük intikam mutlu olmak ve umursamamaktır

Ay teşekkür ederim tatlım yarın başlıyorum hatta belki bu akşam :)
Diyet yapıp kilo verememek beni aşırı strese sokuyor bir de ekonomik sıkıntılar gece yatarken meditasyon yapacağım
Ben toplamda bu yıl 12 kg verdim ve bazı şeyler öğrendim kiloo verme hakkında.

Sabah erken kalkılacak. Erken dediğim 8 9 falan. Metobolizma çalışması için
İlk önce sade 1 türk kahvesi içilecek. Yağ yakıyo metobolizma hızlandırıyo. Hergün wcye çıkarsın
Beklemeden kahvaltı yap meto iyice çalışsın.
Kahvaltı sonrası meto hareketliyken sporunu yap.
Şimdik bütün bunları yapıp wcye çıktıktan sonra o zayıflamışlık hissi artı sabah erken kalkmanın verdiği ve sabah spor yapmanın verdiği enerjiyle gübe harika başlamış oluyosun
Bu arada kahvaltı çok önemli. Mutlaka haşlamış yumurta olmalı. Karın güzelce doyurulmalı. En çok yenilen öğün olmalı ki gün içinde fazla acıkılmamalı.

Ara öğün yaparsan fazla acıkma hissi yaşamazsın.

Akşam yemeği erken yenmeli ve en az öğün o olmalı.

Gece çok acıkırsan bir kase biberli limonlu yoğurt yersen hem açlığın bastırmış olursun hemde gece yağların yanar

3 lt su dememe gerek yok heralde o olmazsa olmaz !!!

Yeşil çay mutlaka iç zaten içtikten bir süre sonra wcye gidip rahatlıyorsun ve seni zayıflattığını hissediyorsun

Diyette duraksamalar seni yıldırmasın o herkeste oluyo. Detox yapmalısın ya da 2 gün yemeni normale dönüştürüo sonra tekrardan diyet pskolojisine girebilirsin.

Yediklerin protein ağırlıklı olmalı ayrıca baharatlı yersen meyve de yersen metobolizman daha hızlı çalışır.

Ben bu şekilde zayıfladım. Umarım faydam dokunur. Şu sıra ara verdim sınavlarım var ve duraksamadaydım zaten. Birkaç ay sonra devam edeceğim. Kilo verdikçe bende hayata karşı motive oluyorum :)

İnan bunun bilincindeyim ve elimden geleni yapıyorum.

Bak mesela zayıflamaya çalışıyorum(ara verdim ama) bu beni çok motive etti hayata karşı.

Kendime bakmaya başladım. Hatta bakımlı olma topiği bile açtım buraya.

Kıyafetlerimi değiştirmeye başladım özenerek giyiniyorum artık. Tabii bu konuda bi sorun varki şöyle; salak ben nişanlıyken sırf eşim mutlu olsun diye(salak gibi aşıktım kördüm) kapanmıştım. Ogün bugündür özgüven sıfır. Giyinmeye hevesim yok nefret ediyorum görüntümden. Üstelik eşim kendi dindarlığından değilde sırf ailesi için istemiş bunu. Onlar yüzünden bu halde olduğum içinde sinür hastasıyım ben. Çünkü önceden çok havalı bi kızdım. Eser kalmadı. Zor bela özenmeye çalışıyorum kendime çaba harcıyorum. Ama buda içimde bir öfke olarak kaldı.

Sonra minimallikle ilgileniyorum o lanet anılarla dolu evimi sadeleştiriyorum değiştiriyorum.

21 günde alışkanlık edinelim topiği açtım ordada kendime bişeyler katmaya çabalıyorum.

Daha yeni hayattab keyif aldıran şeyler topiği açtım hayattan keyif almaya yönelmek için..

Üniversite kazanıp okumamıştım. İçimde kaldı bu yıl aöf kayıt oldum. Okuyacağım..

Sonra daha kitaplara vereceğim kendimi..

Yani iyileşmek için ne kadar çaba harcadığımı bilemezsin. Kendim için kızım için kızıma huzurlu bi hayat vermek için.

Ama ben kızımla ne kadar ılımlı sakin narin yaklaşsamda öküz gibi hareketleriyle kızımıb ayarını bozuyolar kendilerine benzetcekler diye korkuyorum..

Araştıracağım gerçekten yapmalıyım bunu. Kendi kendime aşamıyorum. Hipnoz falan etsinler beni

Ay çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın canım eline yüreğine sağlık. Bugün biraz karbonhidratlı besleneceğim tahıl baklagil gibi. Yarın Cuma tartı günü ama ne yapayım artık 6 öğün + 1 mile Leslie ile yarından itibaren devam diyorum bakalım eskiden olsa bir cinnetle gidip bütün dolabı yerdim valla benim 26-27 kilo vermem gerek yolum çok uzun

Harikasın bak ne güzel çabalıyorsun bir tek profesyonel destek araştırmamışsın onu da hallet kızını ona göre özenle yetiştirirsin sen merak etme.
Kapalı ve çok havalı da olabilirsin canım benim. İlerde gerçekten istemediğini düşünürsen de açılırsın canım

Rica edeeim canım ne demek.
Yoo öyle beslenme akşam yemeğin 1 kase çorba olsun. Buda benim iyi bi taktiğim
Bende öyle yaparım ama sonunda mutsuz olan ben olurum. Bastırmak için tatlı yemek mesela. Ben saldırıp sayısız yerdim. Halbuki 1 tane yesemde yetecek
Sabret hayal et. Sağlığını düşün. Hem inan hafidledikçe ben önceden nasıl böyle yaşamışım kendimi nasıl taşımışım diyeceksin.
Takımlarda mısın ? Ben 2. Takımdayım. Bu hafta izne ayrılıyorum tabii

Ben de 9. takımdayım tatlım gelecek ay diyetisyene gideceğim bu işi çözeyim ya neyseki yaza çok var önümde bir sürü ay var

ya ben seni çok ama çoooooooooook takdir ettim

Açılma ihtimalim hayatımda çalkantıları tekrardan yaratabilir
Bana kalsa bugün açılırım ama.
Kapalı olupta havalı olamıyorum. Ne kadar güzel giyinsemde zayıflasamda beğenmiyorum hiçbirşekilde. 3 sene olacak hala alışamadım. Her dışarı çıkışımda birazda aynadaki görüntümden nefret ettiğim için sinir krizlerine giriyorum bir sebebide bu. Her dışarı çıkışımda 3 senedir aynı şeyi yaşıyorum. Ya açılacağım ki bu zor bi ihtimal ya da tesettürü gerçek anlamıyla yaşayıp daha da kapanacağım. Bilemiyorum.
Birazdan bi araştırma yapacağım. Destek almaya karar verdim.

Ben de 9. takımdayım tatlım gelecek ay diyetisyene gideceğim bu işi çözeyim ya neyseki yaza çok var önümde bir sürü ay var

Olumsuz düşünme duraksama geçecel sen ilerleyeceksin
Yaza kadar çok vsr her anı iyi değerlendir :)

ya ben seni çok ama çoooooooooook takdir ettim

Aynen öyle ben de çok takdir ettim valla

Teşekkür edwrim kızlar

Çankaya halk sağlığı merkezinde ücretsiz danışmanlık veriyolarmış. Ayriyeten evli çiftlere danışmanlıkta varmış.
Ama sadece çankaya da yaşayanlara özel mi acaba diye düşündüm de. Öyle değildir heralde değil mi ?

Canım sen bir süre tanı kendine ruhsal sağlığın hepten toparlandıkça daha kolay olur tamamen açılmak yada kapalı kalmak
Olumsuz düşünme duraksama geçecel sen ilerleyeceksin
Yaza kadar çok vsr her anı iyi değerlendir :)

Teşekkür edwrim kızlar
Ay inşallah bu yaza zayıf gireceğim tatlım benim be
Yok canım ara sor istersen randevu iste bak ne güzel bir yer buldun :)

Haklısın ilk önce kendimi düzelteyim.

İnşallah bambaşka biri olursun :)
Boyunda uzunmuş ne güzel :)

Evet şükür ki buldum.
İlk önce eşimle konuşmalıyım bunu sakin bi anda. Oda gelsin benle beraber gitmeliyiz.
Kararşaştıralım. Ondan sonra ararım. Hem tek hem onunla girerim

Merhaba hanımlar. Benim zaman zaman duygusal dalgalanmalarım oluyor. Düzenli ilaç kullanıyorum. Stresi rahatlatmanın en iyi yolu sevdiğin şeyi yapmak. Güzel bir kitap, içtiğin güzel bir kahve, yürüyüş, Sohbet etmek gibi. Hep sorunla uğraşmak sorunu düşünmek yerine beynin dinlenmeye ihtiyacı var. Şehir hayatı insanı çok yoruyor. Çok stresli. Havası bile temiz değil. Yoruluyoruz. Biraz rahatlamak için meditasypn kayıtları var. Sadece gözünü kapatıp dinliyorsun. Linki de vereyim. Vereceğim link Evrim Balıkçı nın sayfası. Güzel videolar ve meditasyonlar var.
https://m.youtube.com/channel/UCHxuvU_xv6qLWq_CT4wby3g
İyi huzurlu mutlu olmak hepimizin hakkı.

Bende bugün bu kadını dinledim. Meditasyon yaptım. Hergün yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…